Pai e f greu sa uiti o persoana, mai ales daca o placi, suferi mult cand uiti o persoana, eu ca s auit o persoana plang 3 saptamana la care inca 2 m gandesc incontinuu, dar intr'un final ajung sa o urasc, pai eu zic sa nu mai chinui sufletu, si nu stiu eu povestea ta de dragoste da ar fi bine sa iti multumesti sufletu si sa faci orice iti sta in putinta sa fi fericit alaturi de ea, iar daca esti hotarat sa uiti, subconstientul tau lucreaza, convingete ca sunt o gramada de fete frumoase si o data va veni si randul tau s aiti gasesti printesa/printu fiecare are perechea lui si daca iti doresti asa mult sa o uiti eu zic ca e un pas de la iubire la ura e singura metoda, mai evito, succes.
Am si eu cam aproximativ aceeasi situatie, plac o pesoana dar nu mai vreau, nu se ajunge niciunde, si nici nu vreau nimic se fie. Dar plac fara sa vreau.Nu stiu nici eu ce sa fac, ca de evitat nu pot nici eu, as vrea sa scap si eu de situatia asta fara sa fiu ranita dar orice ai face in viata vei trece si prin greutati, si cred ca singura modalitate ii sa eviti orice contact de genu'. Nu stiu nici eu alta solutie...