| stefaniacristina77 a întrebat:

Hei TPU:*! Voua va place sa judecati lumea?! Fundaa:X

6 răspunsuri:
| Bogdanux a răspuns:

Eu nu judec lumea dupa aparente, ci dupa faptele pe care le face.

| babyliciousalexaa a răspuns:

Halo sarina.Mie una nu imi place sa judec pe nimeni cu toate ca ma consider o persoana destul de echilibrata si cerebrara.Cred ca mai bine e sa faci aceea persoana sa isi recunoasca si admita defectele sau prejudecatile nu e destul a judeca pe cineva asta bininteles daca vrei sa aiba o urmare fericita.Comunicare este cheiawinking deci nu te pripi in a judeca sti cum este vorba aia sa te uiti mai intai la tinewinking pupiki take care

| Tedi_5070 a răspuns:

Da,imi placebig grin

| Barbiiiiee a răspuns:

Nu e vorba sa judeci o persoana dupa ceea ce reprezintahappy. Recunosc ca de multe ori am criticat si eu persoanele dupa imbracaminte,dar gresim cu totii.O pers trebuie judecata atunci cand o cunosti cu adevarat, dar pot spune ca sunt si eu o pers care judec pe unele pers necunoscutekiss.nu o fac tot timpul, insa raraeori o fac!happy

| 123erty1 a răspuns:

Nu judeci oamenii dupa aparente judeci cand este ceva seriossi sti despre ce este vorba nu chiar din orice si oricum aparentele inseala.

| D3e3 a răspuns:

Nu.Chiar daca, inainte si eu judecam lumea dupa aspectul fizic, dupa imbracaminte etc.mi-am dat seama ca gresesc.Cine sunt eu sa judec pe alti? nici mie nu mi-ar placea sa fiu judecata dupa aparente.mai intai trebuie sa cunosti o persoana iar apoi s`o judeci. big grin

Întrebări similare