Stiu nu sunt perfecta! Am o gramada de defecte. Dar n`am obligat pe nimeni sa ma accepte.
Un lOoK d bad g!rl . O inim@ d goOd chiLd . Eu pot sa fiu ca si tine Oricand . dar tuh qa mine Nikiodata
N`am impresii`n cap`!Nu sunt figuranta`!Shi daca` esti cumva` de alta` parere`.Chiar` nu ma intereseaza` punctu` tau de vedere`!
.Nu Sunt Pe Bucatzi`Si Daca Nu`ti Convine` `Stanga`mprejur `Ma Doare Fixx In Cot De Tine.
arzi de nerabdare sa dispar daca arzi de nerabdare arzi de tot macar
Nu Ma Supar Din Contra Sunt Chiar Fericita K Dak Eram Un "Nimeni" Nu Eram Atat De Barfita !
Poate lumea minte sau poate nu. Dar trebuie sa tii minte: EU NU SUNT TU!
£££ Prefer sa ma descurc cu ce am,prefer sa nu tac,prefer sa nu las,prefer sa sper in continuare,prefer sa cred ca dupa nori mereu urmeaza soare .
Si te rog sa intelegi ca n-am cedat, am mers si mers.M-am oprit sa-mi amintesc ca-n viata totu' are sens.
! Fiecare greseala imi face cate un bine, n'am incredere in oameni am incredere in mine!
Dar indiferent cat de tare doare Tu trebuie sa sti ca-i doar o incercare trecatoare
Stiu ca sunt diferita in felul meu,si ca uni nu ma plac,nu ma opresc niciodata sa zambesc,chiar daca unora le displac.
• Am invatat sa suport • viata e grea • Dar nu suport un tradator • Asta-i boala mea •"
• Facem tot ce stim si nu ne oprim • Traim viata din plin • Facem ce stim •
• Nu visam mashini luxoase • Nici castele din povesti • Trezeste`te baiete • Q astea nu ne cuceresti ! •"
• Pentru ca Ea nu m`a lasat niciodata la greu :* •"
• Peste toate trecem cu capul SuS • Ne avem una pe alta si asta`i mai PresuS •
`• Fiecare poveste are un sfarsit. Dar. In viatsa. Fiecare sfarsit are un nou inceput . •
Du`te. somn usor. Fa bine.in viata mea sa nu te mai strecori. Daca vrei sa mai dai ochii cu mine. sa stai. retine. Ramai cat vrei dar nu incerca sa gandesti pentru mine.
? Daca vrei sa ma cuceresti. Invata sa iubesti. ?
pfff. Ce Sa`Tzi Fac ? AsTa e Firea. cReDeai Ca n ViaTa Te inSheaLa DoaR Pr!V!Rea ?
•[ ] Sa nu ma intrebi de ce lumea din jur nu mai e.in mintea mea acum traiejti doar TU . [ ]•
[ ] Orice s`ar intampla el p mne` ma ubesjte`[ ] . Eu sunt fetitsa lui.sji fara mne`nebunesjteeee` [ ]
AcCePtA`Ma FaRa NiCi1 ReGrEt. PrOmIt Ca O sA FiU SiNgUrU` TaU DeFeCt. [ ]
[?].OrIkT VoOr uNii. Nu Ne DeSpArTsIm.OriKt SpOoN aLtSii. NoOi Ne IoObIm. AzI Ne CeRtAm K`aJa E DrAgOsTeA. MaInE.SoArTa Ne Va ImPaCa. [?]
Sunt parsiva`atunci cand cred ca lumea Ma Ubesjte.Invatz sa intorc spatele cand nu sunt pretzuita.Invatz sa ma fac respectata.Chiar daca nu toata lume m`nghite.
[_[-[? Si realizez ca pot.[Sa uit tot]?Ca si cum n-ar fi existat deloc. Intorc privirea peste umar, intalnesc un altu` in drum.poate am pierdut ce aveam.ptr altcva mai bun?]-]_]"
"Vreau sa simt din nou ca pot sa zbor Am incercat dar nu te pot uita asa usor. Mor incet.simt cum totul ma doboara Hai sa o luam de la inceput, suferinta sa dispara."
"Sa Te |nTorc| |napo| n’am Sa Te rOg.Ma| Bn Sufar Sh Plang O V|ata`nTreaGa sH BlesTem ca De tOt PraFul Sa sE aLeaGa.;("
"Sh Va Plange Neincetat,dOrindu`sh s` Fi Uitat.Leganandu`I Durerea O Stea,O Mangaie cU Raza Sa!
Stii bine caci o porti in inima ta . Exista mai multe "ele" , dar totusi ,o singura EA
[...CateOdata imi pierd cumpatul,ma enervez atat de tare.nOrOc K zambesti frumOs,ma faci sa rad in seCunda urmatOare.
cand imi inumar prietenii, te pun de 2 ori :cand imi inumar prietenii, te pun de 2 ori :
E mai bine sa fii nefericit de unul singur, decât cu cineva - Marilyn Monroe
mi amintesc cum ne jucam in ploaie, nu ne pasa de nimic desi problemele curgeau siroaie, desi lumea baga strambe intre noi mergeam mai departe si ii ignoram pe cei rai.Certuri si impacari deveneau chestii banale ca ne iubeam ca nebunii calcand orgolii in picioare /
Am facut greseli dar nu am facut din asta un secret,tocmai pentru ca nu le regret!stiu ca nimeni nu e perfect,sunt doar perfect atent sa nu le repet!
Si vezi.
Ca prin viata asta dOar Odata treCi,
Deci pe unde mergi, prOfita pana pleCi
.: ...la urma urmei tu nu ceri atat de mult, O viata fara griji ,ca timpul este scurt...
