InGErAsH` dIn Cer PikAT ochiI` TaI m`au feRMEkatH ;X DinTr'O SinGuRA PrIviRe M`Ai fACuut` A tHA iuBiree`;x!
mi-am deschis agenda` la capit0lul` EX tu esti cap de liSta la minciuni cu` te iubesc` .
Spui` ca e` o copila`, si ca nu` itsi place asa`;| Dar asa` cum e ea,tsi-a furat inima`;;]
"Cand Esti prEa singur...si camEra E gOala Cand Esti prEa trist si nOaptEa tE-ncOnjOara Si-n jurul tau E O linistE cE dOarE Auzi O vocE-n cEt: "Da MuZiCa MaI tArE"
Iubeste`ma de`ti plac asa cum sunt . Chiar daca uneori gresesc . Ba te cicalesc , ba nu scot niciun cuvant .Dar cu toate astea , te iubesc
● Ai privit`o zambind si-ai abordat`o gandind ca e la fel ca restu`...Dar felu` ei de`a fi...Atat de diferita ;x ! Te`a facut s`o iubesti.E chiar deosebita ●
O faTa speciaLa`.;x.Nu intaLnesjti la Orice paS`.Cand Nu mai ai speranTse`.Ea te scOate din imPas`
Iti spun ptr` a mia oara : fiecarE zi cu` tine` eSte extraOrdinara
Acum mă uit pe geam şi zâmbesc . Că-s totuşi amintiri frumoase în care inca mă regăsesc
Nuu` mai visa frum0s, realitatea este rece
Nu conteaza gura lumii Doar pe El il iubesc.indiferent cum ar fi...
Esti patetic si tu stii.nu mai cred in jucarii.tu mereu crezi ca pun botu’.hai c’o faci pe idiotul
* Par mereu nocenta si copilaroasa...Asa tOtzi imi cad in pLasa ! :X *
"!Cne ´åpåre dimineåtzå ´cu fl0ri Lå ´ uşå ? şi spune .mereu ´Iårtå-må ´påpuşå ! "
Mai stii?Iti placea sa o vezi razand.Ea tot cu zambetul a ramas,tu tot cu ea in gand!
♥. am facut mereu ca sa ne fie bine si chiar daca nu vom fi impreuna, chiar daca te voi vedea pe strada cu alta de mana, am facut tot ce ai vrut, am facut tot ce am putut, vei ramane amintirea zilelor ce au trecut .
"Si chiar daca n`am fost prima . stii si tu , sunt singura care conteaza !"
• E atat de frumøs sa gasesti sentimentul pierdut. E atat de frumøs sa øftezi dupa primul sarut :
● Cat e de mica, te innebuneste, se joaca cu tine, dar nu se indragosteste!
Ai mintit prea mult,cine crezi c`o sa te creada? Degeaba esti frumos,ea nu vrea sa te mai vada. : -J
Indiferentza doare cel mai tare,nu trebuie sa spui nimic doar sa tratezi persoanele kre ti-au gresit cu indiferentza si le dobori treptat...
Ce simt cu tne . nu am simtit niciodatha e un sentiment ce incepe sa`mi placa
♥. Am crezut in tine . am crezut in Noi . Si-am crezut ca langa Tine sunt invingaTor ! Am crezuT in vise . Am crezuT in sanse Dar toT ce mi-am facut sunT . iLuzii faLse`
Acum cauţi melodii care să'ţi amintească de noi . Îţi pare rău . şi mie . da nu te mai vreau înapoi. •°
♥. O toamna ne-a legat . O iarna ne desparte . cu toate intr-un timp pana nu se mai poate . Ai fost odata tot . lumina pentru mine! Voi incerca sa las , sa vina de la sine !
T0 tacii ... ! e0 tac... Tu`mi sp0I ca`s fr0m0asa ![] e0`tI sp0n ! Ia`ma pr0stule de n3vasta`!
0rice s`ar intampLaa ` n0i intr`0 zii ne vom reveDeea` ! . Si pana atunci stiu ca si tu ma vei pastraa` Undevaa` in inima taa ` !
Te poti simti singur, trist, dar niciodata invins. Poti pierde, poti gresi, poti suferi, dar nu te gandi sa abandonezi. Priveste viata cu ochi de invingator si ai sa vezi cat e de frumoasa!
>Te`a iubit odata, si ai pierdut`o. In fine , nu tine doar de tine, ca daca te gandesti , tot el ti-a luat`o si tu ca prostu ai lasat`o ! ti-a furat`o
A friend is someone who accepts your past, supports your present and encourages
your future
Unii nu ma plac si-mi spun ca sunt nesuferita,tocmai din acest motiv in fata lor par increzuta.Eu sunt independenta,imi place tot ce fac,Traiesc clipa la maxim,totu-mi e pe plac.
Zambeste celor care te urasc sa simta ura ta.Zambeste celor care te iubesc sa simta dragostea ta Iar daca cei pe care ii iubesti te ignora zambeste sa simta indiferenta ta
] [Ca să cureţi un lucru, murdăreşti un altul. Dar poţi murdări mai multe lucruri fară a curăţa nici unul]:d[
M-a dat lumea la ziar ca am talent de super star. M-a dat lumea si la presa, ca sunt o mica printzesa.
] ["Cu indiferenta ta m-ai făcut mai tare. Acum nu-ti convine dar incet, incet, calc pe urmele tale. Si abia acum vezi si tu că indiferenta doare. "] [
] ["Poate’h ca am aiere’n cap,dar asta e problema mea nuh poti sa ma suportzi asta ii problema th’a nu ma cunosth’i nu mai comenta ai grija de viata than uh de a mea’"] [
Pe vorbe dau doi ban SunT mandra ca am dujmani Ele's multe si eu unu Nu m'a doborat nici una
Am invatat ca oricat mi'ar pasa mie altora nu le pasa
is fetitza talentata dni revista decupata!:X
Ei, n`au haru sa copieze originalu
~~Nu Sunt PerFectA~~~__Nici Nu Vreau___ Nici Nu Pot!__Nu Vreau Sa Fac FruMos cand Stiu K N`are Rost! Sunt IncaPaTaNatA_ Si`mi pLaCe Asa cUm Sunt_{:X}Si Daca Nu`ti ConVine eu N`am Sa Ma pLaNg!
"Este o prostie să renunţi la visele tale doar pentru că unul nu s-a împlinit!""
Te crezi in stare sa ma poti judeca? Incearca, dar mai intai fa o analiza avand ca subiect de studiu persoana ta!
In viata trebuie sa fi sigur pe tine,sa nu ai incredere in nimeni,ca si cei mai buni prieteni s-ar putea sa te dezamageasca. Gandeste`te si fi sigur pe puterile tale ,nu a altora.
Moartea nu e trista. Trist este faptul ca multi oameni nu traiesc cu adevarat.
:X [~_~] See the world in a pink way [~_~] :X
Asa a fost mereu si nu se va schimba ceva, pentru ca nu au o viata-a lor.Stau s-o comenteze pe-a mea,dar eu ma amuz si nici nu stiti cat ma bucur ca ei sunt soricei in ochii mei de vulture.
Ma respecti,te respect.Ma iei cu vrajeala,te iau cu vrajeala.Ma ataci,ma apar.Ma urasti,nu te urasc.Si stii de ce? Pt ca ceea ce pe tine te caracterizeaza,pe mine nu ma defineste
Faima existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti.
.°•. Lasa'ma cu textele ce nu ma intereseaza. . .Lasa'ma cu lumea care nu ma agreaza. .•°.
.°•. Moartea nu e trista. Trist este faptul ca multi oameni nu traiesc cu adevarat. .•°.
Ojo por ojo y diente por diente
Vorbeste'ma pe la spate.Voi fi plina de fericire.Critica ta ma ajuta sa'mi indeplinesc visele.Invidia ta imi hraneste orgoliul.
Lasatzi`ma sa fac si bune si rele ,dar sa stiu macar ca sunt greselile mele.
Am muzica in suflet si`n gand.Trec prin toate oriunde, oricand.Muzica e in sufletul meu si va fi aici langa mine mereu...
Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in numarul de momente care iti taie rasuflarea.
Curajul nu inseamna absenta fricii, ci puterea de a merge mai departe in ciuda ei .
Smile, even if it’s a sad smile, because sadder than a sad smile is the sadness of not knowing how to smile.
Zambeste , chiar daca este un zambet trist, pentru ca mai trist decat un zambet trist este tristetea de a nu sti cum sa zambesti .
Te gandesti.aberezi.trezeste'te.prea frumos visezi
Lasa timpu sa treaca,Poti sa faci treaba sa mearga,Nu te grabii,Vei reusi.
Vreau o viata nouaa!Si de restuuu` caramele![il ador]
Ca orice copil exista moment in care nu intelegi ce se petrece.
La locul potrivit,la momentul potrivit,Magicul se intampla.
Fii pur si simplu SURD cand cineva iti spune ca nu`ti poti realiza visele.
Un zambet e ca 1000 de cuvinte
Teoria zambetului:Ingerii nu plang
Realitatea bate platourile de filmate.Viata`i frumoasa si fara efecte speciale
Viata`i frumoasa.Asta cada o privesti din unghiul potrivit!
Chiar daca unii nu ne lasa sa traim.privim inainte si ironic le zambim .>:
Cand cuvintele esueaza,Muzica vorbeste.
Ai patruns vreodata dincolo de curcubeu ca sa vezi daca e colorat si-n partea cealalta?
Invata'ti sa zambiti!Si n'o faceti doar in poze;Ca nu toti cei care zambesc duc o viata pe roze;Peste toate e ceva ce'atarna greu in balanta.Si stii foarte bine ca-i un cuvant numit Speranta!"
Du-te acolo unde vrei sa mergi,fa ceea ce vrei sa faci...ai doar o viata si o oportunitete pentru a face ceea ce ti-ai propus...
Visez cu ochii deschisi la o lume mai buna.Ramane doar visul ca lumea toata e nebuna.E un cosmar.In mintea mea altă lume`mi creez.Viata merge inainte dar continui sa visez
Un prieten vede tristetea din ochii tai, in timp ce ceilalti se lasa pacaliti de zambetul tau.
Spuneti ca nu m-a suportati dar v-a uitati la mine de parca mi-ati fi fani.
Cel mai bun motiv sa mergi la scoala: prietenii
Sunt inconjurata de ingeri. Ii numesc simplu PRIETENI.
Daca ai nevoie de prietenia mea si ne despart 100 de pasi, fa tu primul pas si le voi face eu pe celelalte 99 pentru tine.
Un prieten adevarat e greu de gasit, si mai greu de parasit si imposibil de uitat.
Chiar dk el nu o sa-mi mai spuna " noapte buna" sau p strada "buna",am prietene care ma suna sa-mi spuna " Fata,esti de 1000 de ori mai buna decat aia pe care o suna ":-J
Am capul printre norì . DaR De aici este o panorama supebaaaa
Hai sa fugim, sa evadam # Hai sa plutim, sa zburam # Hai sa zambim, sa visam # Hai sa traim si sa uitam # Hai sa iertam !
Acorda-ti tie primul loc, NU greselilor! Nu spune stop, chiar daca te simti sufocata Invata ca in orice rau exista si un pic de bine! Invata sa ai grija in primu rand de tine!
Am prea multe defecte in fata acelora care se cred "PERFECTE".
Traiesc o poveste si visul e culoare !
Educata de destin. Simt mult dar arat putin.
Hai sa refuzam Orice rOl pe scena regretelOr !
Spui ca nu mai sunt la fel. Ca m`am schimbat.Dar de fapt n`ai ajuns sa ma cunosti cu'adevarat!
#º•"Hai sa privim cu ochii inchisi`ce nu am avut curaj sa privim vreodata ! "•º#
Dacă vrei statusuri frumoase, caută citate pe internet. Mie îmi plac următoarele: Nu rupe firul unei prietenii, căci, chiar dacă îl legi din nou, nodul rămâne.Prietenii de ocazie i'am găsit asemănători cu rândunelele, care vin primăvara si pleacă atunci când începe frigul. Drumul către casa unui prieten nu e niciodată lung.Priveşte viaţa cu ochi de învingător şi ai să vezi cât e de frumoasă! Nici cel mai bun machiaj nu are cum să'ţi schiţeze un zâmbet atunci când eşti trist.Nu există replică atât de usturătoare ca dispreţul tăcut.Nimic nu trece fără să lase urme. Sper că ţi-au plăcut.^.^
Aici gasesti orice statusuri vrei: http://www.yahoostatus.ro/statusuri-iubire.php
si uite aici cateva exemple:
Statusuri DnD:
1. DND!Servesc o supa cu umbra de pui!
2. Ma bronzez la lumanare!DND !
3. Bizi.imi cos maieul in cot:)
4. Nu va deranjati sa ma deranjati.
5. Ultimul care m-a deranjat e inca dat disparut!
6. DND si DNFD pentru fanii mei !
7. Taci in liniste!
8. Dorm ca un ingerash nu deranjati ca dati de draku!
9. DND am nevoie de tine ca de o gaura in prezervativ!
10. Sunt la calculator pentru oricine, in afara de tine. Daca nu-ti raspund te-ai prins ca tu esti, da?!
11. Deranjeaza-ma tu sa vezi cum iti canta dracii live !
12. Don’t abuse the BUZZ!
13. Please try again, NEVER!
14. Ma balacesk ,DND ca te stropesk!
15. Va rog sa nu va deranjati sa ma deranjati… e prea mare deranjul sa fiu deranjat!
16. DND… f*t mushte bazai?!
17. Don’t abuse the BUZZ !
18. Tara are nevoie de mine asa ca… DND!
19. DND…Not At My Mouse!
20. Deranjeaza-ma tu sa vezi cum iti canta dracii live!
21. DND…mama la calc… nu dati BUZZ ca se sperie!
22. DND… dau gainile cu ruj !
23. Dnd…astazi tin sa-mi imbogatesc lista de ignore…!
24. DND… tre` sa infing toporul in geam…!
25. dE’nE’dE - mA cErT cU pIxul !
26. dE’nE’dE - mAnAnC…nU sE vEdE cA aM AcOpEriT wEbU cU mUsTaR?!?
27. dE’nE’fE’De - CiTeSc nIjTe cArTzi dE joC.
28. M-ai deranjat…. Nu ti-am raspuns… Ai insistat…. Ti-am dat ignore!
29. Ma f**e o lene sa tastez…
30. Observati bulina ROSIE ! E ca si cand as fi pe ciclu, te bagi peste mine se lasa cu sange…
31. Cu ocazia zilei nationale a oamenilor ocupat … marsh in gatu` matii ca am treaba!
32. Am pile la cimitir….imi reglez moartea… DND sau vrei sa o reglez si pe-a ta !?
33. Cautama in vis…. DND !
34. DND…. acesta este plecat …. revine cand se intoarce.
35. DeNeDe …. drum bun , cale batuta…… cine te prinde in cur sa te f*ta.
36. Am mancat ceapa…. nu pot vorbi!
37. DND ma impusc prin spanzurare cu scanul electric DND
38. Frunza verde / Rug de mur / Deranjezi…. o iei in cur !
39. D!N!D , ma dau cu sania in congelator
40. Hai cu DND`u ca n-am chef de nimeni
41. DND … in traducere pentru tine DO NOT DISTURB !
42. DNFD = DO NOT FUCKIN` DISTURB ME !
43. Nu deranja nu am chef de nimeni in caz contrar TE DAU DRACU !
44. DND….LASA-NE
45. DND si gata … fara alte comentarii …
46. Lasa-ma mai repede in pace, daca nu vrei sa te iau la suturi prin lista mea! DND!
47. Leave me alone `cause I am away! DND!
48. N-ai ce face decat sa stai in fata portii castelului meu si sa citesti ca scrie ‘DND’ ?
49. Lasa-ne … lasa-ne … du-te in treaba ta, ca nu avem timp si chef de un alt loser nesuferit. DND!
50. Nu ma deranja ca sunt in flacari momentan … si s-ar putea sa explodez curand!
51. Ai treaba si te retin cumva?
52. Way nu ma deranjati ca o sa fie ploi de Ignore!
53. Hai DND … ca sa nu zic mai pe romaneste JET!
54. E meci. Aha joaca dinamo, deci ma puteti deranja.
55. Ne pare rau pentru inconvenient dar nu ai acces la acest utilizator de messenger !
56. Invisible to Everyone !
57. Acuma m-am trezit ! Pa, merg sa ma culc. mai vorbim !
58. dnd...manank gandaci.
59. dnd...mi-am arunkat monitorul in apa.
60. dnd...culc vaka.
61. dnd...ma uit la meciul dintre Germani si Nemti...tare meci.
62. dnd...dorm...ultima persoana care m-a deranjat a fost Elodia.
63. dnd...molfai tastatura.
64. dnd...bat kuie in apa.
65. dnd...gadil un purice.
66. dnd...dorm ca un ingeras nu ma deranjati ca ati dat de draq.
67. dnd...fac baie furnicilor in WC.
68. dnd...n-am chef de barfa.
69. dnd...ma dau plimb cu barca prin conducta.
70. dnd...invat gaina sa cante rock.
71. dnd...sunt la rodeo ! calaresc lakuste !fara buzz ca-mi sare lacusta de sub fund.
72. dnd...prind fluturi cu DAMINGEANA.
73. dnd...spal tastatura pe dinti.
74. dnd...trag sa mor.
75. dnd...scot gaina la plimbare.
76. dNd...ma bat cu bunica.
77. dnd...o caut pe Elodia ... BrB cand o gasesc !
