Ce pot spune, oare sunt singuru barbat dupa planeta care urasc fotbalul si tot ce tine de fotbal, meciuri si chestii de genu? sa ridice manuta care mai e ca mine.
Unii fotbalisti, deoarece au meciuri prin diferite locatii, isi fac mereu iubite. Unii dintri ei.
Nu se satura, deoarece nu le ajunge niciodata una. Vor mai mult. De fapt, cam toti te inseala. Rar, in ziua de azi sa mai gasesti unul la casa ta .
Da, dar de ce? . Altii nu sunt asa. Basketbalistii de exemplu, sau cei care joaca handbal.
Nu spun ca asta e explicatia, dar cred ca se intampla asta din cauza hormonilor.
Fotbalul este un sport care chiar iti da hormoni.
si na... acum nu iti poti controla actiunile controlate de hormoni.
Poate mai e si din cauza ca ei cred ca sunt foarte apreciati de toti.
iar casa buna cu un fotbalist...) ei bine cand barbatu' pleaca cate 2 luni in cine stie ce loc...
La treaba cu hormonii, m-am gandit si eu dar tot nu inteleg de ce. Adica. si la basket aleargga si nu sunt asa .
Acuma na... probabil basketbalistii nu prea pot agata fete cu 1 m jumate mai mici... lor le trebuie girafe ) iar basketul nu e chiar atat de urmarit,(asa cred, cel putin in Ro)
Eh, era doar un exemplu. Cert e ca fotbalistii au ceva... Ceva aparte si nu pricep ce.
))) Oare ce? ) ceva special cu siguranta ))
Au prea multi banii si fetele asta cauta, un prost cu potential, practic sunt vinati de multe femeiiii.
Viata este scurta si cred fetele ca trebuie traita la maxxx.
nu este dragoste adevarata, este un compromis de ambele parti. po)))
maditza întreabă: