Trebuie să ai grijă. Mai ales la partea cu secretele și "pozele indecente". Nu știi sigur ce-i în capul acelui băiat.
Eu consider că trebuie să stabiliți unele limite.
A si părinții tăi ce zic? Cred că în primul rând ar trebui să le întrebi părerea lor legat de asta. Ei nu o să îți dea sfaturi rele, crede-ma)
V-ati indragostit doar intr-o saptamana?
Voi nici nu stiti ce inseamna aia dragoste.
Ce ati facut voi este doar o joaca de copii.
Daca v-ati mai trimis si poze indecente, este si mai relevant in ceea ce afirm.
Vei veni si tu pe aici cu probleme, precum altele, ca a distribuit poze indecente cu tine pe la toti prietenii. Si vei cauta o rezolvare pe TPU.
Nu te garbi, nimeni nu pune presiune pe tine. Iar la faza cu pozele indecente, eu nu sunt de acord, pur si simplu nu as putea sa,, ma daruiesc" asa unei persoane pe care nici nu stiu ce-o duce capul, but your body your choice. Eu ti-as recomanda sa te asiguri ca e iubire adevarata si nu doar dorinta disperata a amandurora de a fi cu cineva. Dragostea adevarata nu e in online, ci in real life, iar voi v-ati cam inceput relatia online, deci sa nu ramai dezamagita daca va despartiti in doua sapt. (asta ar doar o teorie)
Cred ca v-ați grăbit. Știi băiatul numai de o săptămână și deja zici ca sungeti îndrăgostiți, i-ai trimis și poze indecente. Spun asta deoarece în zilele noastre băieții sunt profitori. Majoritatea nu cauta relatii serioase ci numai aventuri de scurta durata. In fine, dacă vrei sa păstrezi aceasta "conexiune" ai putea sa te așezi lângă el în prima zi de școală astfel încât sa fiți colegi de banca.Ori sa ii spui ca îl placi și sa vezi cum reacționează, dacă vrea sa fie cu tine (doamne, ce siropos suna), sau pur și simplu sa fi foarte deschisa și sa vorbești cu el de parca ar fi prietenul tău de o viata.
Adevărul e că multe relații de durată încep la școală. Dar asta depinde de voi și de felul vostru de a fi. Dacă ambii țineți la relație, o să meargă