| Andreea0234 a întrebat:

Hei, TPU! Vreau sa va intreb, de ce atatea fete de 11-14 ani au atatea fite si se imbraca ca niste femei de moravuri usoare. Si eu am 14 ani, dar nu ma imbrac si nu ma comport ca ele. Poate o sa ziceti ca sunt geloasa acum, dar credeti-ma ca nu, le vad pe fetele de varsta mea ca pun poze cu iubiti lor si cand se despart de ei pun statusuri si melodii deprimante ( sa zic asa). Hai ca poti sa ai un iubit la 14 ani, dar cred ca poti sa zici doar ca il placi, nu ca il iubesti si mai faci si mare caz din asta. Sunt eu mai,,inapoiata" sau gandesc normal? laughing Eu nu am iubit la varsta asta si nici nu vreauwinking...dar mi-e frica sa nu fiu respinsa,nu am prea multi prieteni ( la asta ma refer la fete si la baieti, ca sa nu credeti ceva gresit), credeti ca e din cauza ca gandesc asa? Va multumesc celor care ati avut rabdare sa cititi tot si orice parere e bine venita!

Răspuns Câştigător
| IJustDeath a răspuns:

Gândești absolut normal, și eu simt la fel, nu am prea multi prieteni, de băieți nici nu mai vorbesc.
Sunt multe fete cărora le plac băieți de la vârsta asta, dar până la urmă cu ce le ajuta? Nu au ce câștigă din asta, probabil că cei mai mulți prieteni pe care ele îi au sunt falși.
În ambele cazuri eu cred că este mai bine sa ai prieteni puțini și de încredere decât mulți care sa te bârfească pe la spate.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

As vrea sa-ti clarific sensul unui cuvant, pentru ca am sesizat ca folosesti cuvinte carora nu le cunosti sensul/intelesul si ai nevoie sa stii ce spui, pentru a nu te face de rusine in fata lumii (voi incerca sa exlic pe intelesul tau) happy
Deci: nu poti sa fii geloasa pe ceva ce nu-ti apartine!
Dar poti sa fii invidioasa (acesta fiind de fapt termenul corect) pe fetele care se imbraca diferit, sau se comporta diferit.

In plus, la 14 ani nu poti sa ai iubit, dar poti sa ai prieten.
Iubitii vin mai tarziu, in cativa ani, in general dupa 17-18 ani, cand se incepe si sexul, pana atunci nu se pot numii iubiti cei cu care imparti doar o dragoste platonica, sau o simpla prietenie.

Cta priveste imbracamintea nu tocmai potrivita a unor fete, partial este vina parintilor care nu le supravegheaza si partial este pentru ca ele vor sa para ceea ce nu sunt. Ma indoiesc ca ar fi c....ve la varsta asta, dar felul vulgar in care se imbraca unele "striga" clar dupa o anumita de baieti/barbati, ca-i disponibila si dispusa la orice sexual.
Din pacate, asemenea fete isi fac singure probleme, ajungand mai devreme, sau mai tarziu, intr-o situatie care le va compromite viitorul. Alegerea este a lor bineinteles, dar vina este a parintilor, pentru ca la varsta asta, parintii au obligatia sa-si supravegheze si educe copii.

| peperonies a răspuns:

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altora.
nu te compara cu alti oameni ca nu ai trait ca ei.
nu exista normal. ce e normal pentru paianjen e haos pentru musca.

| Vlach a răspuns:

Gandesti normal! Same at me! Doar ca in legatura cu altceva,eu sunt mai de moda veche, nu sunt de acord cu injuraturile fara rost, bulliyng-ul, mastur..., iubitii si iubitele la 10-12 ani, etc. Si toti ma considera ciudat, dar eu cred ca asa e normal, copiii sa fie copii, nu sa devina "adulti" de la 10 ani... Ce sa faci, asa e generatia asta