Iar dac-ai sa-ntrebi ce-a ramas la mine,
În inima am urme de tine
\
Ca sa obtii fericirea suprema trebuie sa ai pe cineva cu care sa o imparti
crede`ma, niciodata n`am vrut sa ti se prabuseasca lumea din cauza mea.
Stiu cand sa rad, cand sa fiu suparata, cand in ochii tai sa fiu... cea mai importanta fata.
Indiferenta , in acelasi timp atenta , sunt precauta de lumea prefacuta
Dar imi place cand imi spui tu "honey" si poate sa iti soptesc eu la ureche"treci la nani"!
Trec drept prin viata,si sunt mandra de trecut.
Am invatat ca dreptatea mi'o fac eu ,trec peste tine daca nu am incontro
Iata trec anii,ca zilele cu tine le am innumarat pe degete!\
Cum oare m ai gasit din atata lume?
Ti a zis ca ea nu e la fel ca celelalte,ti a zis ca poate intr o zi o sa iti arate...
Nu te grabiiiii misca te incet
Daca vezi sunete rosii verzi sau gri,esti unde ar trebuii sa fi
Eu n.am nicio grija.grija mea o au altele!
Sa te gandesti,inainte sa pleci cu ea.ca sunt barbati,,care o vor pe-a ta
Nu vreau sa fac ceva frumos cand stiu ca nu are rost...Sunt incapatanata si imi place asa cum sunt si daca nu-ti convine eu n-am sa plang
Eu nu am impresii, tu ai impresia gresita.
Ai avut vreodata in viata ta,o fata pe care s'o visezi si noaptea,sa nu'ti imaginezi viata fara ea si sa te doara-n 14 de alta ?!
A fost odata , asta nu inseamna ca va fi mereu , :*
Un zambet , o amintire ,un suflet , vorbe , momente , tot ce e legat de tine pot numi viata . ?
Through every dark night, theres a bright day after that...
|I need an angel, to break me from falling down,
An angel, to show me the right way now
.O femeie poate sa ierte orice, în afara de faptul sa nu-ti pese de ea. [Marin Preda]
Nu vreau averi, vreau doar un baiat care sa ma sune sa`mi spuna: Ai grija de tine iubita, te pup, noapte buna !
Nu te plictisesti în infern; te plictisesti numai în paradis.
Niciodata sa nu înlocuiesti un suflet bun cu un chip frumos!
Nu-mi pare niciodata rau cand imi vad fostul prieten cu altcineva, mama mi-a spus mereu sa dau jucariile vechi cui nu le poate cumpara!
Astazi faci parte din trecut, desi imi umpli tot prezentul cu amintirea ta
Mi-e dor de inca un zambet Am pus atata suflet Si nu mi-ar fi atat de greu Daca intr-o clipa rece Iar mi-ar sopti ca imi trece Si se intoarce in viata mea
Dar ochii ei nu mai vorbesc
Ea ca pe o lacrima m-a sters
Suma inteligentei pe planetã, este constantãlînsã populatia se aflã în continuã crestere...
Munca în echipã este esentialã,iti dã posibilitatea sã dai vina pe altii.
Probabilitatea de a întâlni pe cineva cunoscut creste, atunci când esti cu cineva cu care nu vrei sã fii vãzut.
Exista douã tipuri de leucoplast: cel care nu se lipeste si cel care nu se dezlipeste.
Cand iti faci bagajele pentru vacanta,ia-ti jumatate din haine si dublu bani.
Omul se impiedica uneori de adevar, dar cel mai adesea el se ridica si isi continua drumul.
O zi inceputa bine se termina prost...iar o zi inceputa prost se termina si mai prost!
Indiferent ce se intampla, intotdeauna se gaseste cineva care stia ca asa se va intampla!
Niciodatã nu stii cine are dreptate, dar întotdeauna stii cine este seful.
Sunt trei feluri de a face ceva: o faci tu, angajezi pe altcineva, sau le interzici copiilor tai sa o faca.
Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva...
De obicei un drum fara obstacole nu duce nicaieri!
Tot ce e bun :ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa!
• Ma urastiii? ? Problema ta !
• Ma respecti ? ? Si eu pe tine!
• Ma copiezi ? ? Nu`mi ajungi nici pana la degetu` mic de la picior!
• Ma invidiezi ? ? Ai de ce !
• Ma barfesti? ? Bravo. N`ai de cat !
• Un sfat ! ? Nu te lua de viata mea !
• Regretzi ca m`ai cunoscut ? ? Mi se rupeeee !
• Ma iubesti? ? Ce bine! Si eu pe tine !
• te-am amagit ? ? N`a fost cu intentie !
• te-am insultat ? ? Foarte bine! Meritai !
• te-am jignit cand nu era cazu`? ? Iarta`ma!
• Indrazneata ? ? Daca tu esti pampalau !
• Incapatanata ? ? Pana peste masura !
• Ce fac cu viata mea ? ? Nu`i problema ta!
• Ai zis ce`ai vrut ? ? O sa asculti si ce nu vrei!
• K sa te multumesc ? ? N`o sa ma schimb !
• Rea? ? Cu cine merita !
• ti-am zis ca te iubesc ? ? Am fost sincera !
• Bunu` meu simt ? ? Depinde de al tau !
• Sincera ? ? Da, orikt de dur ar fii adevaru` !
• Geloasa ? ? Da, chiar daca nu`mi dai motive !
• Te urasc ? ? mi-ai dat motive !
• Impunatoare ? ? Ptr ca stiu ce vreau !
• Originala ? ? Mereu !
• Devotata ? ? Ptr ca stiu sa`mi mentin prieteni !
• Copiata ? ? De fiekre data !
• Tupeista ? ? Ptr ca tre` sa fiu mereu deasupra ta !
• Vrei sa`mi devi prieten ? ? Demonstreaza ca meriti !
• Indiferenta ? ? Dak nu ma interesezi !
