| danyz a întrebat:

Vreau cineva care s-a uitat la One Piece sa-mi spuna si mie daca merita sau nu vizionarea lui deoarece multi mi-au spus ca merita iar alti ca e o porcarie.Va rog dati-mi o parere!

Răspuns Câştigător
| MytyKoste a răspuns:

De curiozitate sa ii intrebi pe aceeia care au zis ca e o porcarie cate episoade au vazut :))
Iti zic sincer e cel mai bun anime pe care l-am vazut, si singurul "motiv" pentru care urmaresc anime-uri.
One Piece, Dragon Ball si Gintama sunt cele mai bune animeuri dupa parerea mea.
Dragon Ball pentru ca era desenele copilariei, insa One Piece are de departe cea mai buna poveste, sa nu te lasi pacalit de prima impresie(grafica veche din primele 100 de episoade, o descriere elaborata(din acest motiv se plictisesc multi la inceput si considera ca e o "porcarie").
Doar atat am de zis---daca mai ai alte anime-uri pe care le urmaresti, sa nu incepi acum cu One Piece, pentru ca o sa uiti de toate si o sa te plictiseasca celalalte.Asa am renuntat sa mai urmaresc Naruto, Bleach, Fairy Tail, etc, pentru ca am fost fascinant realmente de acest anime.
Inca ceva---One Piece nu poate fi niciodata o porcarie...e cel mai vandut manga din istorie, ca dovada uita-te ce diferenta e intre One Piece si celalalte manga.
http://www.animenewsnetwork.com/......eries/2011
One Piece are 538 de episoade si e abia la jumatatea povestii(bugetul e urias, nu o sa se opreasca niciodata seria daca "o tine tot asa".
Multa Bafta!

2 răspunsuri:
| cargodrive a răspuns:

Da! Merita!
Personaje:
Lufyy(capitanul)
Echpajul lui Lufyy:
Usop(Lunetistul)
Chopper(doctorul)
Nami(graficianul)
Robin(arhitectul)
Brok(cantaretul)
Sanji(bucatarul)
Rorornoa Zoro(Spadasinul, si cred ca vice-capitanul, nu au zis dar e ff puternic)
Franky(Mecanicul)
Alte informati:
Echipa de pirati a lui Arlog, pe care luffy il invinge si salveaza satul lui Nami.
Baroque Works:
O echipa formata de Crocodile, care vroia sa conduca Alabasta. Din nefericire(pentru el) Lufyy il invinge.Cu greu dupa 3 batali dar in stil mare.
BlackBeard Pirates:
Acestia sunt pirati lui Barba Neagra.Cand a fost marea batalie dintre marina si Barba Alba, dupa ce barba alba murise barba neagra ia furat puterea.
Impelo Dawn:
Cea mai mare inchisoare din OnePiece.Cam atata ca m-am plictisit dacca mai vrei add marius_ronaldo37 si iti dau ceva full

| AndrewRippedbyLife a răspuns (pentru cargodrive):

Tu te-ai uitat macar la One Piece sau doar ai citit rezumatul de pe 'net?