Buna si tie! Iata un raspuns al unei fete de 16 ani, destul de isteata (care invata la unul din primele 10 licee din tara), placuta ( fara a poseda trasaturile idealului feminin precum ochii albastri si parul blond) si destul de retrasa.
Frumusetea este in mod evident una dintre cele mai cautate trasaturi. Poate pentru ca este una dintre cele mai rare. Insa ideea de frumusete difera de la o persoana la alta. Eu spre exemplu nu sunt adepta baietilor blonzi si cu ochi albastri deoarece consider ca cei cu parul saten si ochii caprui au o infatisare mult mai calda. Imi plac baietii care sunt inalti, dar care nu ma depasesc cu mai mult de 15 cm. Nu consider structura atletica o necesitate (e mai mult un moft), dar nu imi plac absolut deloc baietii care sunt foarte slabi.
Inteligenta este urmatoarea trasatura foarte importanta. Ea se poate manifesta in mai multe feluri. Incepand de la rezultatele scolare exceptionale si pana la inteligenta de a iti alege cuvintele si inteligenta manifestata prin umor (pe aceasta o consider foarte importanta).
Totodata, apreciez foarte mult baietii protectori, care se poarta frumos cu tine, baietii romantici, care nu uita sa te mai surprinda din cand in cand cu cate o floare, baietii in care poti avea incredere.
Eu una m-as putea indragosti de un baiat care are aceste 3 calitati, insa ca un moft de al meu (al unei fete naive de 16 ani), cred ca un baiat care mai poarta si uniforma militara ar putea sa ma faca sa ma topesc dupa el (am apreciat intotdeauna baietii care au avut curajul si vointa de a urma aceasta meserie).
Chiar nu stiu de ce intrebarea ta m-a facut sa ma inmoi putin si sa-mi simt furnicaturi in obraji xD. As vrea sa fie mai diferit decat ceilalti baieti. Pentru alte fete sa fie cel mai comun baiat posibil, dar pentru mine sa fie un unicat. In prezenta lui sa ma simt minunat si sa ma faca sa rad mult . Nu as vrea sa fie baiatul perfect, atata timp cat eu nu sunt perfecta, dar as vrea sa-mi completeze personalitatea. Ca doua piese de puzzle. Sa fie acolo cand am nevoie de el si eu sa fiu acolo cand are nevoie de mine. Si cel mai important: sa ma placa inapoi!
Nu am asteptari foarte mari. As vrea pur si simplu sa avem acel "ceva" care nu poate fi atins de nimeni. Nici macar de noi. Dar cred ca trec deja in basme, so...
Mie mi se pare o intrebare stupida avand in vedere cat de diferiti suntem unii fata de ceilalti.
Ce rost are sa te indragostesti de cineva daca ei/lui nu ii place de tine?
Elenastoica9 întreabă: