Trista poveste...Si eu am 14 ani si sunt fata.Te inteleg perfect! Parintii mei au divortat cand eram foarte mica si mai am doua frati.Si eu am avut ganduri din astea negre ca ale tale,dar un foarte bun prieten m-a slavat chiar cand eram pe punctul de a ma ucide(din cauza ca mama mea tipa mereu la mine, chiar daca nu eram eu de vina). A luat multe pastile ca sa mor, dar atunci am realizat ca Dumnezeu era cel care m-am salvat.Nu m-a lasat sa mor.Pastilele le-am luat seara inainte de culcare,iar noaptea am visat ca am gasit o scrisoare langa pat,trimisa de catre Dumnezeu,in care scria ca el ne iubeste pe toti si ca nu ne va lasa nici atunci cand vom muri de batranete. Sper ca ai inteles mesajul meu,si ca nu are rost sa iti pierzi viata din aceasta cauza. Incearca sa iti gasesti alte preocupari,cum ar fi sa te implici in treburile lor, sa-i ajuti. Cere-le iertare chiar daca nu ai fost tu de vina, si vor intelege si ei la un moment dat.Trebuie doar sa ai rabdare.Atat! Daca vrei sa mai vorbim asta e id-ul meu: zuuzzytzzzick Incearca se revii cu picioarele pe pamant. Sper sa te ajute vorbele mele.
Doamne fereste si pazesteeeeee!
Ai 14 ani, cum sa vrei sa te omori? Ai masa, ai casa, ai parinti, ce mai vrei? Bani de buzunar? Parintii tai te iubesc!
Nu numai la tine s-a intamplat asta si mie ai mei sunt divortati si nu ma inteleg bine cu ei, dar viata e o lupta continua si trebuie sa luptam pentru ea nu sa ne dam batuti asa usor, asa e in viata cu bune cu rele, suisuri si coborasuri
Sti ce...De fapt nici nu stiu cu ce sa incep.Inca sunt socat, crede-ma, ma tin de cap.La anii tai vorbesti de sinucidere?! Consultati naibii un psiholog, rugati-va mai mult, gasiti voi o solutie(Sper ca nu am fost rautacios.).In cele ce urmeaza am sa-ti dau niste sfaturi, considera-ma un prieten.Nu-mi trebuie funde,voturi si alte chestii,incerc sa-ti deschid ochii.Ok,din cate am inteles ai niste parinti,nu foarte buni, ce te streseaza si iti e rusine cu ei.Cea mai mare prostie, un parinte tot parinte ramane, indiferent ce face, tu nu ai capacitatea de a-l judeca.Tot ce poti face e sa pleci capul in fata lor. Daca nu parintele, isi iubeste cel mai mult copilul, atunci cine?! Constientizezi macar, ce ar fi fost in sufletul parintilor tai, daca iti puneai capat zilelor.Cred ca nu, ca nu scriai astfel de cuvinte.Sufletul lor era distrus,ei,practic nu mai aveau nici un scop in viata. Daca parintii tai,probabil si varsta e de vina,au cazut in depresii,se gandesc la viitor,se gandesc la tine,doar pentru simplul motiv de a te proteja,ca asta-i tara in care traiesti. Daca parintii tai nu mai sunt in stare sa-ti dea sfaturi, educa-te singur/singura, nu cumva sa recurgi la celebra metoda, fumat si droguri. Sper ca ai prins ideea, si sa gandesti mult mai mult.Cand ti se intampla ceva rau, stai putina vreme si mediteaza la ceea ce ti s-a intamplat.Acum vreau sa ma leg de ceilalti care mari sustinatori, vezi doamne iti dau sfaturi, gen:si eu am fost in situatia ta si imi venea sa ma omor.HELLOO,romane tampit ce esti trezeste-te.In concluzie, ai grija ce faci si iubeste-ti parintii, pentru ca ei sunt singura comoara pe care o/ii ai in momentul de viata, cand ii pierzi abia, atunci vei realiza tot ce ai spus si ce ai facut.
Suna-ma sa discutam! asta daca nu ai facut ceva iesit din comun pana acum! 0724766650
Frateee. revinoo-ti! pentru ca asta-i viata,! tu esti prea norocoasa. bine macar k ai mama, tata si frati, oricum ar fi ei, daca nu aveai kkum era? ce faci tu cu banii? lasa banii ca o sa-i iei mai tarziu, acum mai iesi si tu si mai distreaza-te ca asa-i viata. incearca sa vorbesti cu parintii tai si rezolva, daca nu te inteleg, atunci lasa-i in pace putin timp sh ai sa vezi ca pe urma se rezolva. Mai iesi sh u prin oras cu prietenii sh incepe o noua viata, ca si asa trece pe langa tine sh nici nu-ti dai seama! Daca tu te simtii facuta de ras inseamna ca esti prea skKizoo scuze dar nu trebuie. sa te mai simti asa. Apreciaza-i mai mult pe ai tai pentru ca tu ii AI! Sh asta este, imi pare tare rau de fratele tau sh de surorile tale. Dar macar pastreaza-te tu bine! sa nu mai incerci vreodata sa te SINUCIZI! daca mai esti si frumoasa faci si mai mare PAKATUL! hai pup sh plSS FUNDA!
Simplu iti pui streangu si te omori sau te arunci intr-u lac/rau/parau. Tu ai nevoie de un control la cap, sincer!
Nu te mai lua dupa prieteni tai aia bogati si fericiti, astia te fac glume prosti, ca sa radem, asta e jocul rasu, daca parinti tai nu au bani, inseamna a taiat salariu si nai ce manca... eu dc sa le cer de la parintii mei? eu te inteleg ca ai nevoie de bani sa cumperi niste dulci si telefoane scumpe mai tehnologie si vrei sa ai haine de fite, dar pentru mine nu mi trebuie ca nu ma laud cu prieteni mei, oricum fi cuminte, daca ai murit nu te iarta dumnezeu si nici nu te mai reinvi, si cand te duci in iad, o sa te doara domnu isus stie ce face!
Te inteleg foarte bine.Am 21 de ani si parintii mei au acum 72 respectiv 63 de ani.Pana pe la 10 ani a fost totul bine.Dar apoi au inceput certurile.Ii uram.Imi treceau prin minte tot felul de idei. Speram sa fi fost adoptata si sa ma gaseasca parintii biologici tineri si plini de bani, sa-mi faca toate poftele.Dar nu a fost asa.Ai mei erau saraci si trageau de bani cum puteau.Dar mie nu imi pasa. Voiam bani si libertate.Si tipam la ei tot timpul.Ca nu am haine de firma, ca nu pot sa-mi cumpar aia ailalta.La liceu imi era rusine cu ei.Se imbracau ca pe timpuri fiind in varsta si fara bani, iar eu intram in pamant.Un coleg imi zicea chiar orfana, pentru ca pareau mai in varsta decat erau.Fratii mei tot asa au plecat in strainatate.Eu am ramas singura cu parintii in varsta si fara sprijin.Am cunoscut un baiat cu 6 ani mai mare si m-am indragostit.Credeam ca o sa se schimbe totul.Ca nu o sa mai fiu urmarita de parintii mei batrani.Dar am facut o greseala.Acum am o viata foarte dificila pe cand ar fi trebuit sa ma multumesc cu ce am.Imi pare enorm de rau acum dar nu mai pot face nimic.Respecta-ti parintii si nu te lua dupa gurile altora.Ai rabdare, mergi la scoala si vezi ti de viata ta. Apuca-te si fa niste activitati interesante citit, plimbari in parc si altele.Alti parinti nu o sa-ti mai dea Dumnezeu si intr-o zi o sa-i intelegi chiar daca ti se pare ca nu te inteleg.A ...si nu pleca in Italia.Mergi la liceu si pe urma la o facultate buna.O sa te descurci daca-ti dai silinta.Bafta!
Sincera sa fiu cred ca esti prea rasfatata eu am varsta de 14 ani nu am tata a murit acum cativa ani si fratele meu acum un an si as da orice sa ii aduc inapoi si sa-i strang in brate tu ai o casa ai niste parinti ei nu incearca sa te faca de ras si daca o fac nu o fac intentionat am cunoscut multe persoane ca tine care la cel mai mic pas gata ma omor viata nu este asa gandeste-te ca daca parintii tai nu erau tu acum nu mai erai unde esti si nu mai scriai ce ai scris acum. Dumnezeu ne-a dat o viata fara sa ne ceara nimic in schimb s-a sacrificat atat pentru noi si noi ce facem? la cea mai mica greutate suferim? treci mai departe tine capu sus si nu te da batuta esti inca mica ai o viata inainte ai grija ce faci sper sa intelegi tot ce ti-am spus acum!
Hei daca inca nu ai trecut peste acest moment te rog cautama inainte sa faci vreo prostie te rog mult cautama, am multe sa iti spun uite id de mess yonik1988 te astept cu mare drag
Astea numesti u probleme cu parinti?
Eu am o mama care imi spune adesea ca mai bine m-ar vedea mort in cosciug, spanzurat ...etc. Dar totusi cu toate astea reusesc sa trec mai departe Asta e viata nu e intodeauna dreapta si niciodata asa cum vrem noi.
Hey linisteste-te, de ce sa-ti iei tu viata pentru ca te certi cu ei.te rog linistestete.eu iti dau un sfat...1. iGNORAI
2. Poarta-te cu indiferenta ptc indiferenta doare cel mai tare.te rog ai grija de tine.
Ok....ai incercat sa iti omori tatal?!
vad ca nu sti cum e sa nu ai un parinte!
tatal meu i-a zis mamei mele cand avea 4 luni (cu mine in burta) sa faca avort!
cand aveam 5 ani in viata mamei mele a aparut alt barbat care ma iubeste enorm de mult
tatal meu biologic a pus un om sa ma urmareasca la scoala si intr-o zi cand am iesit de la scoala m-a prins si m-a bagat intr-o duba
a vrut sa ma duca in Spania dar in vama l-a controlat vamesul si m-a gasit pe mine legata si cu o banda pe gura. Apoi mi-a sunat parintii si le-a zis ca m-a gasit in duba lui sechestrata
a fost ceva groaznic pentru mine si totusi nu am incercat sa fac rau cuiva sau chiar mie crede-ma am trait ceva mult mai rau
noroc ca ii am pe mama si tata (adoptiv) langa mine dar tatal meu biologic e liber si poate oricand sa imi faca rau
parintii mei mi-au angajat bodiguard dar cand sunt la scoala nu e langa mine si nu se stie ce se poate intampla
Nu te supara dar eu cred ca esti nebuna.Sa incerci sa i-ti ucizi tatal? Sa vrei sa mori din cauza ca nu te intelegi cu alor tai? Nu, serios ai nevoie mare de un psiholog.Alti copii se lupta zi de zi cu niste boli incurabile sau poate le-au murit ambii parintu sau poate sunt abandonati si poate nu gandesc asa.Si tu dintr-o prostie vrei sa mori.Sa fim seriosi.
Noia esti proasta zile surorilor sau ce mai ai tu sa te ia la ei in tara sau pe bune cu ce te fac de ras? parintii mei sunt divortati stau cu mama si eu il urasc pe tata! vorbeste cu ei dar exagerezi mult
Incearca sa iei legatura cu fratii tai dar incearca sa vorbesti si cu parintii tai te inteleg. Incearca sa vorbesti si cu prietenii tai . Nu te mai gandi la taierea venelor, esti tanara. Eu sper ca te-am ajutat
Incearca sa iei legatura cu fratii tai dar incearca sa vorbesti si cu parintii tai te inteleg. Incearca sa vorbesti si cu prietenii tai . Nu te mai gandi la taierea venelor, esti tanara. Eu sper ca te-am ajutat
Vai saracuta isi taie venele pentru ca nu au parintii incredere in ea? Fatoo, ai incercat sa-ti omori tatal, tu gandesti? Sunt n' milioane de copii de varsta ta care nu au parinti, sau care cresc pe strazi...Doamnee mare ti-e gradina
Asta e cel mai bun raspuns)) serios tot felul de tampeni gesesti pe aici... poarte e deschisa si prosti sar gardul)) auzi la ea, isi taie venele, il otraveste pe taica su, deci asta sigur e o inventie de a unui retardat mintal care nu are o viata reala si se refugiaza in cea virtuala))
Stiu ce zici! Urmeaza-ti instinctele si nu lasa nimic sa iti stea in cale. Am trecut si eu prin asta si odata ce am ajuns in Rai, m-am simtit alta persoana! Multa bafta! Funda daca ti-a placut!
Wow chiar imi pare rau pentru tine 'JUR eu am 15 ani si te inteleg si eu am probleme dar am o prietena care ma ajuta MULT... sper sa gasesti si tu un baiat asa cum este pr\na mea. bafta multa aici e ID meu mihai_stefan8922 daca ai probleme poti sa intri poate pot sa te ajut.
Trebuie sa stai de vorba cu cineva nu neaparat psiholog trebuie sa te descarci sufleteasca de ex si eu asi vrea sa vb cu cineva dar nu gasesc o pers de incrdaca vrei sunama 0763660911
Fii recunoscatoare pentru ce ai, iubeste i si pretuieste tot ce iti ofera, pretuieste si simpla lor existenta, o sa vina o vreme cand nu ii vei mai avea, si tot ce o sa ti ramana cu ei, vor fi pozele si amintirile cu ei. Sunt parintii tai si te iubesc mult, incearca sa te schimbi si sa te porti frumos si respectos cu ei, o sa te bantuie criticile tale asupra lor, cand nu ii vei mai avea! Treci peste toate si strange i in brate, ei ti-au dat viata, si te-au crescut. Nu esti o greseala, esti o dorinta, ai grija ce faci cu viata ta.
Nico eu te pot ajuta in situatia aceasta... cel m-ai bine ar fi sa iti incepi viata sexuala, sa nu mori ne-f***a, si dupa aia poti sa te spanzuri, ai mare dreptate nu ai pentru ce sa mai continuui...
FUNDA? :X:X:X
Daca vrei sa mori nu rezolvi nimic, trebuie sa lupti si aa vei avea doar bucuria vietii daca vrei sa vb scrie mi
Buna iti scriu cu gandu poate ma ajuti sa inteleg mai bine viata si rostu ei pentru ca eu chiar vreau sa mor si nu pot am multe piedici dar imi doresc sa vina clipa cat mai curand posibil. intrebarea mea e cum ai trecut peste sau daca te-ai sinucis cu am facut ..cu toate ca nu-mi doresc sa stiu ca ai facut asa ceva eu sant un simplu cititor care am caut pe net raspunsuri la gandu meu de fapt cautam pe net moduri de off life, viata e grea multumesc
Dan întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă: