| Кристина21 a întrebat:

Hei!
Vineri seara am fost la ziua unei prietene.
Verisoara fetei la care am fost il cunostea pe un tip dupa care eu mor..Si l-a chemat si pe el special pentru mine.
A venit, am stat de vorba pana la un moment dat cand m-a luat de mana si dupa putin timp m-a sarutat ( baiatul are prietena de 3 saptamani ), dupa sarut mi-a zis ca prietena lui nici macar nu stie sa sarute.
Toata noaptea m-a luat in brate, m-a sarutat si spre dimineata dupa ce ne-am despartit i-am lasat mesaj pe facebook ca nu imi daduse numarul de telefon.
A vazut mesajul, dar nu mi-a raspuns. Apoi mi-a dat mesaj prin care se scuza ca m-a scos de la prieteni (din greseala )deoarece dorise sa ma bage intr-o lista speciala..Pe seara presata de insistentele unei prietene l-am intrebat ce face.dar la fel nu mi-a raspuns
Sunt sigura ca pentru el nu a fost decat o seara, asa cum ar fi trebuit sa fie si pentru mine, dar cum sa nu ma mai gandesc la el? Ce sa fac sa nu ma mai gandesc la el?

1 răspuns:
| deliaa_5419 a răspuns:

Hei..asa sunt unii baieti, dornici de aventuri..eu am scapat sa ma gandesc la el(cel putin nu asa des) dupa ce am citit cartea "De ce se insoara barbatii cu scorpii" de Sherry Argov in carte iti spune cum sa ai mai multa incredere in tine si sa te iubesti pe tine, sa poti trai si fara el sau fara sa te gandesti la el, t pare putin ciudata dar ofera sfaturi si te pune putin pe gaduri. poti incerca:*