Ma inteleg bine cu ambii parinti si cu tatal vitreg. De mic mi-au acordat libertatea de a alege si a face ce vreau, de pilda majoritatea aveau ore de venit acasa sau restrictii de a merge unde vor dar eu nu aveam niciuna. Totul s-a dovedit a fi inspre binele meu, nu am avut probleme si au incredere in mine ca iau deciziile corecte.
Uneori bine...alteori nu bine,dar ce conteaza este ca exista si ''bine'',uneori chair ma enerveaza ca nu intelege,deoarece are o varsta destul de mare si incepe sa nu prea inteleaga, fata unde si in ce timp a trait ea fata de timpul acesta cu tehnologie mai avansata. Daca incerci sa iti intelegi parinti te vor intelege si ei pe tine, ajutandui sa inteleaga.
Bine.Desigur ca ma mai cert cu ei,mai ales cu mama, dar in rest ma inteleg bine, doar sunt parintii mei.Ar fi chiar o mare prostie sa ma cert cu ei zilnic si sa le vorbesc urat, nu merita.
Cu mamapot discuta absolut orice. Ea e cea de treaba. Este si prieten si parinte in acelasi timp. Tata in schimb e mai enervant, mai insistent, dar ma inteleg binisor si cu el.
Eu am 16 ani *spre 17*.si mama are 34.Prietenii zic ca sintem ca doua surori.Se imbraca cool si arata ft bine...impartasesc totul cu ea...(ai tai citi ani au(?
Snowball întreabă: