| elisabethia a întrebat:

Hei! Verisoara mea are o problema si m-a rugat sa o ajut,iar eu nu prea stiu ce e de facut in situatii ca aceasta asa ca va cer parerea voua,TPU.
E vorba ca ea are un prieten cu beneficii si intr-o zi ei se jucau si el a avut o substanta transparenta pe capul penisului,iar ea se ingrijorase ca nu cumva sa faca contact cu vaginul ei,fiind inca virgina nu dorea ca el sa intre in ea asa ca doar se atingeau, iar acum ea isi face griji ca i-a intarziat menstruatia si nu stie daca era in timpul fertilitatii sau nu. Mi-a spus ca in ultimele 3 luni i-a venit pe data de 26, 28 si 27 si m-a rugat sa aflu cum se calculeaza timpul fertilitatii si sa aflu cand ar trebui sa-i vina menstruatia si totodata sa ma interesez daca exista posibilitatea ca ea sa fi ramas gravida daca prietenul ei nu a ejaculat si nu a intrat in vaginul ei.

Răspuns Câştigător
| TheAce a răspuns:

Nu exista nici o sansa pentru a ramane insarcinata, nici macar una la un milion (daca lichidul spermatic face contact cu aerul atunci automat spermatozoizii sunt omorati). Nu l-as numi pe tip insa ''prieten cu beneficii'', probabil tu nu cunosti sensul termenului happy.

1 răspuns:
| Blamely a răspuns:

Nu există absolut nicio şansă ca ea să fi rămas însărcinată, nu trebuie să îşi facă griji.
Acea substanţă transparentă nu este decât lichid prespermatic.