Cand o sa ai ochelarii si ii folosesti trebuie sa fi optimista si ai sa vezi ca nimeni nu va rade de tine, trebuie sa fii impacata cu gandurile tale si nu ai de ce sa iti faci probleme.
Stii cum se spune [ nu stiu sigur daca stii ] Cu rusinea mori de foame...Lasa rusinea...si eu port ochelari si chiar imi place Unii poarta ochelari sa para mai ``cool`` desi nu au probleme cu ochii. Alegeti o rama care sa te avantajeze.stiu si eu una care iti place tie. Ai sa ai de unde alege
Iar ``prostul`` cum ai spus tu, de la scoala se vede ca n-are minte. Vrea sa se dea mare in fata fetelor, nimic mai mult. Am si eu multi in clasa stiu cum e. Poate unii iti spun ca iti sta bine cu ochealri din politete, dar ce conteaza? E pentru binele tau.
Nu stiu daca ti-am fost de prea mare ajutor...O zi buna
Conteaza doar parerea ta! De ex: daca iti sta bine cu ochelari patrati ( in colturi) sti de care zic http://www.google.ro/......tp?/search
e o poza cu 2 fete blonde cu ochelari negri ( de fapt manechine (capete)) poti purta ochelari din astia de vedere si ii spui "prostului" ca se oftica ca tu ai ochelari "misto" de vedere ( mie imi plk) si el nu are!