Daca` le dai prea multa importanta esti o zdreanta.ia atitudine fetito; x. Si scuipa-i in fata;-j
•×Eu pot sa zic ca esti curva. Tu inda poti tace pentru ca stii ca am dreptate!ו
Vorbele mele dor? Da ce ai vrea? Sa te alinte? tine-te bine ca de acum incolo nu te mai lovesc cu cuvinte
Poate ca intotdeauna am fost prea buna dar acum imi permit sa te *** direct in gura!
Ce-ai patit papusa de te uiti urat la mine? Ai ceva cu mine? Sau doar teama de sine ca sunt mai buna ca tine?
• Nu incerca sa fii a lor • Sunt multi care nu stiu ce vor • Si tine mereu deschisa o ureche • Sunt niste secrete • Doar intre fete
Ce te face sa crezi ca el era "The one"? Ai crezut ca stai o viata? Dar n-a trecut un an? Ai pus prea mult suflet? Nu-ti face corectie!? N-ai gresit cu nimic? Deci ia-o ca pe o lectie!?
Regreti? Regreta! Pt ca acum e prea tarziu am plecat si n-o sa mai vin.tu plangi. mie-mi vine sa rad. e neplacut. dar gandeste-te ca a fost invers in trecut
Bună!
Ce ar fi să ai tupeul să le insulţi în faţă nu pe mess. Stop being pathetic and get a life girl! Scuze dacă nu ai înţeles, that proves my point.
Baftă!
patrizia696 întreabă: