| YoanaYo a întrebat:

Hei, TPU! Voi credeti ca ar trebui sa ne urmam visele pentru a deveni cineva in viata? Sau doar sa le ignoram? sad

4 răspunsuri:
| AG a răspuns:

Eu sunt de parere ca atat cat e un vis ce poate fi realizat, si daca vrei cu adevarat sa faci acel lucru, trebuie sa lupti. Nu sunt de acord cu trecutul pe langa ele, sau cu ignoratul de dragul parintilor sau altora. Daca ai un vis si crezi cu tarie in el si iti doresti din toata inima, fa ce trebuie sa faci pentru a ti-l indeplini.

| Danna4Joy a răspuns:

Buna happy.Am citit undeva despre un experiment happy cum ca o clasa de copii din Anglia a fost pusa intr-o ora sa isi scrie pe o coala visele lor.Bine inteles ca erau copii care umpleau foi cu nenumarate vise, iar altii care nici ca scriau un cuvant pe coala.Foile copiilor au fost pastrate, iar peste 20 si ceva de ani copii ( acum deveniti adulti ) au fost cautati. Iar cercetatorii au realizat ca cei care umplusera foi si foi de dorinte, vise erau cu atat mai realizati in viata decat cei fara nimic pe foaie. Pentru ca daca ai un vis, ai un scop, urmaresti sa faci ceva si daca chiar crezi in visul tau s-ar putea sa si reusesti! happy

| Laminin a răspuns:

Da, normal ca ar trebui. Visul este dorinta sufletului. Daca nu ai un vis, pentru ce lupti in viata? Doar ca sa traiesti? Nu, lupti pentru indeplinirea visului tau, iar cu ajutorul lui Dumnezeu iti vei atinge scopul. happy

| HelterSkelter a răspuns:

Cred ca un vis reprezinta un stadiu inferior al definitii de tel. Visul e ceva ce iti ofera incredere in tine, este un motiv pentru care inveti sa traiesti. Persoanele fara vise accepta tot ce le ofera destinul dar persoanele care au fantezii lupta pentru lucrurile dorite.