• Parshiva ? ? Datorita unoraaa` dintre voi !
Adevarul care ii face pe oameni liberi este in cea mai mare parte adevarul pe care oamenii n-ar vrea sa-l auda… "
" Secretul succesului este sinceritatea. Odata ce poti sa te prefaci, ai reusit. . "
" Atata timp cat nu-ti pasa unde esti, nu te poti rataci…
" Pentru fiecare 60 de sec. in care stai suparat, pierzi un minut din viata frumoasa pe care nimeni nu ti-o poate da inapoi… asa ca invata si tu sa fii fericit si sa zambesti! "
" Cei care te critica nu v-or decat sa te schimbe… pentru ca vad in tine ceea ce ei nu au sa fie niciodata ! "
" Nici tu nu te cunosti, candva ve-i fi surprins de tine ! "
" Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti…nu de teama ca le-ai putea pierde,ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le ! "
" Cand te-ai nascut plangeai, iar toti cei din jur radeau… traieste-ti viata in asa fel incat atunci cand o sa vina clipa tu sa razi iar cei ce vor sta in jurul tau sa planga… "
" Nici de moarte nu am teama, stie lumea cum ma cheama, cand acuz si ma razbun stie lumea ca-s nebun…"
" Nu sunt singur in ploaie si vant. Am cei mai buni prieteni de pe pamant
" Romania este o tara in care pizza vine mai repede decat politia"Numai dupa invidia altora iti poti da seama de propria ta valoare… "
" Nu stiu care este cheia succesului, dar stiu precis care este cheia esecurilor: incercarea de a face pe placul tuturor… "
" Nu merita niciodata sa plangi pentru cineva, iar cine merita nu te va face niciodata sa plangi! "
Viatai scurta merita sa o traiesti…. confrunta toate greutatile ce le intalnesti e foarte important…. sa inveti cum sa trisezi… sa nu abandonezi un joc pe care il pierzi… "
" Adu-ti aminte ce greu iti este sa te schimbi pe tine insuti si vei intelege atunci cate sanse ai cand incerci sa-i schimbi pe ceilalti ! "
" Cu cat s-a scurs mai mult nisip prin clepsidra vietii noastre, cu atat mai clar ar trebui sa vedem prin ea… "
" Intelept este acela care traieste in fiecare zi ca si cum in fiecare zi si in fiecare ceas ar putea sa moara ! "
" Te Iubesc si nu vreau sa te pierd… v-oi lupta sa recastig iubirea noastra pierduta candva… "
Nu pot sa dorm si ingerasul mi-a spus sa ma gandesc la ceea cei mai frumos in viata mea. M-am gandit la tine pentru ca viata mea esti TU…’MiSs-YoU’ "
7. As vrea sa fiu cum o sa fiu asa ca lasati-ma sa traiesc cum stiu. Lasati-ma sa fac si bune si rele ca sa stiu macar ca sunt greselile mele.
8. ?Nu ma doare ca vorbesti prea mult atat timp cat nici tu nu te superi ca nu te ascult?
9. ?Nu’s fitoasa… prea putin imi pasa… uita’te la tine si apoi vorbeste de mine ! Ati uitat: AM TUPEU… Ramane-ti in spate CA IN Fata SUNT EU !?
10. Prietenii falsi sa de BUZZ! astazi fac prezenta
11.Nu rupe firul unei prietenii, caci, chiar daca il legi din nou, nodul ramane.
12. Nimic, niciodata, nu va inlocui pe camaradul pierdut. Caci nu pot fi creati vechi camarazi.
13. Nu are nicio noima sa cersesti prietenia.
14. Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.
15.E mai rusinos sa nu ai incredere intr-un prieten decat sa fii inselat de el.
16. Vor exista mereu oamenic are te vor rani, asa ca trebuie sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara.
17. Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
18. Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.
19. Ma pot increde mai mult in dusmani cinstiti decat in prieteni falsi.
20. Drumul catre casa unui prieten nu e niciodata lung
Prieteni ca tine gasesc la orice colt de strada.
Lumea asta te distruge,Te induce in eroare,Fura tot si apoi fuge,Te raneste si te doare!
Majoritatea prietenilor sunt ca umbra. Nu apar decat atunci cand e soare. :-J
Daca razi, toti vor rade cu tine? daca plangi, vei plange singur
O prietenie care ia sfarsit n-a existat de fapt
Stiu cum sa ascund lacrimile stiu cum sa zambesc atunci cand inauntrul meu totul se prabuseste stiu sa plang razand si prietenii adevaratzi vor observa tristetea din ochii mei dar cei ce se prefac se vor preface in continuare si eu le voi raspunde avand aceeasi valoare
O prietenie trece si prin foc...daca ai prieteni falsi lasai in flacari si tu pleaca
Totii care`si spun in minte "am un prieten/adevarat/a".se mint singuri!
PRIETENII FALSI: Te vor barfi celor care te barfesc pe tine.
Priteni adevati exista trb doar sa stii sai gasesti
Un cerc de prieteni nu-l faci cu compasu un cerc de prieteni il afc c grija si cu atentie dar prietni falsi nu-si dau seama
>>Cazi pe pamant impinsa de`o falsa prietenie < <
Fereste-ma, Doamne, de prieteni, ca de dusmani am eu grija!
In viata tre sa fi sigur pe tine… sa nu ai incredere in nimeni… ca si cei mai buni prieteni s-ar putea sa te dezamageasca… gandeste`te si fi sigur pe puterile tale nu a altora!
Imi iubesc prietenii dar dusmanii ii ador pentru ca invidia lor ma face sa fie mereu cu o treapta deasupra lor…… :X:X
Complimentele tale nu ma ridica.criticile nu ma coboara.sunt ceea ce sunt nu ceea ce vor altzii sa fiu.nu sunt perfecta nici nu vreau nici nu pot.sunt ceea ce sunt.iar daca nu-ti convine nu ma plang
Intr-o zi se intalnesc DRAGOSTEA si PRIETENIA.DRAGOSTEA intreaba PRIETENIA: daca eu exist tu ce rost mai ai?PRIETENIA raspunde: ca sa aduc un zambet acolo unde tu ai lasat o lacrima…
Stiti ce urasc eu cel mai mult in viata asta, prostia si stiti dc… pentru ca se raspandeste.
3. In viata tre sa fi sigur pe tine… sa nu ai incredere in nimeni… ca si cei mai buni prieteni s-ar putea sa te dezamageasca… gandeste`te si fi sigur pe puterile tale nu a altora!
Durerea te-a maturizat, te-a pus pe gânduri.Te-a înva? at sa cite? ti printre zâmbete? i rânduri? tergi o lacrima dar nu po? i sa? tergi amintiri."
Crezi ca nu simt? Te uiti insistent la mine si nu'ti pasa ca te mint Iti doresti doar o privireVezi in ochii mei iubire:X Adv! Dar nu e pentru tine!
"" Nici un argument nu ma scoate mai tare din sarite decat atunci cand cineva imi arunca o banalitate in timp ce eu vorbesc din toata inima ""
->? Il facea sa rada in cel mai trist moment, L-a facut sa prinda viata cand privea absent Si astfel el i-a jurat ca nimeni nu-i va face rau Chipul ei era ca o icoana inramata in sufletul sau`!"
Sa Fie Pentu Toate Fetele Care Ma Vorbesc Pt Toate Domnisoarele Si Zdrentele Care Ma Urasc :X Pt Vbele Lor De rahat Care Niciodata Nu M`au Afectat
Vorbesc cu el,
dar te am în gând pe tine.
Îl ating pe el,
dar te simt pe tine.
Îl sarut pe el
Gândindu-ma ca te sarut pe tine.
M-am cuplat cu el
ca sa te uit pe tine.
Cu toate astea
Nu-l iubesc pe el,
Te iubesc pe tine!
Va veni timpul sa vorbim din nou.Eu o sa rad de multe.Tie o sa iti para rau
# Nu rupe firul unei prietenii, caci, chiar daca il legi din nou, nodul ramane. – Octavian Paler
# Nimeni nu poate trai fara prieteni, chiar daca stapaneste toate bunurile lumii. – Aristotel
# A avea un prieten este mai vital decat a avea un inger. – Nichita Stanescu
# Prietenii mei nu sunt multi, dar sunt nenumarati. – Nichita Stanescu
# Placerea adevarata este de a sta cu cineva la masa. – Antoine de Saint-Exupery
# Prietenia este, in primul rand, pacea reciproca si zborul spiritului pe deasupra amanuntelor vulgare. – Antoine de Saint-Exupery
# Ospitalitatea, curtoazia si prietenia sunt intalniri ale omului in om. – Antoine de Saint Exupery
# Nu prea stiu de ce-ti scriu. Simt ca am mare nevoie de o prietenie carea sa-i incredintez nimicurile ce mi se intampla. Poate ca-mi scriu chiar mie. – Antoine de Saint Exupery
# Nimic, niciodata, nu va inlocui pe camaradul pierdut. Caci nu pot fi creati vechi camarazi. – Antoine de Saint Exupery
# Nu cunoastem decat ceea ce imblanzim. Iar oamenii nu mai au timp sa cunoasca nimic. Cumpara lucruri gata facute de la negustori. Si cum nu exista negustori de prieteni, oamenii nu mai au prieteni. – Antoine de Saint Exupery
* Te-ai gândit vreodată să desenezi cu pensula însângerată a suferinţei chipul sufletului tău? Andreea Trifu
* La graniţa sufletului cu spiritul sălăşluieşte un castel de energie pură, un magnetism divin. Andreea Trifu
* Sufletul nu e călător, omul înţelept stă acasă, călătoria e paradisul proştilor. Ralph Waldo Emerson
* Linguşeala niciodată nu izvorăşte din sufletele mari, e apanajul sufletelor mărunte ce izbutesc să se faca şi mai mici pentru a intra mai bine în sfera vitala a persoanei în jurul căreia gravitează. Honore de Balzac
* Nu greşim decât prin ceea ce am lăsat să fie slab în sufletul nostru. Honore de Balzac
* Rănile sufletului se deosebesc de celelalte prin aceea că se acoperă, dar nu se inchid, mereu dureroase, mereu gata să sângereze când le atingi, ele rămân în inimă vii şi deschise. Alexandre Dumas
* Romanul nu-i decât o călătorie prin continentele sufletului. Ionel Teodoreanu
* Toamna este o a doua primăvară, în care fiecare frunză este o floare. - Albert Camus
* Vântul de toamnă schimbă culorile frunzelor. El mi-a pus în păr primul fir alb. - Haiku de Natsume Soseki
* Toamna este primăvara iernii. - Henri de Toulouse – Lautrec
* Toamna, copacii fac strip-tease pentru a face să răsara ciupercile. - Patrick Sebastien
* Pentru oameni, toamna este timpul recoltei, al adunării roadelor. Pentru natură, toamna este o perioadă a însămânţării, a risipirii în cele patru vanturi. - Edwin Way Teale
* Toamna este un andante melancolic şi gratios care pregăteşte admirabilul adagio al iernii. - George Sand
* Toamnă a deliciilor ! Sufletul meu cel mai adânc este cununat cu ea; dacă aş fi o pasăre, aş zbura de-a lungul întregului pământ în căutarea a noi si noi toamne. - George Eliot
