Hello.
Cred dar nu total...
Vezi tu, cred in zodii si caracteristicile lor pentru ca mie mi se potrivesc 99% si cele din zodiacul obisnuit cat si cele din cel chinezesc.
Mie mi se potrivesc pana si caracteristicile ascendentului,tot...
Totusi nu cred in prostiile pe care le citim in ziare sau pe care le vedem la televizor.
Acelea sunt facute doar ca sa te motiveze. Ai auzit vreodata ceva rau la zodiac?
Nope. Mereu de bine.
Caracteristicile sunt valabile, ce e drept e drept, dar atat...
De exemplu eu am multi prieteni pesti *lol, cum suna asta*. In zodiac spune clar Berbec *semn de foc*, nu se poate intelege cu Pestele *semn de apa*.
Si uite totusi ca se poate.
Vezi tu, chestile acelea se potrivesc cateodata dar nu sunt general valabile.
Caracteristicile zodiilor mi se par oarecum bune dar restul sunt doar baliverne. *pentru mine*.
Acum fiecare crede ce vrea.
Succes!
Nu, sunt niste tampenii. Desigur, pentru divertisment sunt ok uneori, dar sa nu crezi tot ce scriu. Nu au de unde sa stie astrii ce o sa ti se intample tie.
Imi place treaba cu zodiile, dar nu cred in horrorscop. Am impresia ca sunt spuse chestii general valabile, si e imposibil sa nu nimereasca o parte din populatie.
Nu neg, m-am regasit in unele caracteristici ale zodiei, de exemplu, si mi-a mangaiat orgoliul, dar nu stiu. As lasa asta la categoria "divertisment" pe scara mea de valori.