| MichaelJackson123 a întrebat:

Hei. Vineri in 9 septembrie am aflat ca, clasa mea tocmai s-a desfiintat (fix acum in clasa a 8-a). Toti prietenii mei or picat in B iar eu cu o "prietena" pe care nu o prea suport (toxic friend) in A. La inceput nu mi-a convenit si am mers luni, in 12 septembrie de dimineata impreuna cu mama mea la o alta scoala buna din zona pentru ca sa vedem daca m-as mai putea transfera acolo. Insa in clasele a 8-a erau prea multi copii si nu mai aveau locuri, si spunea si ca este cam tarziu si mai bine incerc in vacanta de iarna. In a 2-a zi de scoala am mers totusi in A si speram ca o sa fie bine si ca o sa imi fac totusi prieteni (nu a fost asa). Apoi mai este vorba si de profesorul de matematica. In primele ore scotea cate un copil la tabla si daca acesta nu stia nu zicea nimic si il lasa sa se holbeze pe pereti. Faceam cate 5 exercitii in 50 de minute. Am zis ca poate vrea sa ne vada nivelul la care suntem si ca o sa fie mai ok dupa aceea. Prima oara cand a predat o facea foarte rapid si nu aveai timp sa termini de pe o tabla ca si cealalta era plina. Am dat testul initial si mi-am dat seama dupa aceea ca am gresit un exercitiu si calculasem ca o sa iau 8. Insa ziua urmatoare, ne-a spus notele FARA sa ne arate testele si am luat 6 (mereu am avut media 9 la matematica). Dupa ora aceea toata clasa a fost revoltata pentru ca multi copii buni or luat note mici. In alta ora m-a scos la tabla si am incurcat 2 formule, iar el in loc sa imi spuna ca am gresit m-a trimis direct in banca si a spus ca, cand va aparea catalogul lucrurile astea or sa ne coste. Un coleg nu stia un exercitiu si i-a spus sa caute definitia verbului "a gandi". Totusi in doua saptamani toata lumea si-a facut macar un prieten. in afara de mine. Astazi la matematica am facut probleme mai grele pe care doar 2-3 copii le-a inteles (printre care eu nu) si ne-a dat tema 7 exercitii de olimpiada. Ma chinuiam sa tin pasul cu tabla si in felul asta nu am inteles nimic din ceea ce scriam. Un alt lucru este ca prietenii mai care or picat in B au profesoare la romana si la matematica foarte bune, pe care le cunosc si is serioase. Intrebarea mea este daca as putea sa ma mai mut acum in B, in aproape a 3-a saptamana de scoala. Daca nu, as putea macar in vacanta de iarna? Imi doresc sa ma transfer in cealalta clasa mai mult decat orice...

1 răspuns:
| Mayhem666 a răspuns:

Prietena pe care nu o suporti? Pai daca nu o suporti, inseamna ca nu iti e prietena.
Daca nimeni nu il suporta pe profesorul de matematica, ar trebui voi, ca o clasa unita sa cereti sa vi se schimbe profesorul.
Eu zic, sa mai incerci sa vezi daca se poate sa te transferi in cealalta clasa, macar mai indura si tu pana la iarna, ca poate ai sanse, daca nu, astepti un an si apoi scapi, ca treci clasa a 9-a.