78. dnd...vânez sobolani cu arcul.
79. dnd...sunt alergic la fraieri!
80. dnd...lucrez cu cutitul ... sa scot inima sa o mut in dreapta.
81. dnd...trag pe nas.
82. dnd...frek menta.
83. dnd...cu furculitza pe casa sa vad daca mai fulgera.
84. dnd...bunica la PC! NU da buzz ca se sperie.
85. dnd...spal fermoarul pe dinti.
86. dnd...caut un ac in carul cu fa
87. dnd...spal priza cu buretele.
88. dnd...fac manichiura la gaini.
89. dnd...alerg cu spatele pe gheata.
90. dnd...fac lumanarea...daca ma deranjati va ard.
91. dnd...bunicu la calculator...nu da buzz ca face stop cardiac.
92. Mi s-a spus ca nu te pricepi la romana dar sa citesti 3 litere cred ca stii...DND !
Statusuri indragostiti:
1. Eu ti-am alergat prin vene, ti-am suflat cu dor prin gene, eu ti-am upgradat sarutul, ti-am iubit necunoscutul, am fost zmeul tau mereu, sa ma tii in vant nu-i greu, n-ai stiut sa tragi de sfori, am kazut de mii de ori…
2. As vrea sa-nek mahnirea, ke sufletu-mi apasa des, Sa las sa vina doar iubirea, ke bantuie prin lanuri verzi…
3. De ke te simt atat de departe si nu-ti aud de dor kuvintele, kand un sarut ne mai desparte, si kand splendoarea inca ti se mai simte…
4. As vrea sa kolorez padurea, Sa pot s-o fac in mii de feluri, Sa pot sa intalnesc iubirea, ke se koboara dinspre keruri…
5. Daka vrei sa afli kat de mult ne iubim iesi afara in ploaie si intinde mainile, kate pikaturi prinzi, atat ma iubesti, kate pikaturi skapi, atat TE IUBESk !
6. Am nevoie de 5 minute din viata ta: in primul sa te sarut, in al 2-lea sa-ti spun ca mi-e dor de tine, in al 3-lea kat te iubesc iar ultimele doua sa ramai cu mine…
7. Daka pana acum ma gandeam daca e bine sau nu keea ke se intampla, acum nu ma mai intereseaza. Stiu ca te iubesc si asta e tot ke konteaza…
8. kat de MULT te iubesc … nu vei sti NIkIODATA… ai patruns in inima mea fara sa-mi dau seama …astept sa vina ziua akeea kand totul va fi asa cum ne doream…
9. Nu distrug visele… injektez sperantza :X !
10. Deabia astept sa ma trezesk… sa pot visa cu adevarat: X !
11. Visez doar la tine…. visez ca vei fi mereu langa mine. Oare visul meu se va implini?
12. Sa amintesti e frumos, da sa fii amintit e mai frumos, eu nu iti ker sa ma amintesti da doar sa iti amintesti ca o sa imi aduc aminte de tine intotdeauna…
13. Daka vrei sa-ti fie bine,atunki gandestete la mine! De vrei sa fi si ferikita, gandestete klipa de klipa. Liniste de vrei sa ai, langa mine mereu sa stai… TE IUBESk!
14. Tu esti viata mea, ziua nu are rost fara dragostea ta, kand te-am vazut am stiut ca dragostea inca o viktima a mai facut!
15. Iubirea e un kantek ke toti il kanta des, dar nu la toti el are akelasi inteles…
16. Noaptea e atat de reke si intunekata fara tine, nici o stea nu stralukeste kand nu esti cu mine si mi-as dori atat de mult sa fii langa mine… Te iubesc !
17. M-ai akkeptat asa cum sunt si acum esti o parte din sufletul meu. Te iubesc !
18. Nu pot sa-ti spun acum ke vreau .Nu pot acum eu nu mai stau. Un singur lukru ti-l rostesk. E akel simplu TE IUBESk !
19. Vreau sa stii ca zi de zi ma gandesk la tine,as vrea sa te sarut klipa de klipa si sa te am langa mine sekunda de sekunda…
20. Peste ani voi pasi alaturi de tine in adankul padurilor verzi; pe tarmuri cu nisip; si kand sorokul vietii noastre pe pamant se va sfarsi si in keruri iti voi da mana mea…
21. Te iubesc la nesfarsit si tot ke imi doresc este sa te am langa mine mereu! Te iubesc dragostea mea!
22. O briza, un val, o adiere, un nor ….un sarut magnifik, o atingere, o mangaiere; toate se numesc iubire! Emotia este prezenta, tu esti departe, iar eu te visez!
23. Iubirea e tot ke dorim, iar in final e tot ke-am avut. Daka exista un sens al vietii… atunki EA este sensul, daca nu… EA ar trebui sa fie…
24. D-zeu ne-a dat 2 pikioare sa mergem, 2 maini sa tinem, 2 okhi sa vedem, 2 urekhi sa auzim, dar de ke ne-a dat o sg. inima? Pt. ca pe kealalta i-a dat-o altkuiva ca tu sa o gasesti…
25. Surasul tau o raza de lumina in viata mea, parfumul tau, aerul pe care il respir, de n-ai fi tu ke rol ar mai avea viata, un vis ar fi amestekat cu keata… TE IUBESk !
26. Toate zilele sunt nopti pana te vad, iar noptile stralukesk ca zilele kand te visez…
27. Nu pot sa dorm si ingerasul mi-a spus sa ma gandesk la keea kei mai frumos in viata mea. M-am gandit la tine pentru ca viata mea esti TU…
28. Memories: 700 great times, 600 laughs, 500 smiles, 400 great memories, 300 jokes, 200 great times, 100 sekrets, 1 reason :x :X :x
29. kine esti tu? cum de ai aparut in viata mea? Atat de brusk, atat de profund, atat de plakut
30. Esti totul pentru mine. Ai aparut in viata mea pe neasteptate, m-am indragostit de tine pe neasteptate. A meritat !
31. Mi-e frika sa merg cu masina atunki kand sunt cu tine. Pentru ca atunki kand sunt cu tine sunt beat de ferikire si ar putea sa-mi ia permisul
32. Tu esti visul meu unikul meu vis as vrea sa te atrag in viltoarea pasiunii, sa te string asa de tare inkit TU si EU sa devenim un singur suflet
33. Iubirea ta e singurul gand pentru care exist. Nu uita ca pentru tine traiesk. Si stii de ke? Doar ca sa TE IUBESk !
34. Look in to my eyes, if you see my hell you are lost, if you see my heaven you are the one
35. As vrea sa fiu o stea o stea kazatoare, sa kad in inima ta si sa nu mai pot pleca te iubesc, printesa mea
36. Uita-te pe ker daca ai numara toate stelele, ai afla de kate ori te iubesc
37. Daka as fi o planta as vrea sa fii apa mea, sa fii soarele meu, as vrea sa fii insasi viata pentru mine te iubesc si te voi iubi mereu
38. Am sa-ti spun un kuvant care doare : IUBIRE, pentru el exista remediu prin : dragoste, incredere, devotament, sinkeritate, suflet, iar pentru mine akest remediu esti tu
39. Dintre toate prietenele care le-am cunoscut tu esti kea pe care nu vreau sa o uit, si daca mor inaintea ta, voi ajunge in rai si te voi astepta
40. De ploaie te poti askunde dar de dragoste n-ai unde, kaki oriunde te-ai askunde ea la inima patrunde
41. E atat de frumos sa gasesti sentimentul pierdut. E atat de frumos sa oftezi dupa primul sarut. E atat de frumos sa iubesti si sa fii iubit
42. ke sa skriu? nu inkap decat 160 de karaktere oare de kate ori pot skrie TE IUBESk ?
43. When i`m with you i feel like i`m flying u are all what i hope so many years your love keep me alive and if i don`t have it anymore then i will die !
44. Ai grija de zambetul tau, de buzele tale, de sufletu meu… Ai grija de inima mea Ai grija de noi si de dragostea noastra…
45. Nu pot sa respir kand nu esti langa mine, pentru ca tu esti aerul meu!
46. S-ar putea sa adorm numai din dorinta de a-ti vedea khipul khiar si in vis
47. Daka as mai avea dreptul la o singura gura de aer mi-as tine respiratia pana ajung la tine sa iti spun ca te iubesc khiar cu riskul de a muri
48. Ma trezesk cu gandul la tine ma gandesk tota ziua la tine adorm cu tine in gand te visez dar tot imi e dor de tine Oare de ke?
Statusuri massuri:
1. Dumnezeu a dat din cap şi a iesit rock-ul.A dat din mana şi a iesit rap-ul.A început să danseze şi a iesit house-ul si dance-ul. La sfârsit s-a pişat şi a iesit maneaua ! Anti-Manele ! Da mai departe!
2. Stire extraordinara: A fost jefuita sala de trofee a clubului Steaua .Au fost furate 2 scaune si o masa! :)
3. Daca nu il dai mai departe ,jur ca nu ai suflet : Un copil are nevoie de bani, pentru: droguri, alcool, tigari si curve ; Salvati o viata va rog ajutati-l!
4. Intr-o seara o fata se uita la tv si a sunat-o unu care omora oameni pana a rasp la telefon criminalu a intrat peste ea in casa si a omorat-o .daca nu trimiti mesaju asta la cel putin 5 persoane din lista ta o sa mori la ora 12 noaptea.Nu te juca !
5. Vand urgent: ciorapi cu pedale,cutit cu luneta, topor cu amortizor,harlet cu gprs,blana de sarpe,galeata puma cu antena,grebla nike cu hands-free, chiloti,adidasi cu bretele,ciorapi reebok cu gluga, lant cu tuner fm,set schiuri cu remorca,nike-uri puma,hartie igienik second-hand,ob-uri ninja,caine indopat cu magiun,role decapotabile…
6. Petrecere in pijama , tu esti invitata mea ! :P
7. Cumpar femeie second hand ,virgina si gravida in 5 luni ,cu gaoz de maxim 3 metri patrati, ochi de caine, fara tate ,fata lovita, chelboasa, cat mai proasta si mai saraca, sa se priceapa la sex pe tavan ,lovita, batuta, cel mai preferabil sa aiba miros de sobolan mort, sa nu manance nimic, sa nu doarma, sa nu ocupe mult loc in casa (preferabil pana in 70 cm inaltime). Ofer maxim 10 euro + tva, alta femeie la schimb si o pereche de sosete cu mucegai pe ea si nespalata de 7 luni. Astept raspuns.
8. Esti manelist? Nu esti in stare sa legi 2 cuvinte? Idolul tau este un tip cu 2 clase ?Te-ai saturat de titluri de maimuta? Iti cumperi numai toale Dulci & Cabanna si adidasi Mike din bazar? Esti mai prost decat prevede legea? Dansezi ca un babuin cand vede banane? NU rata ocazia si toarna-ti benzina in cap de restu ne ocupam noi.)))….Da-l mai departe daca nu esti manelist
9. Un sarut pe frunte.…coboara pe obraz…se prelinge pe buze si.inca putin pe gat apoi mai jos hai sa te vad unul mic pe buric wwoooww sa mai coboram?:">:">:">
10. Foaie verde si-o lalea, Pe profi naiba sa-i ia. Foaie verde tufanica, Astia creierul ne strica. Foaie verde liliac, Profu' e aurolac. Foaie verde frunza-ndunga, Cand ii vad borasc in punga. Foaie verde ghiocel, Diriga-i ca un purcel. Foaie verde hop-s`asa Asta-i viata-n scoala mea! ( daca nu esti tocilar da`l mai departe ).scz de mass da era prea misto sa nu il dau mai departe
11. Suna telefonul intr-o kasa si raspunde un rrom :"hhhalo" la receptor se aude o voce :"Familia Popescu ?", la care tziganu nostru:"nu stiu mancati-as ca abia am intrat" ! :) Tare !