* Fiecare om trebuie să îşi gaseasca timp, să se aşeze şi să privească caderea frunzelor. - Elizabeth Lawrence
* Primăvara trece şi ne aduce în minte puritatea noastră.Vara trece şi ne aminteste de a noastră exuberanţă.Toamna trece şi ne aduce aminte de respectul pe care îl datorăm. Iarna trece şi ne aminteşte de perseverenţa noastra. - Yoko Ono
* Există o armonie în toamnă şi o strălucire în cerul ei, care nu poate fi regăsită de-a lungul verii, ca şi cum n-ar putea fi, ca şi cum n-ar fi fost vreodată. - Percy Bysshe Shelley
* Toamna, al anului ultim, cel mai frumos suras. - William Cullen Bryant
* Un vânt a aruncat departe ploaia, a luat cu el cerul şi frunzele, lăsând în spate doar copacii. Cred că am ajuns să cunosc prea bine toamna. - E.E.Cummings
* Fiecare frunză îmi şopteşte fericirea, planând către pământ din copacul toamnei. - Emily Bronte
* Toamna soseşte dimineaţa devreme, iar primăvara, la sfârşitul unei zile de iarna. - Elisabeth Bowen
* Toamna îţi câştigă sufletul întru totul prin apelul ei mut la compasiune faţă de descompunerea ei.- Robert Browning
* Nimic nu este mai trecător decât formele exterioare, care se veştejesc şi se schimbă asemeni florilor unei câmpii la sosirea toamnei. - Umberto Eco
* Nimeni nu poate gusta fructele toamnei în timp ce se delectează cu parfumul florilor de primăvară. - Samuel Johnson
* Nu mă pot îndura să risipesc, stând în casă, ceva atât de preţios ca un răsărit de soare în toamnă. Aşa că îmi petrec în aer liber toate orele zilei. - Nathaniel Hawthorne
* Iubesc toamna. O iubesc datorită grăitoarelor ei parfumuri şi din cauza lucrurilor care mor, lucruri de care nu mai trebuie să ai grija vreodată şi graţie ierbii care încetează să se ridice. - Mark Van Doren
* Toamna este un anotimp după care urmează, imediat, aşteptarea primaverii. - Doug Larson
* Toamna este anotimpul meu preferat în Los Angeles, o perioadă în care pasarile isi schimba culoarea si cad din copaci. - David Letterman
* Nici frumuseţea primaverii şi nici cea a verii nu are graţia/ Pe care am zărit-o în al toamnei obraz. - John Donne
* Octombrie este o simfonie a permanenţei şi schimbării. - Bonaro W. Overstreet
* Culori fioroase îşi încep timpuria cucerire a dealurilor, asmuţite de vânturile toamnei. Toamna este însuşi artistul. - Takayuki Ikkaku
* Toamna este un andante melancolic şi graţios care pregăteşte admirabilul adagio al iernii. – George Sand
* Există o armonie în toamnă şi o strălucire în cerul ei, care nu poate fi regăsită de-a lungul verii, ca şi cum n-ar putea fi, ca şi cum n-ar fi fost vreodată. – Percy Bysshe Shelley
* Toamna, al anului ultim, cel mai frumos surâs. – William Cullen Bryant
* Un vânt a aruncat departe ploaia, a luat cu el cerul şi frunzele, lasând în spate doar copacii. Cred că am ajuns să cunosc prea bine toamna. – E. E. Cummings
* Toamna îţi câştiga sufletul intru totul prin apelul ei mut la compasiune faţă de descompunerea ei.- Robert Browning
* Nimeni nu poate gusta fructele toamnei în timp ce se delectează cu parfumul florilor de primăvară. Samuel Johnson
* Bătrâneţea începe ca toamna. Cu melancolii, cu umbre care se lungesc, cu reverii şi doruri vagi. – Octavian Paler
* Auzi clopotul care umflă burta vinovată a caisei, muzica lichefiaza toamnă. – Gheorhe Tomozei
* Bruma de poezie care, de bine, de rău, învăluie acest pământ emană din toamna veşnica a Creatorului şi dintr-un cer necopt pentru a-şi scutura stelele. -Emil Cioran
* Toamna dulce, toamna cu frunzele toate flori. – George Toparceanu
* Căderea soarelui şi căderea frunzelor dădeau ceasului de toamna o gravitaţi îngândurată. – Ionel Teodoreanu
* Amintirile sunt pagini de roman scrise mai în grabă, mai cu migală, cum a avut viaţa răgaz, apar şi dispar de pe retina inimii fără să ne-ntrebe. Mariana Fulger
* Doar amintirile şi tăcerile ne mai adâncesc uneori în cuvânt şi el ne cerne, gingăşie şi albastru şi speranţă, peste lume. Mariana Fulger
* Când deliciile vieţii prind riduri, devin amintiri. Vasile Ghica
# Amintirile împodobesc mai întâi singurătatea, apoi o despoaie. Vasile Ghica
# Şi răsul poate deveni o amintire. Vasile Ghica
# Strângeţi cât mai multe amintiri pentru insomniile bătrâneţii. Vasile Ghica
# Sărutaţi amintirile ca pe copii, numai prin somn. Vasile Ghica
# Orice amintire are iz de clopot. Vasile Ghica
# Amintirea: coajă aromată a celor mai banale întâmplări. Vasile Ghica
# Discursul unui mare sportiv aminteşte de albatrosul lui Baudelaire. Valeriu Butulescu
# Unii poeţi amintesc de cateii scosi la plimbare, orice drum alegi, ei merg inainte. Valeriu Butulescu
# Nu moartea celor dragi ne zdrobeşte, ci amintirea lor. Valeriu Butulescu
# O bucată de marmură îţi poate prelungi un veac amintirea. Valeriu Butulescu
# Voi încerca să uit, aduceţi-mi numai aminte. Valeriu Butulescu
# Amintirile frumoase sunt