Uite aici:
Educata de destin, simt mult..arat putin!
Da-le naibii de sentimente, am momente cand n-am argumente!
Imi place sa cred ca nu am pierdut nimic.iar daca am pierdut ceva inseamna ca nu imi trebuia!
As vrea sa vad in viitor, dar n-are rost. Stiu ca nu o sa mai fie ce a fost!
N-ai sa ma vezi plangand..plangand in urma ta
N-ai sa ma vezi venind cersindu-ti dragostea…
Mi-am luat privirea de la geam, acum sunt indiferent. nu mai vreau sa vad nimic, vreau timpul sa curga lent. mi-a ajuns cat am vazut, cred ca e suficient!
Unde gresesc? Nu stiu. Cred c-am inceput sa omit aparenta tot cautand esenta si luptand sleit cu dependenta.
Am invatat ca dupa altu tot un altu vine..Aceleasi replici..Acelasi "Te iubesc"…Acelasi rand "Mi-e dor de tine Te doresc"…!
Te iubesc pentru ca ai motive sa ma respingi si nu o faci!
Am sufletul in mana ta tu trebuie doar sa-l cresti…viata are gust placut atunci cand stiu ca ma iubesti…
Nu stiu cum suna dar…Fericirea mea consta in a fi impreuna!
Nu mai am cuvinte mari, e o mare de tacere. In plina noapte plec de tot fara sa-ti spun la revedere
Cine te vrea, te cauta. Cine nu. NU! Ce e asa greu de inteles?
Mai bine plec sau nu…Mai bine pleaca din mine…Esti doar o pata imbacsita in cuvantul"prietenie"
Nimănui nu-i pasă dacă eşti trist, aşa că ai putea la fel de bine să fii fericit
Fara tine e ca si cum nu mai sunt eu
Prin tine iubesc deci nu incerca sa ma judeci, ca ai uitat sa ma inveti cum sa fiu tare daca pleci
Sper ca te-am ajutat.
Ceau!
Eu am găsit statusuri pe
https://mstatusuri.cabanova.com/
Sper sa te ajute
In viata nu conteaza unde te afli, ci pe cine ai alaturi, Unde exista dragoste, exista viata, Uneori inima vede ce este invizibil pentru ochi.
alexandraa22 întreabă:
DoarOAnonima întreabă: