| bvbruru98 a întrebat:

Hei... va place black veil brides? >: puppy dog eyes

4 răspunsuri:
| cosmin1211 a răspuns:

Nu, si nici tie nu ar trebui sa iti placa, exceptand doar cazul in care ai 10 ani si nu iti plac fetele sau esti o fata de 12 ani care vrea sa para hardcore.

| bvbruru98 explică (pentru cosmin1211):

Kidd in primul rand imi place. pentru ca imi place thinking asuaaa in al 2. lea rand nu vreau sa par,, hardcore " doar imi place muzica lor si ce exprima ea ^.^ dar. nu sunt o emokidda si nici nu vreau sa par. daca mie imi place asta e. dont judge me! oh da am 14 smug

| cosmin1211 a răspuns (pentru bvbruru98):

Imi cer mii de scuze pentru confuzia mea, am exagerat putin pentru ca am avut imresia ca fetele se maturizeaza putin mai repede. Probabil la 12 ani se asculta Lady Gaga, Hannah Montana, si alte personaje din desene. Nu inteleg de ce m-ai facut copil.Acum probabil ca o sa ma intrebi de ce te-am facut eu copil. Raspunsul este faptul ca am judecat dupa numele tau, majoritatea copiilor isi pun anul nasterii in nume, iarasi imi cer scuze ca nu am analizat toti factori cu atentie, si dupa faptul ca iti place Black Veil Brides. Si inca o intrebare, ce exprima pentru tine melodiile de la Black Veil Brides, daca macar intelegi versurile.

| Eudaimonia a răspuns:

Mie imi place, versurile lor sunt foarte profunde si ma inspira.

Întrebări similare