bijuterii pierdute. Paul Valery
# Amintirea… o muzica ce ne vine de undeva, de dincolo de orizont. Garabet Ibraileanu
# Dacă este greu să îţi aminteşti, îţi va fi greu şi să uiţi. Arnold Schwarzenegger
# Amintirea întâmplărilor mele vine din viitor, nu din trecut. Nichita Stanescu
# Trecutul e noaptea iar amintirile, candele care, cu vremea, se sting. Octavian Goga
# Amintirile sunt icoanele timpului pierdut. Mircea Eliade
# Este suficient de greu să-mi amintesc opiniile, fără ca să-mi mai amintesc şi motivele lor. Friedrich Wilhelm Nietzsche
# Va amintiţi cum râdeau oamenii de curenţii electrici cunoaşterea fiinţei umane este abia în stadiul incipient. Albert Einstein
# Privesc ruinele amintirii cum se decojesc agonic de pe pereţii reci ai sufletului, cum în căderea lor tristă agaţă speranţele ucise, lacrimile uscate şi singurătăţile nerostite. Andreea Trifu
# Nimic nu este mai grăitor şi mai tiranic pe lume ca amintirea a ceva ca trebuia să faci şi pe care nu l-ai făcut. Honore de Balzac
# Amintirea e creaţie continuă. Oscar Wilde v
# Caută să trăieşti, amintirile sunt pentru cei mai bătrâni. Paulo Coelho
# Dacă suntem în exil, vrem să păstrăm cea mai neînsemnată amintire despre rădăcinile noastre, dacă suntem departe de persoana iubită, fiecare persoană de pe stradă ne trezeşte amintirea ei. Paulo Coelho
# Toţi cei care îşi amintesc de iad, nu vor ajunge acolo, iar cei ce uită de iad, nu vor scăpa de el. Ioan Gura de Aur
# Amintirea suferinţelor tale păstreaz-o bine: e comoara cea mai scump plătită. Nicolae Iorga
# Duc, când sunt treaz, un mic infern, amintirea anilor în care nu-mi păsa că timpul trecea, dar, probabil, a spune întreg adevărul despre tine e cu neputinţă. Octavian Paler
# Nu sunt bune decât amintirile care te ajută să traieşti în prezent. Octavian Paler
* Amintirile nu ne mai pot omorî, cel mult pot face o rană să doară si să sângereze din nou. Octavian Paler
* Doar din amintiri mai pot crede că vara e anotimpul destinului meu. Octavian Paler
* Aminteşte-ţi că paradisul a fost,aproape sigur, într-o grota. Octavian Paler
* În faţa amintirilor suntem egali cu zeii, nici ei nu le mai pot schimba, ceea ce s-a întâmplat nu mai stă în puterea lor si nici a destinului. Octavian Paler
* Din această primăvară, rece şi ploioasă, va rămâne doar amintirea florii de cireş, puritate destinată să devină desfrâul buzelor însetate de nectar. Mariana Fulger
* Amintirea este adevărul lumii care ne arată că lumea reală nu avea trecutul încremenit ci se revarsă către viitorul tuturor oportunităţilor. Sorin Cerin
* Amintirea ne arată sensul invers al scurgerii temporalităţii,cum de altfel este lumea reală şi nu această lume imaginară a iluziei vieţii. Sorin Cerin
* Amintirea este unicul adevăr din acest vis al vieţii care-ţi arată calea încremenită de trecutul ce încătuşează voinţa şi libertatea sinelui aflat mereu în viitor. Sorin Cerin
* Amintirea este jocul care sfârşeşte cu începutul. Sorin Cerin
* Amintirea este esenţa romantismului şi pasiunii. Sorin Cerin
* Amintirea este frunza care revine din căderea toamnei la stadiul de mugure al primăverii, eternalizând clipa marii noastre iubiri. Sorin Cerin
* Amintirea este primăvara eternă a vieţii. Sorin Cerin
* Marea revelaţie a sinelui nostru constă în amintire. Sorin Cerin
* Amintirea este sensul tuturor sensurilor acestei existenţe. Sorin Cerin
* Amintirea este oceanul ale cărui valuri zidesc eternitatea şi nu erodează ţărmul timpului precum face iluzia vieţii. Sorin Cerin
* Amintirea este unicul cuprins care poate cuprinde în braţele sale voinţa lui Dumnezeu. Sorin Cerin
* Amintirea este cuvântul Lui Dumnezeu spus pentru fiinţa din noi. Sorin Cerin
* Amintirea este esenţa Destinului. Sorin Cerin
* În amintire se regăsesc atât imaginea Lui Dumnezeu reflectată în oglinda cunoaşterii, cât şi imaginea creaţiei alături de acestea. Sorin Cerin
* Amintirea este sensul sensurilor Marii Contemplări a Lui Dumnezeu, Cunoaşterii şi Creaţiei, într-o singură voinţă. Aceea de a fi! Sorin Cerin
* Amintirea este magia adevărului. Sorin Cerin
* Amintirea e speranţa răsturnată: te uiţi în fundul puţului cum te-ai uita la vârful muntelui. Gustave Flaubert
* Amintirea este magia adevărului. Sorin Cerin
* Lucrurile îşi ocupă adevăratul loc în amintire, cu zece ani mai târziu. Jean Anouilh
* Aflat la mii de kilometri distanţă ajunsesem să tânjesc tocmai după neajunsurile şi stările pe care altădată le blamam. Se pare ca sufletul are propriile amintiri. Gabriel Petru Baetan
* Asa cum nu putem atinge niciodata linia de orizont, nu putem atinge nici contururile amintirilor care ne conserva – fragmentar si indecis – fiintarea intamplata candva. Iulian Boldea
* Orice suflet este condamnat sa tainuiasca macar durerea unei amintiri. Cristian Neagu
* Amintirea mea va fi un tatuaj De sarbatoare Pe trupul de felina Al timpului neamblanzit. Justin Moraru
* Doar dacă ne amintim, putem înţelege. Edward Morgan Forster
* Trăim cu speranţa că vom deveni amintire. Antonio Porchia
* Timpul trece, ne despoaie ca un hoţ şi ne lasă suspinând în urma lui; dar singura comoară ce nu ne poate el fura este comoara suvenirilor. Vasile Alecsandri
* Sufletul omului este amintirea propriului său sine etern fata de Dumnezeu. Sorin Cerin
* Amintirea este esenţa devenirii şi a fiinţării. Sorin Cerin
* Amintirea este sinele sufletului intregii lumi. Sorin Cerin
* Amintirea este regăsirea de sine a eternităţii din noi. Sorin Cerin
* Fără amintire totul s-ar nărui. Sorin Cerin
* Amintirea aduce trecutul acolo unde îi este locul: in viitor. Sorin Cerin
* Daca s-ar prabusi amintirea s-ar prabusi intreaga noastra fiinţa cu lumea sa cu tot. Sorin Cerin
* Ne vom regăsi străinul din noi doar atunci când vom înţelege pe deplin amintirea. Sorin Cerin
* Amintirea este trandafir din aceeaşi tulpina cu realitatea, dar fără spini. Franz Seraphicus Grillparzer
* Ce poate fi mai măreţ pe lumea asta decât să întrezăreşti marele adevăr al amintirii? Sorin Cerin
* Ce poate fi mai măreţ pe lumea asta decât să întrezăreşti marele adevăr al amintirii? Sorin Cerin
* Să îndrăznesti să trăieşti singur este un curaj foarte rar, mulţi ar prefera să-şi întâlnească cei mai răi duşmani pe câmpul de luptă decât propriile inimi într-o cameră izolată. Charles Caleb Colton
* Sunt locuri şi momente în care un om este atât de singur, încât poate vedea intreaga lume. Jules Renard
* Eu sunt monarhia absolută a gândurilor mele. Ionuţ Caragea
* Oglinda are un surâs dobitoc. Câteodata dincolo privesc cealaltă faţă a depresiei. Ionuţ Caragea
* M-am indrăgostit de singurătate, cea mai fidelă dintre concubine. Ionuţ Caragea
* Silă, fiecare-şi ştie sufletul lui şi nu e fericire în nici unul. Ileana Vulpescu
* Uneori, de multe ori, singurătatea asta afectivă şi chiar fizică dă o stare de insatisfacţie, ca să nu zic deznădejde, bipedul uman e făcut să trăiască în cuplu. Ileana Vulpescu
* Foloseşte singurătatea, dar nu fi folosit de ea. Paulo Coelho
* Singurătatea este pentru spirit ceea ce hrana este pentru corp. Seneca
* Vai de cel care, după ce deschide uşa camerei seara, nu are cui spune : bună seara. Octavian Paler
* Singurătatea nu e o victorie înaintea celorlalti, ci e de fapt un naufragiu personal. Octavian Paler
* Unde înceteaza singurătatea, acolo începe piaţa. Friedrich Wilhelm Nietzsche
* Singurătatea este cea mai profundă realitate a naturii umane. Omul este singura fiinţă care ştie că e singur. Octavio Paz
* Singurătatea nu te învaţă ca eşti singur, ci singurul. Emil Cioran
* Începi să ştii ce e singurătatea atunci când auzi tăcerea lucrurilor. Emil Cioran
* Singurătatea este o operă de convertire la tine însuţi. Emil Cioran
* Mi-e groază de singurătate, păstraţi-mi, vă rog, un loc în groapa comună. Vasile Ghica
* Omul cel mai puternic din lumea întreagă, este cel care-i cel mai singur. Henrik Ibsen
* Un om poate dobândi orice în singurătate, cu excepţia caracterului. Stendhal
* Cel care trăieşte în pustietate îşi poate face propriile legi. Publius Syrus
* Cel care merge singur poate pleca azi, cel care călătoreste însoţit trebuie să aştepte până când ceilalţi sunt gata de plecare şi poate fi mult timp până când vor porni la drum. Henry David Thoreau
* Singurătatea se obţine, fie trăind în deşert, fie inconjurându-te de oameni neînsemnati. Valeriu Butulescu
* Ador singurătatea, voi înfiinţa un sindicat al spiritelor solitare. Valeriu Butulescu
* Copacii izolaţi, dacă reuşesc să crească, ajung viguroşi. Winston Churchill
* Singurătatea, chiar izolarea de lume, uneori iti dă sentimentul de libertate, de siguranţă, de linişte. Victor Duta
* Singurătatea e dieta spiritului, mortală când e prea îndelungată, cu toate că e necesară. Luc de Clapiers
* Singurătatea e starea spirituala în care ne naştem, acea stare naturală şi adevărată. Mircea Eliade
* În singurătate înveţi rugăciunea şi meditaţia care îţi arată că ea, singurătatea, nu există. Ioan Gyuri Pascu
* Pentru a scăpa de singurătate, chiar şi o tovărăsşe rea pare bună. Arthur Schopenhauer
* Din moment ce atât de mulţi se simt singuri, ar fi de un egoism nescuzabil să te simţi simgur de unul singur. Tennessee Williams
* Sensul existenţei Omului este acela de a nu fi singur chiar dacă este solidar cu Universul în deşertăciune. Sorin Cerin
* Cel care poate trăi singur nu se aseamănă deloc cu animalul, are multe în comun cu înţeleptul şi este identic cu Dumnezeu. Baltasar Gracian y Morales
* Singurătatea este atât de necesară pentru imaginaţie pe cât este de folositoare societatea pentru caracter. James Russell Lowell
* Singurătea este câmpul de joacă al lui Satan. Vladimir Nabokov
* Numai oamenii singuratici cunosc adevăratele valori ale prieteniei. Pentru ceilalţi există familiile; pentru un singuratic sau un exilat prietenii reprezintă totul. Willa Cather
* Singurătatea e soarta spiritelor superioare. Arthur Schopenhauer
* Unde încetează singurătatea, acolo începe piaţa. Friedrich Wilhelm Nietzsche
* Singurătatea este un lucru frumos, dar ai nevoie de cineva, ca să-ţi spună că singurătatea este un lucru frumos. Honore de Balzac
* Odată, l-am rugat pe Dumnezeu să-mi dea o femeie si el mi-a dat o palmă peste ceafă. Ionut Caragea
* Când eşti înconjurat de străini, Dumnezeu este mai aproape de tine. Ionuţ Caragea
* Viaţa-mi injectează doze de singurătate. Ionut Caragea
* În fiecare om este captivă o fiară care se hrăneşte cu gânduri. Ionut Caragea
* Am învăţat să iau totul de la început. Primul cuvânt a fost amintire. Ionuţ Caragea
* Un pahar face cât mai multe guri de femeie. Ionut Caragea
* În singurătatea mea, la kilometri distanţă de oameni şi case, sunt într-o stare mentală copilăreasca de bucurie şi lipsă de griji, pe care nu ai putea s-o înţelgi decât dacă cineva ţi-o explică. Knut Hamsun
* Singurătatea este considerată ori ca o pedeapsă, ori ca un lux rar. Alexis Carrel
* Lumânarea îmi rămâne cel mai fidel dintre cititori. Ionut Caragea
* Singurătatea muşcă uneori chiar din inimă. Octavian Paler
* Atâta vânt, câtă singurătate, zăpezile, statui evaporate. Gheorghe Tomozei
* Sunt singur pe lume şi totuşi nu sunt singur destul. Rainer Maria Rilke
* Singur se naşte omul, singur moare; singur mănâncă rodul faptei bune, singur rodul celei rele. Svayam-Bhuva Manu
* În faţa alcoolului, singurătatea face alianţă cu decăderea. Cristian Neagu
* În cazul parteneriatului, de la o singurătate la alta, devenim mult prea liberi spre a ne mai supune cuiva. Cristian Neagu
* O viaţă pur individuală este oarbă şi atee. Am pierdut umanitatea pentru că am devenit solitari. Singurătatea e lacomă, nu-mparte timpul cu toţi. Dumnezeu este o jucărie stricata, să-l reinventezi nu mai poţi. Ionuţ Caragea
* Când eram mic
voiam să mă fac Dumnezeu. Dar nu realizam cât de greu este să iubeşti şi să fii întotdeauna singur. Ionuţ Caragea
* Singurătatea este sufletul meu! Definiţii eretice
* El e singur, da’ nu va lăsa să se-nţeleaga asta niciodată. Petru Ionescu
* Singurătatea e peste tot în acet oraş fără somn/ poemul începe cu ea/ ca un clopot departe stins într-un ecou. Titus Andronic
* Singurătatea e o gară veche/ Cu liniile scoase demult./ În ea nimeni nu vine, nimeni nu trece./ Timpul se plictiseşte aşteptând ceva ce nu se mai întâmplă,/ apoi se pregăteşte de somn lung. Dumitru Donescu
* Singurătatea este cea mai naturală condiţie umană pe care o combatem însă zilnic prin COMPROMIS. Petra Vlah
* În singurătate omul are posibilitatea să înveţe totul, astfel că nu-i mai este teamă de nimic. Sandor Marai
* Singurătatea are mireasma unui Dumnezeu fericit. Daniel Corbu
* În faţa morţii suntem singuri ca un pumn de omăt. Daniel Corbu
* Afară plouă ca şi toamna şi-i urât,/ Mă uit pe geam ca după tine, şi atât./ În mine toate amintirile te-aşteaptă/ De-aceea mi-i privirea stranie şi dreaptă. Demostene Botez
* Mie mi-a placut totdeauna să beau vinul cu tovarăşi. Numai dragostea cere singurătate. Mihail Sadoveanu
* Singurătatea omului nu este altceva decât frica de viaţă. Eugene O’Neill
* Am atât de multe personalităţi în interiorul meu şi tot singură mă simt. Tori Amos
* Între patru pereţi, singurătatea îmi dă senzaţia de familie unită căreia îi pot cere iertare în fiecare duminică pentru toate trenurile răsturnate pe câmp cot la cot cu mireasa fugară. Rodica Draghincescu
* Nu de singuratate mă tem. Mi-e frica de ce aş putea face singur în singurătate. Singurătatea în doi în schimb e remarcabilă, sublimă, genială. Gabriel Petru Baetan
# Aud vibrand vocea ta in toate zgomotele lumii. – Paul Eluard
# Dragostea e asemeni febrei; nu le putem stapani pe nici una si nici nu putem limita durata sau intensitatea lor. – La Rochefocauld
# Dragostea eterna dureaza 3 luni. – Necunoscut
# Cursul dragostei adevarate nu a fost niciodata neted. – William Shakespeare
# Dragostea arata omului cum ar trebui sa fie. – A. P. Cehov
# Iubirea! Este aripa daruita de Dumnezeu sufletului pentru a urca la el. – Michelangelo Buonarotti
# Iubirea este arhitectul universului. – Hesiod
# Dragostea ii face pe oameni sa se simta egali. – F. M. Dostoievski
# Ca un om sa iubeasca pe altul e probabil cea mai grea sarcina care ne-a fost incredintata, sarcina suprema, examenul final, opera pentru care toate celelalte sunt doar un preludiu…. Iubirea e un imbold pentru fiecare sa se desavarseasca, sa devina cineva, sa devina o lume el insusi de dragul cuiva. – Rainer Maria Rilke
# Iubirea nu inseamna placere. – Confucius