M-am uitat si sunt mare fan naruto crede-ma pe cuvant de cand a inceput serialul naruto nu mi-a placut sasuke! mereu o cucerea pe sakura iar naruto ramanea pe dinafara! eu traiesc asta in fiecare zi! eu fiind naruto iar prietenul meu este sasuke! fata de care imi place e sakura of si crede-ma imi vine sal omor! oricum sasuke e nebun dar naruto il va ucide pentru ca stiu finalul la serial! a si ma bucur sa vad ca esti fan naruto!
De ce l-a ucis pe Itachi? Era favoritul meu (moaaaaaaaaah ce abdomen avea). Il urasc pe Sasuke, dar na, ce sa-i faci, a fost facut din ura si pentru ura. La ce s-au gandit parintii lui cand l-au facut!?
Hei! sasuke e un nebun fiindca l-a ucis pe frate-so si vrea sa-si restaureze clanul! dupa ce l-a ucis si-a dat seama ca itachi sia omorat clanul din cauza konohei! iar acum de aceea vrea sasuke sa distruga konoha.sincer a fost super episodul si mi-a placut! toate episoadele sun super! fiecare episod in parte este tare in felul lui. daca vrei sa aflii ce se intampla mai departe uitate pe http://anime.kage.ro/manga/naruto/