Daca ai fi multumita de tine iti zic eu ca nu ar mai face nimeni misto. Daca stai si te superi doar hranesti vorbele rele. Fa-i si tu misto la randul tau, autoironizeaza-te pe seama asta. Asa arati oamenilor ca esti multumita de tine si nu-ti pasa de ce zic. Razi si tu cu ei si gata.
Practic, problema ta sunt sanii? Esti in crestere, vei avea sanii fix asa cum trebuie ei sa fie. Ce conteaza daca altele ii au mai mari, la varste mai mici? Eu am 22 de ani aproape si nu sunt cea mai dotata in privinta asta, dar formele mele sunt proportionale si ma simt bine in pielea mea. asa trebuie sa te gandesti si tu. Ai timp sa te dezvolti. Nu trebuie sa intri in depresie din cauza asta. E adevarat ca se pune foarte mare pret pe aspectul fizic, dar nu putem fi perfecti, nici macar pe aproape.
O sa cresti si o sa fii frumoasa continua sa inveti si sa te gandesti la viitor si nu iti mai bate capul cu astfel de lucruri.
Esti in stare de depresie ca nu iti cresc sanii?
Sanii sunt pentru cand ai copil. ma gandeam ca, daca stai la sat poti sa iti umplii timpil cu ceva constructiv, si tu la 13 ani te gandesti cum sa impresionezi baietii cu tatele? Eu la 13 ani nu aveam asemenea dileme jur ca viata mea eea mai simpla de atat
Buna! Si eu am avut stari de genul, in care ma simteam cea mai urâtă fata pe care am vazut-o. Pentru ca eu caut la altele ce as vrea eu sa fiu. Fizic, nu moral. Asta e greseala mea. Si a ta. Trebuie sa ne iubim asa cum suntem pentru ca ale noastre mamici au luptat ca noi sa fim cine suntem si in loc sa ravnim la ce are celalalt, mai bine i.am mutlumi lui Dumnezeu ca suntem sănătoase.