| Dodienne a întrebat:

Vreau sa intreb ceva, cam prostesc ce-i drept dar m-a inspaimantat.
Aseara am visat ceva ce m-a lasat cu un gust amar. Se facea ca eram insarcinata dar sarcina mea nu era in burta, copilul crestea intr-un fel de mormant, pe langa liceul la care sunt eu.Prima oara am fost acolo cu o prietena buna si pupam mormantul, vorbeam cu copilasul si am plecat. Apoi m-am intors la "sarcina" cu prietenul meu si el parea suparat si cand am ajuns acolo eu mangaiam mormantul unde se afla copilul nostru si o fata pe care am vazut-o zilele trecute pe la liceu(cu care nu am tangente) punea lumanari in forma de hexagon si a intrebat daca numele copilului este Henry iar prietenul meu a zis un nume de fetita, nu mi-l amintesc exact.Dar oricum, a fost oribil. partea care ma nelinisteste cel mai mult este ca acum cateva zile am avut un incident cu prietenul meu..adica ne-am speriat groaznic crezand ca as fi putut ramane insarcinata[nu ziceti nimic de prezervativ, l-am folosit] si inca nu am depasit teama asta..In fine, vreau doar sa stiu daca visul este dat de subconstient, dat fiind faptul ca m-am gandit cam obsesiv sa nu existe bebe..nu prea cred in chestia cu interpretarea unui vis dar m-a cam alarmat. Va pup si va multumesc anticipat pentru interesul acordat!

2 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Ai grija pe viitor, protejeaza-te daca nu iti doresti o sarcina

| Oana92 a răspuns:

Visele sunt intotdeauna date de INconstient(nu exista subconstient!) dar interpretarea lor se face greu si e nevoie de multa psihanaliza pentru asta. Oricum cel mai probabil are legatura cu teama ta de o sarcina.