| Dedeu04 a întrebat:

Vreau sa devin populara si nu stiu cum sa incep.Doresc cat mai multe detalii. FUNDA

1 răspuns:
| blueangel99 a răspuns:

Populara...depinde foarte mult ce iti doresti: sa fii populara in clasa sau in scoala? Popularitatea in clasa ti-o castigi prin socializarea cu colegii. Trebuie sa fii si foarte priceputa la multe chestii(sa ai rezultate bune la invatat, sa stii o limba straina foarte bine, sa fii foarte buna la um sport etc.). Depinde si ce esti tu de felul tau: daca esti introvertita nu o sa devi populara prea curand, dar poti incepe cu cate putina socializare(gandeste-te ca nu te inghite nimeni daca spui ceva, ca doar e o tara libera). Trebuie, de asemenea sa fii o persoana glumeata(dar si serioasa), si sa ai acea calitate de a-i face pe cei din jurul tau sa se simta bine. O alta calitate foarte folositoare este empatia: abilitatea de a te putea pune in locul unei persoane pentru a o intelege.
Daca nu te incadrezi in ceea ce am scris sau nu iti place romanul pe care ti l-am scris, poti sa bati pe cineva, tot popularitate primesti, dar negativa.

Întrebări similare