12. Vand prezervativ 50cm parcursi, toate dotarile , ABS (anti braking sistem), EBD (Ejaculation by distance ), Navigator GPS (pentru virgini sa stie unde tre sa ajunga), ACS (Alchoolic control system - daca esti manga suna alarma ca sa te atentioneze ca trebuie folosit), TRC (control al tractiunii - daca femeia e galeata, sa nu cazi draq in ea), dotata cu biXenon , stare impecabila, primu proprietar, predare leasing, inclus in pret manual de functionare, huse noi, pret negociabil ,mai rupem.;)
13. Oare cine a pus "u" langa "i" pe tastatura ca am vrut sa scriu unei fete misto si ghici ce a iesit.o ?
14. Tatal nostru din cancelarie, fa-ne noua recreatia de 30 de minute, schimba-ne noua tot regulamentul. Precum în vacanta, asa si la scoala. si nu ne lua pe noi duminica de la discoteca si ne iarta noua orele chiulite, precum si noi iertam parintilor nostri ca nu ne dau bani de 5 ori pe zi; si lasa-ne sa copiem la teste si da-ne noua numai note bune. si azi, si mâine, si poimâine, si în vecii vecilor. AMIN . !
15. Ce crezi tu despre mine? 1. Te plac! 2. Te vreau! 3. Te iubesc! 4. Sunt nebun(a) dupa tine! Imi esti indiferent(a)! 6. Vreau sa rup patul cu tine! 7. Te urasc! 8. Sa mor de nu te phut in gat daca mai trimiti mesaje de ****!astept raspuns!
16. Buna, sunt un virus românesc, dar din cauza tehnologiei sarace din tara mea de kko, nu sunt în stare sa-i fac nimic calculatorului tau. Te rog, fii dragut, sterge un fisier de-al tau si pretinde ca esti speriat rau… =))
Statusuri distractive:
1. Psihologul mi-a spus ca sunt nebuna, vocile din cap insa imi spun ca nu este adevarat.
2. Ai Bani !? Hai la bere N-ai bani !? Du-te vere !
3. O gãinã avea 2 picioare in special stângul
4. Cine rade la urma inseamna ca nu a inteles gluma:)
5. Consumul execesiv de fasole dauneaza grav sanatatii altora!
6. Se tin fetele de mine parca`si fi actor din filme!
7. Bate si ti se va deschide proces penal !
8. Dragi colegi nu pot veni la scoala in weekend si in zilele care se termina cu
9. Eu iubesc femeile Dintr-o femeie am iesit si ma intorc in mai multe :) !
10. Daca iti iubesti meseria inseamna ca nu ai muncit niciodata !
11. Toata lumea are nevoie sa creada in ceva. Eu cred ca voi mai bea o bere !
12. Noaptea am cosmaruri pentru ca dorm cu tine in pat!
13. Du-te lent si vino tare pentru mine n-ai valoare!
14. Ofer cucu salbatic de preerie.oferta limitata
15. Pierdut tractor
16. Caut tanar sa intoarca partiturile unei pianiste
17. Poimaine se implinesc 2 zile de cand nu ma fumez
18. Ma tot uit la prezentari de moda dar niciodata nu vad pe strada asa ceva
19. Mi-am luat oglinda sa imi vad avatar
20. Cant la harpa
21. Nicaieri nu-i ca acasa dar mai bine-i la HOTEL.
22. Mersul la biserica nu te face credincios, asa cum statul intr-un garaj nu te face masina
23. Fac baitza cu ratustele.
24. Plecat sa fac planuri:P
25. Sufar de sindromul ladp/nft" (nu cred ca ati vrea sa stiti ce inseamna, eu am aflat si m-a pufnit rasul)
26. E tare si cand unul apare ONLINE dar isi seteaza la status mesajul "invisible to everyone"!
27. Invisible. only stupid people can see me
28. There are two rules for success in life: 1. don’t tell people everything you know
29. Sunt cam ametzit…bautura da-o dracu
30. Te superi daca te plagiez? sau trebuie sa cer dreptul de autor
31. Maine va invit pe toti la restaurantul Trei iepurasi ! si lumea intreba : da unde e si asta :) ? )))
32. Nu`mi da`ti sfaturi stiu sa gresesc si singura
Statusuri dragoste:
1. DND, decat daca vrei sa-mi spui ca ma iubesti...
2. Distanta ne desparte si totusi ne apropie….raman singura, aud doar bataile inimii care ma asurzesc;totul se topeste odata cu tristetea sufletului tau…Strig la cer si fug departe … strig continuu si ma pierd in noapte … acolo unde tu ma astepti sa ne iubim ca doi nebuni!
3. Strig la cer si fug departe.strig continuu si ma pierd in noapte … acolo unde tu ma astepti sa ne iubim ca doi nebuni
4. Priveste in jur.ESTI UNIkA, gaseste UNIkUL si nu mai privi in jur!
5. Nu conteaza cat ma iubesti... atata timp cat te prefaci!
6. Unii oameni cred gresit ca opusul dragostei este ura ,eu cred ca este indiferenta
7. Daca as spune ca te plac, te-as minti … TE IUBESk !
8. O lacrima am varsat pentru tine, o lacrima ce pe obraz a curs usor . si s-a prefacut intr-un vis de amor ...
9. E o nebunie sa urasti toti trandafirii,doar pentru ca te’a intepat un spin!
10. Dragostea se naste din priviri , creste pe buze si moare in lacrimi...
11. Cand iubesti puternic, gasesti intotdeauna ceva nou in persoana iubita!(Pascal)
12. Ce e dragostea? Nevoia de a iesi din tine insuti.[Ch. Baudelaire]
13. Ce sublima copilarie este si amorul ! (Al. Dumas - fiul)
14. Picioarele tale sunt obosite ? Pt ca ai alergat prin mintea mea toata ziua...
15. Sarutul tau inca il mai simt pe buze. ma faci sa plutesc atunci
16. Dragostea e o sageata ce iti face rani de foc… supara cel ce iubeste… cel iubit isi bate joc
17. Cea mai stranie formã de a îndepãrta pe cineva este a sta lângã el si a sti cã nu-l vei putea avea niciodatã.
18. Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata.(John Gay)
19. Cine poate pune frau indragostitilor si sa dea legi ?
20. Cine umbla dupa iubire, n-o va gasi
21. Adesea, oamenii uita ca una din componentele importante ale dragostei este vointa de a iubi.
22. Alfabetul incepe cu ABC. Numerele incep cu 123. Muzica incepe cu do-re-mi. Si prietenia incepe cu tine si cu mine...
23. Mi te-ai lipit de suflet ca timbrul de scrisoare si nu te pot desprinde caci inima ma doare...
24. Prin umbra noptii eu incerc sa te privesc in luna, de dormi eu te-am trezit iubit-o sa iti zic noapte buna
25. Am plans, am suferit, am pierdut atatea. totul pentru o cauza nobila: IUBIREA dintre noi doi
26. Alfabetul incepe cu litera "a", numaratoarea cu "1″, tristetea incepe cu o lacrima, bucuria cu un zambet, iar fericirea mea incepe cu tine
27. Ce sublima copilarie este si amorul...
28. Cine poate pune frau indragostitilor si sa dea legi ? (Petrarca)
29. Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.
30. Cand dragostea vorbeste, vocile tuturor zeilor para fi adormite in armonia raiului. - William Shakespeare
31. Cine umbla dupa iubire, n-o va gasi;cine-o da, o primeste inapoi...
32. Credinta castiga cel mai mult, umilinta primeste cel mai mult, dragostea insa lucreaza cel mai mult.
33. Priveste-ma. tine-ma de mana. tine-ma in brate si apoi SARUTA-MA !
34. Un zambet nu inseamna fericire asa cum o lacrima nu inseamna durere. Potzi plange cand esti fericita, poti sa razi cand inima iti plange!
35. Cat de mult te iubesc nu vei stii niciodata! Iti pot spune doar ca 59 de secunde din fiecare minut de-al meu ma gandesc la tine. E mult sau e putin? Cand vei stii raspunsul se va risipi si misterul
36. Sa iubesti inseamna sa doresti in fiecare clipa sa-i auzi glasul… rasul, sa iubesti inseamna sa tremuri de neliniste si sa tresari de bukurie, sa iubesti inseamna sa te oferi din toata fiinta ta celui care-ti tine loc de soare…
37. Un trandafir as vrea sa fiu, sa te sarut printre petale, somnul sa ti-l veghez pana tarziu, ca sa te simti si tu o floare
38. Iti multumesc pentru ca existi in viata mea si pentru ca ma ajuti sa inteleg ce inseamna sa iubesti si sa fii iubit
39. IUBIREA e frumoasa, IUBIREA e trista… chiar daca e frumoasa sau trista… IUBIREA exista
40. Te v-oi iubi si atunci cand marile vor seka… Am sa te iubesc si atunci cand stancile se v-or topi… Te v-oi iubi si atunci cand scurs nisipul vietii va fi
41. Esti iubitul mintii, inimii si trupului meu, esti printul fermekat al viselor mele romantice, incantarea si minunea sufletului meu! ! !
42. IUBIREA e ca o clepsidra, umple INIMA si goleste creierul :)
43. Dragostea nu are nevoie de cuvinte… Se poate spune Te Iubesk cu o singura privire !
44. Te Iubesc si nu vreau sa te pierd… v-oi lupta sa recastig iubirea noastra pierduta candva…
45. Nu pot sa dorm si ingerasul mi-a spus sa ma gandesc la ceea cei mai frumos in viata mea. M-am gandit la tine pentru ca viata mea esti TU…’MiSs-YoU’
46. Ce sa scriu?… nu incap decat 160 de caractere… oare de cate ori pot scrie TE IUBESC
47. Intr-o zi ma vei intreba ce e mai important pentru mine:tu sau viata? Eu voi spune ca viata iar tu te vei supara dar fara sa-ti dai seama ca pentru mine tu esti viata ! "
48. As vrea sa poti sa te vezi prin ochii mei. Numai asa ti-ai da seama ce mult insemni pentru mine !
49. Intr-o noapte o stea m-a intrebat: De ce n-o lasi daca te face sa plangi? I-am raspuns: Stea tu ti-ai parasi cerul !?
50. E greu sa iubesti, si va fi intotdeauna, dar adu-ti aminte ca cineva te iubeste si acela sunt EU
51. Ziua in care te-ai nascut tu sigur era ploioasa, dar nu era ploaie… cerul plangea pentru ca pierduse cel mai frumos inger !
52. Azi-noapte mi-am rugat ingerul sa te pazeasca. Dar a venit mai devreme. L-am intrebat de ce. A zambit si mi-a zis ca un inger nu pazeste alt inger !
53. Saruta-ma si vei vedea stelele. Iubeste-ma si ti le voi aduce la picioare !
54. Sa invat sa te iubesc mi-ar putea lua o viata intreaga dar numai uitandu-ma in ochii tai stiu ca merita sacrificiul !
