| pitic3207 a întrebat:

Hei TPU:X
imi ziceti niste statusuri tristesad si fericitehappy

si daca ma mai puteti ajuta cu ceva!straight face nu stiti cu e statusu`l ala cu :
ti-am spus de 1000 de ori cand stau cu tine.[sau asa ceva]
sua
ti-am spus de 1000 de ori cand imi zbmestii...
fundita:Xhappy

Răspuns Câştigător
| emonika98 a răspuns:

Statusuri triste: Odata eu spuneam TE IUBESC...la fel si tu spuneai TE URASC.Azi e totul invers.tu ma iubesti, iar eu te urasc...

Te iubesc si plang. chiar daca tu nu meritzi...ca ti-ai batut joc de mineoh go on.NU! De acum n-am sa mai plang.pentru unu ca tinewinking

nu stiu cat de mult ar conta lacrimile mele pentru tine.nu stiu cat de mult tii la mine.dar eu nu te voi uita niciodata pentru ca pe inima mea e scris numele tau.

Vorbe.care tot mai dor. vorbe spuse prea usor.Mai poate fii ceva`ntre noi? sunt doar iluziioh go on...

Urasc sa te vad zambind si eu sa plang... urasc cand treci pe langa mine si nu ma bagi in seama... urasc ca te-am iubitbroken heart

Spune adevarat.de ce ai plecat?sadmi se rupe inima cand te stiu cu altcinevabroken heart

Nu mai vreau nimic.nu mai vreau pe nimeni.te vreau doar pe tine.sa fii aici.langa minesad...

Daca pentru durere s-ar da bani.as fii cel mai bogat om de pe pamantstraight face

~*~* Spune-i ca nu il mai iubesc... spune-i ca nu mai e in inima mea[-x. spune-i ca nu ma mai gandesc la el.dar spune-i ca ti-am spus toate astea printre lacrimisad ~*~* Te rog sa te intorci acum.ca imi este tare dor de tne.asculta-ma ce vreau sa-ti spun.impaca-te cu minesad

Cel care te va face sa plangi,nu-ti merita lacrimilewinking.iar cel care le va merita, nu te va face niciodata sa plangi *_*

Ce suflet poti sa ai, uitarii sa ma dai.nu stiu ce te-a schimbat.de ce ai plecat?straight face

Daca mi-ai da un sarut, daca mi-ai da o imbratisare, ti-as spune ca iubirea mhea doar tie iti apartine.dar tuh taci...nu ma meritai iubire. uitamaoh go on

[love struck]daca reusesti sa iti faci prieteni [love struck],[big grin] incearca sa-i tii aproape nu sa ii indepartezi [winking] Tu esti totul pentru mine de cand ne-am despartit parca din mine a murit o parte partea cea mai importanta the iube

E cerul senin si plin de stele si tu nu esti cu mine acum pakat ca eu nu-s ca ele sa-ti stralucesc din ochi pe drum

Sunt ca un inger fara aripi fara speranta, si condamnat la suferinta si singuratate

Stai pe canapea sau e doar umbra ta nu mai stiu ce vad,ce simt, ce vreau! e numai vina ma, pierd iubire ta si ma sting incet ca focul tau din piept

Va veni o data vremea cand in urma vei privi ai vrea sa reinvie toate bucuriile si nebuniile dar trecutul trecutul se ascunde nu mai vine NICIODATA numai amintirea spune ca Asa a fost odata''rolling eyes
Cum e cand persoana iubita te ignora? Cum e cand cel pe care il iubesti o iubeste pe alta? inima iti plange dar n-ai ce face!(iti vine sa urli dar te abtii taci,plangi.

Cerul plange cu lacrimi de sange ca ai luat-o pe ea si m-ai uitat pe mine

cand iti va fi dor de mine, aminteste-ti un singur lucru m-ai lasat sa plec. Statusuri fericite: Eu am crezut ca status de fericire inseamna si de iubire asa ca iti dau cateva de iubire Ce este iubire?
~e mai mult decat un sentiment, e nevoia sufletului de a se simti viu
~e ca vantul, nu poti sa o vezi, dar poti sa o simti
~e acel lucru care schimba inimi, comportamente si chiar vieti incearca ADEVARATA IUBIRE si vezi ce poate sa-ti faca
~se naste din nimic, dar aduce mai mult decat poate cineva sa`si imagineze
~poate sa umple multe goluri ale sufletului, iti poate da implinirea de care ai asa de mare nevoie
~este indelung rabdatoare, este plina de bunatateragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda,nu se umfla de mandrie,nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de nelegiuire, ci se bucura de adevar
~acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufere totul.
~dragostea nu va pieri niciodata Mai i-a niste status de fericire: Alergam dupa fericire pana departe, fie pe mare, fie pe uscat; dar fericirea e aici, aproape.

- Deplina fericire consta in a face pe altii fericiti

- Doar cel care a simtit nefericirea cea mai cumplita e in stare sa simta cea mai mare fericire.

- Fericirea este o placere pe moment, o amintire de neuitat.

- Fericirea este precum pisica, daca incerci sa o ademenesti sau sa o chemi, te va evita cu indarjire, nu va veni niciodata. Dar daca nu ii acorzi nici un pic de atentie si iti vezi de treaba, o veti gasi frecandu-se de picioarele tale si sarindu-ti in poala.

- Fericirea se manifesta atunci cand zambesti din adancul sufletului tau si te simti cu adevarat liber

- Fiintele umane cele mai fericite nu poseda mare lucru, ele sunt.

- Nu exista nici fericire, nici nenorocire pe lume; exista doar compararea unei stari cu cealalta si atata tot.

- Secretul fericirii nu este sa faci ceea ce iti place, ci sa-ti placa ceea ce trebuie sa fac. Cu celalalt status ti-am spus de 1000 de ori cand imi zbmestii

Nu stiu care e faza, dar sper ca te-am ajutat cu celelalte. Fundoi? te rog frumos

2 răspunsuri:
| mads a răspuns:

Ai locul tau in inima mea si nimeni nu ti.l poate ocupa!
Daca.mi vine sa plang, plang si`mi trece.

Tu ma faci sa rad, tu ma faci sa plang, tu ma faci sa simt ca traiesc, tu ma faci sa iubesc! day dreaming

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul, trebuie mai intai sa suporti ploaia!

Urasc cand trebuie sa raspund : NIMIC!, cand de fapt as vrea sa spun atatea.
Cand am eu, ai si tu, cand ai tu am si eu, cand n. avem, nu.i nimic ne avem unul pe celalalt!
Acele clipe petrecute impreuna. S-au spulberat!
Tot ce-a fost simplu ai lasat in urma ta. Ascult peretii reci si goi. Ce pastreaza vocea ta sad
Poate parfumul tău va dispărea din aer... Dar cu siguranţă nu va dispărea din amintirile mele...
Il faceai fericit, era fericit. ca te avea pe tine si numai conta nimic

Am învăţat că indiferent cât de mult suferi, lumea nu se va opri în loc pentru durerea ta.
Nu spera sa te iert. Nu am de ce. Insemni 0 pentru mine.
Inima e in stanga, de aceea nu ia decizii drepte.
Nu-mi spune că sentimentele au ruginit în noi.
Sunt unele persoane care`mi raman mereu in suflet, oricat ar gresii!

Arată-le că poţi zâmbi chiar şi cu inima ciobită!

Iubirea pleaca, raman doar visele ce dor. Legata de piciorul unui porumbel calator

Hai sa uitam de regrete! Sa mai numaram si amintiri de vis, nu doar defecte!

Ia'ma de mana! Hai sa trecem peste toate impreuna.
Esti glasul pe care il aud in liniste, esti zambetul meu dintr-o noapte neagra.
De azi o iau de la inceput.

Mi-aduc aminte lucruri pe care nu le pot exprima-n cuvinte.

Viata merge inainte ce a fost a fost. Nu te poti abtine si nu il poti uita, il iertai mereu chiar daca iti gresea.
Niciun baiat nu va mai fi, cum a fost el!
mi-aduc aminte. A fost frumos. Recunosc si n`am ce spune. N`as da uitarii clipele alea. Pentru nimic in lume
Te.am pierdut. Sper sa.ti fie bine acolo unde esti :]

( nu sunt chiar asa triste :-s ) fundita?puppy dog eyes

| Lida a răspuns:

Eu iti dau mai multe,alegi tuhappy
starChiar de-ar fi greu,tot as zambi si chiar daca as fi plina de probleme,tot as glumi! pentru ca stii,viata e grea si lumea e rea,cum as putea sa rezist,daca nu m-as purta asa!

starSi decat sa ma gandesc la ce a fost si la cat am de regretat mai bine ma gandesc la viitor si la ce am de castiga

star Mandria ti-a ramas cea mai mare avere,zambeste`n fata raului si nu va avea nicio putere. happy

starZambeste chiar daca ai sa cazi Chiar daca soarele apune si azi!

Lumea asta te distruge,Te induce in eroare, Fura tot si apoi fuge, Te raneste si te doare!