Andi Moisescu
il ador pe tipul ala!
are un zamber frumos si o atitudine linistitoaree.
si el ii lasa pe oameni sa termine, nu ca mihai petre care da X dein prima secunda!
Da mă uit E una dintre emisiunile mele preferate. Sincer cred că cea mai simpatică din juriu este Andra. Deoarece ea dă "da" când trebuie și "nu" la fel. Și în + celor care le dă "nu" nu o spune așa de dur cum face Mihai Petre. Deci răspunsul meu este Andra
Buna,
Cred ca asteptam o astfel de intrebare
Pai in primul rand, da ma uit la emisiune, si imi place.
Legat de a doua intrebare: Cel mai simpatic mi se pare Andi, imi place mult tipu, nu doar de acum cu Romanii au talent, ci de cativa ani, de cand ma uit la Apropo TV. Imi place si de Mihai Petre, chiar daca el incearca sa fie un Simon Cowell de Romania si nu prea ii iese, dar e amuzant uneori si imi place. Iar despre Andra...nu stiu ce sa spun exact, nu am nimic cu ea, cu fanii ei, cu muzica ei, dar mie nu prea imi place. Adica plange prea din orice si e prea "vaaaai, wow, stii, da vai". Oricum favoritul meu e Andi, ca sa o scurtez
Andra
E mai dragutsa, si se distreaza mai mult...Nu ca Mihai
Nu da pe butonu ala asa repede...
Buna
Da, ma uit si imi place mult, uneori chiar ma amuz.
Imi place mult de andra pentru ca este cea mai corecta, parerea mea.
Ceilalti membrii din juriu sunt ori prea rai ori lasa de la ei si da un "da" din...parti.
Mi se pare ok cu doar 3 membrii ai juriului. Astfel incat emisiunea nu devine plictisitoare pana vorbeste fiecare.
Pa, pa.
PralineFine11 întreabă: