Sa o lase pe ea sa faca primul pas, si sa nu ii dea prea multa importanta-funda?
Eu zic sa oinvite in oras sau sa ii cearanr de tell, acesta fiind unprim pas. dupa carepoate sa faca diferite gesturi frumoasa. Lui i so parea ridicol dr eu zic sa ii zduca flori orice fata ar aprecia flori
Ar trebuii sa vorbeasca cu aceea fata,sa se apropie de ea ba chiar sa o invite undeva, sa vorbeasca la scoala cu ea.Sa faca glume, sa o complimenteze si asa o sa isi dea seama ca amicul tau o place.
Aici clar e nevoie de o "arta" a seductiei. Poate tipei ii pasa de el ca amici. Si asta ar fi bine, pentru ca ar putea da dovada de prietenie, sinceritate. I-ar putea demonstra ca este o persoana cinstita si sincera si atunci ar avea ceva sanse. Dar sa nu uite ca fetelor le plac atentiile, cat de mici ar fi. Asa ca, de ziua ei, sau cu alta ocazie, sau pur si simplu intr-o zi oarecare, un buchet modest, dar totodata frumos ar putea s-o dea pe spate. In plus, daca chiar isi doreste sa fie langa acea fata, sa faca tot ce crede el ca e bun, sa ii incurajeze ideiile, sa fie de partea ei, etc. Bafta, oricum! Kisses.
@Gorillaz. nu toate fetele sunt la fel, unele sunt romantice, sensibile, dar exista si fete insensibile
@Carllla aam sa iti spun ce mi s a intamplat mie cand i am dat unei fete de care mi a placut un buchet de flori. toti colegii mei si ai ei ( ea era cu o clasa mai mare ca mine ) au ras de mine, au facut misto in ultimul hal si ea a aruncat florile la gunoi nu cred acum ca si acea fata e in stare sa faca asta dar sa nu si o ia in bot de la altii, pentru ca anunt ca e foarte nasol mai ales ca... toti sunt rautaciosi. intr adevar ea ar putea sa doreasca doar o relatie de amicitie sau daca nu se cunosc poate ar trebui sa ii arate baiatul ce are el mai bun si nu ma refer la prostii voi care numai la... va ganditi, ci, ce muzica asculta, una romantica sau depinde ce ii place si ei, ce carti citeste, ce sporturi face, in caz ca se intampla sa faca aceeasi ora de sport, sa joace cu ea in echipa si sa o ajute, nu cred ca o sa lase mingea sa treaca pe langa ea ca sa ii arate ca nu ii pasa sper ca am fost de ajutor, mult succes!
Prietenul tau ar trebui sa gaseasca un moment intim in care sa ii spuna ce simte pentru ea. Daca ea ii spune ca prefera sa fie doar amici nu are ce sa faca. Sa o invite in oras pentru a se cunoaste mai bine...
Twister09 întreabă: