| andra_2561 a întrebat:

Hei... un baiat ma tachineaza si se da pe langa mine...inseamna ca ma place?

10 răspunsuri:
| MaeRi a răspuns:

Nu e ineaparat,daca te tachineaza si se da pe langa tine sa te placa, ar trebui sa observi tu singura dn privirea lui, asa poti afla mult mai usor daca te place sau nu.Sau el iti va spune daca te va place.Nu iti poti da seama doar din asta,sunt baieti care fac asta doar,ca sa isi bata joc, sau sa se distreze, sau ca sunt prietenosi.

| DoarOana a răspuns:

Buna ramonica99,
Asta depinde si de cum o interpretezi. De ce nu il intrebi pe el daca te place sau nu?
Pa, pa

| andra_2561 explică:

Si mie imi place

| Zooom a răspuns:

Cu siguranta...cine se cicalesc se iubeschee hee

| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Pai da.
Bn nah. daca e unu care se da la toate fetele. mai bine nu-l bagi in seama. sau n`a faci ce vrei da nu-l lua in serios!

| andra_2561 explică:

Hello!

| smile1 a răspuns:

Hmmm pai cam da big grin.astea sunt in generel primele semne ca unui baiat ii place de tine. daca iti place si tie baiatul nu mai asteptawinking. fundita? big grin

| andryelena a răspuns:

Da asta e.

| superDezastrul a răspuns:

Buna. cel mai sigur da.sigur te place si nu stie cum sa faca sa se dea pe langa tine etc. parerea mea.totusi daca nu iai place cred ca nu ar sta pe capul tau mereu.pop o zi placuta

| Alle15 a răspuns:

Da fata te place.Cel mai bine e sa il intrebi.Sau sa pui o prietena so intrebe.Mai ales daca sta pe langa tine,nu te place TE IUBESTE! Deci DA,si eu am patit la fel si tot asa imi face dar nu imi spune te iubesc. Unii dintre ei sunt timizi si numai asa abordeaza ei lucrurile,tachianandu-te,deoarece ei cred ca tu vei zice "Ehh, lasa ca asta nu ma place", ca sa nu isi dea seama ca te iubeste.