Stai calmă, nu o să vadă nimeni în analizele de sânge că ai întreținut relații sexuale și nici că ai luat o pilulă acum un an.
Stai linistita nu exista nici cea mai mica sansa sa vada asa ceva la analizele de sange. Nu a existat asa ceva in istoria medicinei pana acum si probabil ca nici nu va exista..cine stie?!
Si daca ai facut sex si ai luat pilula ce? Esti mare, ma rog aproximativ mare, e normal sa te protejezi. Mai rau ar fi sa afle ca esti gravida deca sa afle ca iei pilula.
Eu cred ca ar accepta orice situatie ca doar sunt parintii tai. Trebuie sa te sustina si la bine si la greu
Tu sa ai grija sa te protejezi foarte bine de fiecare data.
Am avut colege care au facut copil pe la 14 ani si sunt bine doar ca un copil iti cam ia din timp. E ideal sa iti propui tu cand sa vina, nu sa apara accidental dar daca e sa apara asta e. In fond si la urma urmei, un copil nu e o paguba, e o bucurie dar trebuie sa ai o situatie financiara cat de cat ok ca sa poti avea grija de el.
Scuze ca am scris aici romane dar am vrut sa subliniez faptul ca nu ai de sa te ingrijorezi pentru ca nu ai un motiv real dar chiar daca ar fi fost o situatie mai dificila nu ar fi trebuit sa intrii in panica.
Deci stai relaxata
Si sa fii cuminte! Si sa ai grija cu cine faci sex pentru ca unii nu vor sa recunoasca ca au sida iar altii nu stiu asta.
Sa nu faci sex fara prezervativ!
Nu, nu se poate vedea, mai ales legat de pilula avand in vedere ca a trecut atat timp.
Miruna2080 întreabă: