1)de Dragoste))Dragostea mea strapunge stelele si daca ele plang de fericire, lacrimile lor sa iti mangaie obrazul si sa iti aduca aminte de mine!
2)de dragoste))Cat te iubesc pe tine nu imi ajung cuvinte sa ma exprim.Cat te iubesc pe tine nu ajung saruturi sa ti le daruiesc.Cat te iubesc pe tine nu imi ajunge timpul sa traiesc.Tu esti viata mea
3)de dragoste))Imi poti fura orice,ma poti lasa in strada, dar mie nu imi pasa, caci cand sunt cu tine ma simt cel mai bogat om! Traiesc cu zambetul tau in suflet si cu sarutul tau cald pe buze! Te ador!
1)de tristete))Plange cerul odata cu mine.Zambetul meu a fost furat.De ce nu pot privi in ochii tai fara sa plang? De ce simt ca nimeni nu ma iubeste? De ce nu ma mangaie nimeni.De ce?! De ce?!
2)de tristete)))Tristetea.Trenul trecator ce mereu lasa pe sine cate o dara de lacrimi.Dar mereu rasare soarele pe cerul inimii mele.
1)de fericire))Trenul Fericirii s-a oprit in gara mea.Sunt atat de fericita incat simt ca ating cerul cu varful degetelor! Sunt Fericita!
2)fericire)))Sunt fericita cand esti langa mine.Sunt fericita caci simt ca ma iubesti.Culcusul nostru sunt norii gingasi si plapanzi ca pielea ta.Iar noi stam si ne iubim cu zambetul pe buze!
1)Ambitie))Intre a fi si a nu fi, EU sunt!
2)Ambitie))Mereu o sa fiu cu capul sus, caci soarele meu e cel mai scump de pe lume.Nimeni nu e mai presus!
Sper ca te-am ajutat.pls daca poti funditams pup
ĄŇÐİ întreabă: