Bună Erika.
Atunci când vrei o schimbare, trebuie să știi exact ce-ți dorești. Cine ești, sau cine vrei să fii. În primul rând te rog foarte mult să cauți pe youtube documnetarul secretului, îl găsești sub numele,,The secret" în engleză și e subittrat în română. Te va ajuta mult, asta dacă chiar îți dorești o schimbare.
În al doilea rând, aș vrea să te gândești bine de ce vrei să te schimbi. Îți trebuie un motiv bun, un motiv puternic care să te facă să iei această decizie.
Acum, vrei să fii mai îngrijită? Asta nu e niciodată o problemă. Până la urmă ești fată. O fată știe întotdeauna ce să facă să arate,, mai bine". Mai pusă la munc? mai îngrijită? Poartă fuste, tocuri, bluze elegante. Dacă cumva ai ochelari, fă rost de lentile sau poartă-i numai când ai neapărată nevoie de ceva. În loc de un ghiozdan, folosește o geantă pe umăr. Ai mare grijă cu rimelul și corecorul, fă-ți ochii să arate așa cum ar trebui să arate o fată,, pusă la punct". Și în ceea ce ai spus te-ai contrazis singură:,, vreau să fiu mai rece...și mai zâmbăreață.". Ori ești rece, ori ești zâmbăreață. Dacă vrei să fii mai rece, încearcă să fii arogantă. Nu mai lua totul în seamă. Nu mai crede tot ce ți se spune. Cere dovezi clare. Spune-le că nu te interesează. Că nu-ți pasă, că nu e problema ta. Zâmbăreață nu e un cuvânt potrivit. Să fii rece, e adevărat, nu înseamnă să nu mai zâmbești. Dar nici nu poți să le dai tuturor zâmbetele tale prețioase. De acum încolo ar trebui să ai zâmbete,, mai scurte" și doar acolo unde trebuie. Manierată? Nu e greu să cunoști bunele maniere. Să îți ceri scuze numai când greșești și să mulțumești numai când e nevoie. Asta înseamnă să fii manierată. Să mergi demnă pe stradă, fără teamă, fără să târșii. Nu demnă, cu eleganță. Să spui bună ziua foarte frumos când treci pe lângă cineva. Să ai grijă la comportamnetul tău. Asta înseamnă să fii manierată.
Prin tot ce ai spus cred că vrei să pari interesantă, dar o fată la care nu ajunge oricine cu una cu două.
Ei bine, sper că te-am ajutat și baftă, Erika!
Să nu te dai bătută!
Tu ai impresa ca asa din senin te scimbi? fi serioasa mai ales rationala, eu personal nu cred ca omul se poate schimba la carcater, cred ca asa cum ne nastem asa murim cu personalitatea mostenita genetic si cu personalitatea care o dobandim in primi ani de viata hai sa spun pana la 14 ani, personalitatea daca vrei sa o scimbi vei naste frustrari,depresie, dezamagire,iluzi,amagire,acceptate asa cum esti si asta e,invata din greseli mereu asta e solutia,acuma cu fizicul conteaza si el foarte mult, prima lucru care il observam este fata simetrica ea find pe primul loc apoi ne uitam la sani, apoi la fund, talia sa fie mica, parul desigur etc si da sa zambesti mereu, acele chesti nu te vor face un fotomodel sa stii
Ca sa te schimbi fizic trebuie sa faci sport, te ajuta la postura, mersi si corp, plus ca sportul te face intr-o mica masura mai fericita. Moral te schimbi in functie de experientele vietii in timp
P.S. fara fond de ten si o tona de cosmetice, fi naturala, imbracate bine si s-a rezolvat
zuziOoO întreabă: