Da...dar nu ar trebui sa se faca diferente asa...nu e corect!
Ba da. Dar nu pe direct. Eu am un profesor care ne face de ras, ne injura si cand ii spunem dirigintei nu face absolut nimic. Dar noi daca chiulim sau nu il bagam in seama la ore suntem vinovati. Eu am chiulit cu o alta colega de la ora respectivului profesor si ne-a incheiat media cu 6, desi invatasem cand ne-a ascultat de fiecare data. Asta e, profesorii au multa prioritate fata de elevi.
Cica nu, ca el e profesor.
Mereu mi s-a parut o tampenie sa nu poti sa iei cuvantu' in fata unui profesor (sa-i spui exact ceea ce simti si ce vrei tu), doar pentru ca te poate "manca", adica te poate infunda, gen: te baga in consiliu' profesoral, te mananca cu note de tot rahatu', nota la purtare se duce dracu', etc. Stii ce zic.
Noi (elevii) suntem niste sclavi in fata profesorilor. Cand te gandesti ca ai vrea sa o iei pe ma-sa peste tot, da' nu poti pentru ca te poate infunda prea rau.
Nu m-a interesat niciodata de chestiile astea, cand am simtit ca am ceva de spus am spus-o, am avut nota scazuta la purtare, am fost si in consiliu, profesorii m-au facut in toate felurile, dar tot am trecut, nu mi-a pasat de jignirile aduse sau chestiile de genul si am spus tot ce am avut de spus, fie ca suparam orgoliului "lorzilor" de la catedra fie ca nu. Nu te lasa condus de ei doar pentru ca au o diploma, dar nici nu sarii calul, e o linie subtire in a spune ce gandesti si ce e corect si in a fi de-a dreptul nesimtit. Daca nu minti, nu jignesti, nu inventezi sau chestii de genul, e dreptul tau sa vorbesti. Dar ramai mereu calm.
Stiu,si nici mie nu mi se pare corect asta...de ce la matematica cei care stiu foarte bine primesc probleme grele si cei care sunt prosti primesc adunari? Nu mi se pare deloc normal asta, si profesorul e tot o fiinta pe Pamant, nu e cu nimic mai presus!
Lasa chestia asta. De comentat, si eu le comentez. Ma refer la faptul ca nu poti spune cu adevarat ce vrei, gen sa-l injuri, stii? In schimb, o faci pe ma-sa in toate felurile, dar asta doar pe la spate, in fata nimic.
Nu imi place ca eu care stiu si imi place matematica, sa mi se dea o problema mai grea si nota 5. Iar altora care nu stiu o inmultire pe clasa a 9 a sa li se puna 7 si 8 doar ca sa treaca.Nu mi se pare deloc corect asa.Mi sar parea mai corect sa imi mareasca si mie media si sa nu faca diferente intre elevi doar pentru ca aia au pile!
Si pe deasupra sa mai fiu si amenintata de acele persoane care nu stiu nimic ca nu mai ies din scoala.Asta pentru ca ele ''sunt mai presus''
MoldovanStefan997 întreabă: