| There a întrebat:

Hei TPU,voi ce faceti atunci cand o persoana la care chiar tineti, va loveste la punctul sensibil, stiind ca sunteti foarte sensibil si usor de doborat?

6 răspunsuri:
| crissyyo a răspuns:

Incerc sa ma indepartez de acea persoana! daca continua sa ma "loveasca"? a doua oara clar il lovesc si eu! Baftaaa:*:*

| 5a a răspuns:

M-am simtit umilit straight face... tinand cont ca a fost si cred ca inca mai este prietenul meu ce-l mai bun, mai bine zis ca un frate. Da na cateoda ne-o mai meritam si noi ca poate si noi am mai dat din gura fara sa gandim.

| There explică (pentru 5a):

Eu il iubeam happy. Si l'am lasat sa castige argumentul, ceea ce nu am facut vreodata. Dupaia s-a intors mai rau impotriva mea...

| k1fighter a răspuns:

Il lovesc la propriuwinking si il dau dracu, incerc sa uit de el ca sa nu il mai bat si a doua oara.

| ShyBirds a răspuns:

In orice caz nu-i raspunde cu aceeasi moneda.Aratai,sau fa-l sa creada ca esti mai puternica decat crede el! Si, daca nu esti inca sigura... vorbeste cu mama, tatal sau cineva din familia ta!

| Al3x_9593 a răspuns:

In primul rand nu prea trebuie sa iti dezvaluiesti punctul sensibil asa de usor, persoanele de agest gen nu le accept sub nici o forma big grin ignora-l fal sa para ca nu te afecteaza si nu te intereseaza!