| Andreutsaaa a întrebat:

Hei TPU vreau si eu status-uri de cuplu love struck FunDAAa love struck

Răspuns Câştigător
| PuCcaBuaiiiiii a răspuns:

~Traiesc prin tine, de altceva nu-mi pasa, Stiii nimic nu poate Sa te inlOcuiaSca Avem vise care trebuie Sa Se implineaSca!
~A inceput ca un joc. A cOntinuat.Nu credeam nici unul dintre nOi ca O Sa fie iubire, prietenie Si multa afectSiune!
~Vreau ca atunci cand te gandeSti la mine Sa Spui Uite frate EA chiar tSine la mine! iti multSumeSc ca exiSti!
~Cine ma inveSeleSte, cine ma face Sa zambesc? Cine-mi apare in gand atunci cand ma trezeSc? Cine-mi bantuie viSele, bineintSeleS ca Tu, Ma intrebi daca am innebunit...bineintSeleS ca Nu!
~ESti primul gand cand ma trezeSc Si ultimul cand adOrm!
~Ma acOperi, ma intSelegi, ma Strangi in bratSe, ma incalzeSti ma faci Sa cred ca in dOi e tot mai greu Sa pierzi!
~Am renuntSat la mine pentru nOi Si viata mea e pe lOcu 2!
~Daca zambesc inSeamna ca ma bucur ca te vad!
~TeOretic te adOr [love struck] Practic te iubesc [love struck]
~PeSte toate trecem cu capul Sus Ne avem unul pe altul Si asta-i mai preSuS!
~Nu am averi am doar un baiat ca ma iubeste care ma Suna Sa`mi Spuna Ai grija de tine iubita Te iubesc NOapte bunalove struck!
~Ma ajutSi Sa treci peSte rele ESti cel mai frumOS refren al vietii mele!
~Ce-i al meu e pus deOparte! Sa le fie clar la toate!
~Stii ca traiesc prin tine Dar niciun cuvant nu poate exprima asta!
~ Nu vreau Sa-ti promit nimiccc dar gandeste-tee Daca nu te am pe tine n-am nimiccc!
~Ai incredere in mineee! OricatSi baieti ar fi in juru meu niciunu`nu-i ca tine!
~Ce Simt pentru EL Ce Simt cu adevarat nu va diSparea cu timpu Nici cu altcineva PaStrez Secretul pe care numai el il va putea vedea
~Avem clipe impreuna ce nu vrem Sa Se termine!
~Am petrecut cu tine miiii de clipe minunate! Te IubeSc prin vOrbe, geSturi Si fapte!
~ Si daca nu ai fi tu? Cine aS fi eu?
~Caut iar fericire intr-un StrOp de iubire!
~Vreau privirea aia acel glas care ma iubeste si ma scoate din impas!
~Si n-am de gand Sa te mai laS curand Si tOtuSi ma crezi pe cuvant chiar daca ma iei razand!
~Sa fi fost o intamplare? Oare a fost un oarecare? Nu Stiu dar Stiu ca el Poate sa aduca o schimbare!
~El e Singurul ce poate Sa-mi prOmita Sa ma minta ca o Sa treaca toate!
~Sentimentele nu pot fi puSe in balantSa...Nu ne poate deSpartSiii niciO diStantSa...Suntem suflete pereche mereu in zbOr Am nevoie de tine ingerul meu pazitOr!

Sper ca ti-am fost de foloS love struck Siiii Sa fitSi fericitSi impreuna:X

3 răspunsuri:
| AndreeaIoaana1406675e3 a răspuns:

Bunabig grin
Sunt mai multe.
cel mai des folositeste:
TE IUBESC BEIB sau TE IUBESC [numele lui]
sau.
E atat de frumos sa gasesti sentimentul pierdut. E atat de frumos sa oftezi dupa primul sarut. E atat de frumos sa iubesti si sa fii iubit.'
...
ღ♥ღღ♥ღ
...»-(¯`v´¯)-»[numele]»-(¯`v´¯)-»
•●✿ ✿●• ღღღ ♥♥♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
sunt mai multe depinde poti scrie ce simnti tubig grin
sper ca sunt de folosbig hug
fundita?[te roglove struck]

| AndreeaIoaana1406675e3 a răspuns:

PucCa de pe google nu
normalwinking

| PuCcaBuaiiiiii a răspuns:

Deea imi pare rau pentru tine dar unele sunt din melodii...siiii atata timp cat Andreutsssaa e multsumita si ii placwinkingSi eu le-am scris...nu COPY/PASTE!