| BRoxana a întrebat:

Hei, vacanta asta ma plictisesc destul de tare, adica am avut ceva planuri de vacanta dar au trecut, adica am fost la mare si "de-ale verii" restul verii nu prea am ce face, am vazut pe youtube o gramada de tutoriale cu make-up, hairstyle, nails etc. imi place ideeathinking, dar rar am vazut fete din romania ce fac chestii de genu, m-am gandit sa fac pentru ca ma descurc la chestiile de genu si cred ca as face treaba buna + nu m-as plictisii, dar nu stiu in romania toti sunt ceva de genu"ce face ba astaraised eyebrows, e idioata?", deci m-am gandit si la posibilitatea sa fac in limba engleza, ar fi o idee destul de draguta si probabil as avea vizualizatori si din alte tari(sper), vreau sa-mi spuneti daca ar fi o idee bunicica, ps: vreau raspunsuri sincere va rog, nu genul de"bravo incearca bla bla bla", nu zic ca nu vreau incurajari dar am ceva dubii in chestia asta

3 răspunsuri:
| Mini Roxi :x a răspuns:

Eu as incuraja ideeea cu make-up, hairstyle, nails deoarece ar trebui ca si tara asta a noastra de comunisti sa incerce ceva nou. Enlega? Oh no! :O Toti suntem satuli de ea!
3 luni de vacanta fara scoala si din astea!

| SeNyS a răspuns:

E o idee foarte buna, insa cum ai spus, in engleza sunt destule, in romana nu prea...asa ca te-as sfatui daca incerci sa incerci in romana! Mult succes, si daca te hotarasti sa faci ceva lasa-ne si noua link-ul! pupici*:*

| Laura a răspuns:

Parerea mea e sa faci in engleza.ai fi mai apeciata tongue (zic eu)