Fata draga, tu gandesti? CUm adica sa cada din drepturile parintesti? Sa te duci la orfelinat si el la inchisoare? Si chiar daca ramai cu maica-ta si nu divorteaza de el va plati o amenda, bani, banii familiiei tale, ai lui si-alor mamei tale.
Ce iti face? Te bate? Te pune la munci grele? Te biciuieste? Te obliga sa te prostituezi? Ti-a vandut un rinichi? Te-a violat cand a fost beat?
Daca da, suna la protectia copilului sau du-te la politie si depune o plangere. Dar vad ca nu ai capul pe umeri si nu sti ce vorbesti (mi-am dat seama dupa emoticon). Tu incerci sa te razbuni, cel mai probabil dintr-un motiv pueril.
Chestia asta cu renegatul...e mai mult pentru tine.Adica parintii pot decide sa nu-ti lase nimic,sa nu te mai considere fata lor, dar legatura de sange si din certificat ramane.Dar pentru ei nu existi tu.
Asa cu tatal tau, decade la 0 in ochii tai si e om obisnuit, dar in acte nu stiu sa se poata face nimic la comanda.
Daca ar fi fost sa divorteze...da, putea fi decazut din drepturile parintesti.
@alexc am impresia ca esto putin mai mult retardat dar nu stiu de ce
Nu te baga aiurea in seama daca nu stii despre ce e vorba
Mda, incerc sa-ti deschid ochii si ma faci retardat; si apoi imi mai si clipesti, de doua ori!
P.S: "putin mai mult retardat"? Explica, te rog, ce mod de comparatie ai folosit. Cum ma bag aiurea in seama din moment ce ai postat o intrebare publica? Ceilalti care au raspuns la intrebare stiu despre ce e vorba? Au si ele tati alcoolici, sau sunt prietenele tale?
AlexC-se vede ca nu stii cum e sa ai un tata alcoolic
Si nu,nu e nimeni prieten cu ea. Daca mai ai de gand sa zici ceva,o faci degeaba, si asa probabil vorbesti in necunostinta totala de cauza.
bebElinaa-ai pus o intrebare in care ai exagerat putin, accepta tot felul de raspunsnuri.Nu sarii cu jigniri, ca nu rezolvi nimic.