| SmileForMe12 a întrebat:

Hei! Un baiat mi-a zis ca unui alt baiat ii place de mine si dupa m-a intrebat daca vreau sa ma combin cu el.Eu am zis da.Si dupa el a facut misto de mine si a zis ca doar a vrut sa vad ce zic si m-am simtit foarte jenant.Nu stiu stiu ce sa mai fac.Cateva sfaturi :*. FUNDA

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Țăran!
Cred ca ii place de tine dar nu vrea sa recunoasca!
O data ce țăranul a zis la un prieten ca ii place de tine, chiar ii place nu a zis la misto atunci.
Tu ce crezi?
Am dreptate cu țăranul?

| marciana a răspuns:

Sfaturi pentru ce? Nu e ca si cum s-a crapat pamantul.Ar fi trebuit sa zici tu dupa aceea ca si tu ai glumit.Dar acum faptul e consumat.Doar daca ii zice baiatului acela asta,atunci poti sa te prefaci surprinsa, ca tu nu ai spus asta(stii, privirea de"asa am facut?!"), s.a.
Dar nu-ti face griji, rusinea trece.Ar fi fost bine sa-ti fi dat seama ca nu vorbea serios totusi.

| Andreutza098 a răspuns:

Atunci cind mai zice asa, uita-te indiferent si spune-i ca si tu vroeai sa-i vezi reactia si zimbestei ironic.E stupida intrebarea.
Pa:/

| lasatimainpace a răspuns:

Ignora-l. Nu vezi ca si-a batut joc de tine? Chiar trebuie sa ne intrebi pe noi si cele mai banale chestii? Cred ca ai minte ca sa gandesti.

| LoveDubstep33 a răspuns:

Bună seara.
Eu zic să îl ignori complet. Se vede clar că vrea să-și bată joc de tine. Nu trebuie să dai atenție tuturor.