| DeeAnna. a întrebat:

HEI! vine Halloween`ul... Daca il sarbatoriti la vreo petrecere/ concurs, spuneti-mi si mie in ce va costumati.:*

Răspuns Câştigător
| Grimalkin a răspuns:

Am facut anul trecut o petrecere si eu m-am costumat intr-un mim laughing big grin

10 răspunsuri:
| DarQueen a răspuns:

Exact, ai dreptate, doar ca la noi in ROMANIA nu prea se sarbatoreste.eu am zis vampir.clasic, dar nu demodatwinking voi ce ziceti.restul?

| anaid a răspuns:

Dracusor... dar daca stau sa ma gandesc...nu am nevoie de costum pentru ca sunt deja :d

| Bia:X a răspuns:

Eu anul trecut m-am costumat in vrajitoare:X a fost superb. anul acesta nu stiu ce voi face ma voi costuma, poate in zombilaughingwinking. succes la alegerea costumuluihappy

| Bia:X a răspuns:

Stii anul asta toata clasa ne luam un cearceaf pe noi si ii facem ochi doar si vom fii fantomelaughing si clasa va fi o casa a groazeihappy ii vom speria pe profihee hee

| i.love.me a răspuns:

Poti sa dai si nume...hai nu te sfii...eu ma facu katy parry (nu stiu cum se scrie) q rimelul intins ...rochie de mireasa...bata de beysboll...si cat atat...big grinbafta si la tu

| DeeAnna. explică:

:))amuzant Grimalkin...
sti.asta ma fac eu anul acesta.:)) am gasit un machiaj foarte bun si vreau sa incerc.
Anul trecut am fost zombie...:)
Am fost considerata, impreuna ca prietena mea, fetele cu cel mai "scary" costume...:)

http://ilove-stars.hi5.com/......MyPhoto.do

| simona_1150 a răspuns:

Cand e Halloween-ul?

| Giuly_3112 a răspuns:

Eu mam costumat in mim anul asta happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://images.google.ro/......tp?/images
aici sunt costume, sa te inspiri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anul asta vreau sa ma costumez intr. un mim. spuneti. mi si mie va rog daca v.ati facut fata alba cu altceva in afara de vopsea speciala pentru body painting?
big grin