Statusuri iubire:
1. Tu de vei iubi pe altul… eu nu pot sa te opresk dar te rog sa iti fie mila de cuvantul TE IUBESC ! "
2. Imi cade o lacrima din ochi si nu stiu ce e cu mine… dar un singur lucru insa stiu, caci mi-e tare dor de tine… "
3. Traiesti fiindka traiesti! Iubesti fiindca traiesti… "
4. Distanta ne desparte si totusi ne apropie? raman singura, aud doar bataile inimii care ma asurzesc, totul se topeste odata cu tristetea sufletului tau… "
5. Esti lacrima ce aluneca pe obraz si mi se sparge in palma… esti IUBIREA! "
6. Strig la cer si fug departe, strig continuu si ma pierd in noapte, acolo unde tu ma astepti sa ne iubim ca doi nebuni ! "
7. O inima am, un singur suflet si o petala de trandafir, tie iti apartin toate trei… "
8. si n`as regreta deloc ! "
9. De-as fi apa n-as mai avea nevoie de lacrimi, de-as fi foc n-as mai avea nevoie de caldura, de-ai fi doar al meu n-as mai avea nevoie de nimic ! "
10. Mi te-ai lipit de suflet ca timbrul de scrisoare si nu te pot desprinde caci inima ma doare… "
11. Prin umbra noptii eu incerc sa te privesc in luna, de dormi eu te-am trezit iubit-o sa iti zic noapte buna… "
12. As vrea sa fiu o stea… o stea cazatoare, sa cad in inima ta si sa nu mai pot pleca. Te iubesc, printesa mea "
13. M-am uitat in portofel si era gol, m-am uitat in buzunar si am gasit doar cateva monede, m-am uitat in inima si te-am gasit pe tine. Abia atunci am realizat cat de bogat sunt… [americanu`] "
14. N-ai fi crezut ca o sa te iubesc, n-ai fi crezut ca ma vei iubi, dar acum suntem impreuna si nimeni si nimic nu ne va desparti ! "
15. Cand cineva va putea scrie cu un cub de gheata pe soare inseamna ca te va iubi mai mult ca mine… "
16. Daca ma urasti trage in mine cu arcul, dar ai grija sa nu ma nimeresti in inima pentru ca acolo te afli tu… "
17. I-am cerut lui Dumnezeu o floare si mi-a dat o gradina. I-am cerut un pahar de apa si mi-a dat un ocean. I-am mai cerut un inger si mi te-a dat pe tine… "
18. Cand iubesti esti cel mai fericit om din lume, cel mai trist lucru este sa suferi din iubire ! "
19. Dumnezeu a creat niste ingerasi si i-a pus sa se joace, dar unul era asa de dulce si de dragut incat ceilalti l-au aruncat pe pamant. Ups !? Te-ai lovit? "
20. Ai aparut in viata mea ca o puternica raza de soare ce mi-a adus in suflet caldura si gingasia nesfarsita, cu zambetul tau m-ai invatat sa cunosc blandetea pana atunci necunoscuta, sarutul tau mi-a daruit dulceata nemaintalnita, ochii tai senini mi-au aratat ca dragostea exista, iar tandretea si frumusetea sufletului tau mi-au cucerit inima… "
21. Esti un trandafir crescut in inima mea. Promit sa devin apa, aer, pamant ca sa nu te ofilesti, dar tu promiti sa infloresti doar pentru mine? TE IUBESC! "
22. Cand sinceritatea ochilor tai va parcurge aceste randuri, te rog opreste`te din tot ce te retine si gandestete la mine. TE IUBESC! "
23. Distanta ne desparte si totusi ne apropie? raman singura, aud doar bataile inimii care ma asurzesc, totul se topeste odata cu tristetea sufletului tau… "
24. Trandafir rosu inchis te iubeste cine-a scris, dar as vrea ca cititorul sa iubeasca scriitorul…"
25. As vrea sa colorez padurea, Sa pot s`o fac in mii de feluri, Sa pot sa intalnesc iubirea, Ce se coboara dinspre ceruri… "
26. Priveste-ma, tine-ma de mana, tine-ma in brate si apoi, SARUTA-MA "
27. Sarutul tau inca il mai simt pe buze, ma faci sa plutesc atunci cand imi zambesti, lasa-ma sa fiu langa tine, atunci cand te trezesti ! "
28. Daca vreodata Luna nu-ti va fi aproape, daca Soarele va disparea, sa stii ca a mai ramas ceva: Iubirea mea, care niciodata nu te va lasa ! "
29. Visez si nu ma mai pot opri, oare cum te-am cunoscut? Cum m-ai facut sa ma indragostesc de tine? TE IUBESC ! "
30. Dragoste si iubire, doar atat e in sufletul meu, si sunt numai pentru tine :X :X :X :X :X "
31. Pe malul Marii Negre statea un copilas si-mi spunea de tine ca esti un ingeras. TE IUBESC ! "
32. Pentru mine, noaptea e ziua mea… iar tu esti regina noptii mele "
33. Mi-a fost dat sa iubesc de doua ori in viata: prima oara te-am iubit pe tine, dar a fost o greseala, si a doua oara este ca inca imi iubesc greseala… "
34. Cel mai trist lucru in lume, este acela, ca uneori sufletul ti-l ia tocmai acela care nu are nevoie de el… "
35. As vrea sa pot… sa-ti spun ce simt… dar n-am curaj… ca ma respingi… "
36. Tacerea ta ma infioara…[:(]…o vorba dulce de mi-ai spune as asezao la inimioara…[:)]…sufletul sa imi rasune…[:*]… "
A iubi un om inseamna sa-ti exprimi spontan iubirea prin gesturi si zambete ,mangaieri ferme si delicate, imbratisari pline de viata, saruturi, folosind cuvinte simple si sincere. Inseamna sa-l faci sa stie cat de mult il apreciezi pentru ceea ce este.
#
Cine poate pune frau indragostitilor si sa dea legi ? Cand iubesti puternic, gasesti intotdeauna ceva nou in persoana iubita.
funda?
Aici gasesti orice statusuri vrei: http://www.yahoostatus.ro/statusuri-iubire.php
as fi vrut sa iti las exemple dar astia de la TPU nu ma lasa nu stiu dce ba scriu ceva si imi zic ca nu stiu ce e cu rasp :-@
funda? hai ca gasesti orice rasp
si uite aici cateva exemple:
Si zi de zi isi rujeaza pe buze zambetul ei minunat, dar nici azi nu a gasit un baiat care sa merite tot ce are ea de dat.
Esti doar o marioneta si`ti dai impresii, esti "vedeta". Ma faci sa rad. Esti chiar penibil dar tu te crezi irezistibil.
Fa ca zambetul tau sa schimbe lumea. Nu lasa lumea sa schimbe zambetul tau.