Halo sarina.Mie una nu imi place sa judec pe nimeni cu toate ca ma consider o persoana destul de echilibrata si cerebrara.Cred ca mai bine e sa faci aceea persoana sa isi recunoasca si admita defectele sau prejudecatile nu e destul a judeca pe cineva asta bininteles daca vrei sa aiba o urmare fericita.Comunicare este cheia deci nu te pripi in a judeca sti cum este vorba aia sa te uiti mai intai la tine pupiki take care
Nu e vorba sa judeci o persoana dupa ceea ce reprezinta. Recunosc ca de multe ori am criticat si eu persoanele dupa imbracaminte,dar gresim cu totii.O pers trebuie judecata atunci cand o cunosti cu adevarat, dar pot spune ca sunt si eu o pers care judec pe unele pers necunoscute.nu o fac tot timpul, insa raraeori o fac!
Nu judeci oamenii dupa aparente judeci cand este ceva seriossi sti despre ce este vorba nu chiar din orice si oricum aparentele inseala.
Nu.Chiar daca, inainte si eu judecam lumea dupa aspectul fizic, dupa imbracaminte etc.mi-am dat seama ca gresesc.Cine sunt eu sa judec pe alti? nici mie nu mi-ar placea sa fiu judecata dupa aparente.mai intai trebuie sa cunosti o persoana iar apoi s`o judeci.
A98 întreabă: