anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa mor! Simt ca nu mai am de ce sa traiesc in lumea asta de c***t...
Am niste parinti insuportabili.O sa va povestesc, si sper sa nu va plictisesc.
Cand maicamea avea 42 de ani, am aparut eu pe lume. Ziua de 14 sebtembrie 1998 imi doresc sa nu fi existat! straight face
Aveam 3 surori si 2 frati. Dar unul dintre fratii mei a fost omorat... sad Si asta m-a afectat, chiar daca pe vremea cand a murit el aveam doar 2 ani.
Dupa ce si-au terminat liceul, cele 3 surori si fratele care a ramas in viata, au plecat in Italia.
Acum, fiindca am inceput sa cresc, si bineinteles ca parintii mei au imbatranit si mai mult, nu ma pot intelege.Ei gandesc cu totul diferit. Nu stiu ca am si eu nevoile mele.
Ma fac de ras in fata prietenilor, iar de bani de buzunar, nici nu mai zic!
Nu mai suport nici un pic! Le-am explicat ca din ceea ce imi trimit fratii mei, o parte este si a mea. Dar ei se gandesc ca daca imi dau bani, eu ii cheltui pe tigari si alte tampenii. [ Dar asta nu este adevarat.]...
Acum 2 seri, dupa ce m-am certat cu ei, deja nu ma mai puteam controla. I-am pus pastile tatalui meu in bautura.
Am incercat sa imi tai si venele, insa nu prea am avut cum pentru ca si maicamea statea numai cu ochii pe mine.
Imaginati-va si voi. O fata de 14 ani, e normal sa se simta facuta de ras cu niste parinti de 54-55 de ani in prezent.
Spuneti-mi ce sa fac! Nu mai suport viata in lumea asta!
Funda!

Răspuns Câştigător
| Bulineee a răspuns:

Trista poveste...Si eu am 14 ani si sunt fata.Te inteleg perfect! Parintii mei au divortat cand eram foarte mica si mai am doua frati.Si eu am avut ganduri din astea negre ca ale tale,dar un foarte bun prieten m-a slavat chiar cand eram pe punctul de a ma ucide(din cauza ca mama mea tipa mereu la mine, chiar daca nu eram eu de vina). A luat multe pastile ca sa mor, dar atunci am realizat ca Dumnezeu era cel care m-am salvat.Nu m-a lasat sa mor.Pastilele le-am luat seara inainte de culcare,iar noaptea am visat ca am gasit o scrisoare langa pat,trimisa de catre Dumnezeu,in care scria ca el ne iubeste pe toti si ca nu ne va lasa nici atunci cand vom muri de batranete. Sper ca ai inteles mesajul meu,si ca nu are rost sa iti pierzi viata din aceasta cauza. Incearca sa iti gasesti alte preocupari,cum ar fi sa te implici in treburile lor, sa-i ajuti. Cere-le iertare chiar daca nu ai fost tu de vina, si vor intelege si ei la un moment dat.Trebuie doar sa ai rabdare.Atat! Daca vrei sa mai vorbim asta e id-ul meu: zuuzzytzzzick Incearca se revii cu picioarele pe pamant. Sper sa te ajute vorbele mele.

66 răspunsuri:
| Monyyyyy a răspuns:

Eu sunt adoptata si tata are 60 si mama 52 dar nu par la fata bătrâni, multi zic ca tata are 50 si mama 40 da no, mici eu nu zic la prieteni anii lor sad Da is foarte de treaba părinti mei happy

| Stingaciu_Florin_1994 a răspuns:

Fii recunoscatoare pentru ce ai, iubeste i si pretuieste tot ce iti ofera, pretuieste si simpla lor existenta, o sa vina o vreme cand nu ii vei mai avea, si tot ce o sa ti ramana cu ei, vor fi pozele si amintirile cu ei. Sunt parintii tai si te iubesc mult, incearca sa te schimbi si sa te porti frumos si respectos cu ei, o sa te bantuie criticile tale asupra lor, cand nu ii vei mai avea! Treci peste toate si strange i in brate, ei ti-au dat viata, si te-au crescut. Nu esti o greseala, esti o dorinta, ai grija ce faci cu viata ta. happy

| aumih16 a răspuns:

Spun si eu ce spun marea majoritate de pe aici e o prostie sa stii sa te sinucizi doar pentru ca nu te intelegi cu parintii fa bine si incearca sa te intelegi cu ei cumva sunt convins ca nu iti vor raul ci binele e normal sa gandesti asa ca nu esti o persoana ambitioasa persoanele ambitioase rezolva problemele nu le creeaza dar asta este probabil tu nu esti genul asta de persoana si de asta gandesti asta dar nu te mai gandi la asta pentru s-ar putea la un moment dat tie sa iti moara unul din parintii si o sa ii simti lipsa nu uita ca parintii nu le fac rau copiilor degeaba ii ajuta sa fie cineva in viata sunt un fel de indrumatori in viata sau calauzatori dar daca tu gandesti asa asta este dar e mai bine sa rezolvi problema asta decat sa o agravezi mai rau si sa stii si tu ca nu exista copil pe lumea asta sa nu fi fost certat de vreun parinte e imposibil

Răspuns utilizator avertizat
| Anca_Robert_1993 a răspuns (pentru anonim555344):

Doamne deci spui ca ajunga in iad daca se sinucide si dupa ii spui sa fure bani...

| Ionita_Alexandra_1986_JF8S a răspuns:

Cei care nu simt la fel nu vor înțelege