| Biancaalone a întrebat:

Hei tTPU! Sunt char intr-o situatie in care nu stiu ce sa mai fac! Un baiat de care imi place a recunoscut ca ii place de mine, dar a doua zi cand l-am intrebat a zis ca nu prea a fost treaz cand a spus ce a spus si nu isi mai aminteste.Ma rog dupa un pahar de vin nu cred ca esti chiar asa de praf! Toate ca toate, dar azi-noapte i-am recunoscut ca tin la el,ca mereu unde ma duc sunt numai cu gandul la el! El a spus ca si-a irosit timpul cu fost prietena cand ma putea avea pe mine! Mi-a mai spus multe lucruri care nu au rost sa le spun aici, dar azi-dimineata mi-a spus ca tot ce a spus azi-nopate nu au fost adevarate,, ca nu simte nimic din ce a spus si ca a fost de la somn! Ce sa inteleg? Ii place de mine? Sau trebuie sa-l uit?
Raspunsului care imi este de folos are

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Omul la betie este mai curajos si spune adevarul, deci te pace fie ca recunoaste sau nu

| Carla01 a răspuns:

Ii place de tine, dar poate se simte rusinat sa isi recunoasca sentimentele fata de tine.Atunci cand bea ceva, prinde curaj si iti spune tot ce simte pentru tine, dar imediat cand se trezeste dupa "betie" laughing nu mai recunoaste nimic.Lupta pentru el, cu siguranta te place.Bafta! :*

| Pisicuta07 a răspuns:

Uita-l! Daca era adevarat ce iti spusese cu o seara in urma ar fi recunoscut si urmatoarea zi! laughing + ca dupa un pahar de vin nu esti beat oricat de sensibil ai fi.