Da, ar fi foarte frumos din partea ta. Sau numai sa il trimiti prin cineva, sa aiba biletel. Ar fi mai "palpitant" Acum faci cum vrei. Mai rar asa baieti
Poti. Ar trebui sa gasesti si o vaza, de preferat de plastic, in care sa ii pui. Nu cred ca va fi usor sa gaseasca asa ceva acolo. Adauga un card cu o urare frumoasa de insanatosire. Si ar fi frumos sa ii duci si un tort mic cu multa ciocolata (Joffre sau mousse). Fetelor le place ciocolata.
Poate ca atentia ta pentru ea o va face sa inteleaga ce are de pierdut.
Uita-te la semnificatia florilor si culorilor. Calele se duc la mort(albe) Trandafirii, orice culoare sunt iubire cu tepi(nabadai), Garoafele sunt mai neutre(conteaza doar culoarea).
Mai studiaza. Nu stiu decat atat.
Da, poți să-i duci liniștit. E chiar benefic pentru bolnav, de asta medicii acceptă florile.
Nu recomand dulciuri pînă nu știi ce are voie să mănînce. Și da, e bine să-i duci tu. Lasă alte recomandări celor ce le fac. Nu e cazul ca un bolnav să dezlege ghicitori. În plus, e bine să vadă o față cunoscută.
Eu m-am gandit la un buchet cu trandafiri rosi si cu unul alb in centrul celor rosi, si o cutie de bomboane milka in forma de inima. Are voie sa manance, nu are nimic restrictionat.
Va multumesc pentru raspunsuri.
SmQaLeXuTzz întreabă: