La multi ani fata draga si nu plange! Fie ca tu sa razbesti in viata astfel incat copii tai sa nu traiasca acest sentiment pe care l-ai trait tu!
Ancuta,iubita,stiu ca la varsta ta sunt importanti pritenii si anturajul, ca-ti plac petrecerile.
Dar hai sa privim lucrurile alfel.Esti sanatoasa? Esti inconjurata de cei dragi ( familie, prieteni )? Ai un acoperis deasupra capului?
Nu trebuie o zi anume sa fii alaturi de prieteni! Fiecare zi e speciala daca esti sanatoasa, iar cei dragi iti sunt alaturi!
Sa nu uiti asta!
Las am patit-o eu eu nu meam fact majoratul cand treburia e ceva asemator ca tine numai c ifera varsta poti oetrece cu pritenii cher daa zioa ta a trecut strange banuti si du-te si tu cu pritenii prin oras cauta in asa fel s ava distrati toti eu sincer meam refacut zioa m-am dus si am mancat o prajutura cu priteneni am strans bani si am luat un tort si am mancat acolo toti
Eu n-am mai invitat colegi de calsa din clasa a 2-a, si nu regret ca fac asta. Chiar nu ma intereseaza anturajul de prieteni(pe care nu il am), in consecinta....pe mine chiar nu ma intereseaza ziua mea de nastere.E o zi obisnuita ca oricare alta. Te felicita parinti,iti mai fac un mic tort(fara lumanari si daruri extravagante),cadourile de rigoare,mai vin bunicii, fratii, si niste cunostinte mai apropiate. La scoala, chiar daca e ziua mea, nu zic la nimeni si nici nu impart bomboane.
A nu se intelege ca sufar din cauza asta.Nu sufar de loc, mai ales in conditiile in care detest petrecerile. Probabil majoratul, can il voi face(acum am 15 ani), va fi foarte simplu si rastrans (fara bere si alcool pana cazi sub masa si fara sex si prezervative, mai ales deoarece eu nici n-am avut prietena vreodata).
Numai bine.Calmeaza-te,viata nu e o petrecere. Din pacate, nu sunt genul care sa te consolez.Eu stiu ca fiind alta fire decat mine, probabil ca suferi, dar ...asta e.
Nici nu imi aduc aminte..ca sa fiu sincera, si a fost acum cateva luni. deci in orice caz nu am facut nimic special, si am 21..nu 16. Ziua de nastere, pentru mine, de mult nu mai este ceva important. ma bucur de fiecare zi, si cand pot sarbatoresc, nu neaparat o zi de nastere, ci si simplu fapt ca vad niste persoane pe care nu le-am mai vazut de mult.
Sunt multe persoane care nu isi permit sa faca lucrurl asta, si anume sa isi ia un tort.ar trebui sa te multumesti cu ceea ce ai, pentru ca in lume exista mult mai multe probleme, importante, nu prostii de genu. Vei creste si iti vei da seama..ca sa nu ai un tort de ziua ta..nu este nimic grav.
Eu n-am mai mancat tort de ziua mea de mai bine de 10 ani. Daca n-am crapat eu n-o sa mori nici tu. Maturizeaza-te.
Ca bun nickname ti-ai ales, pe masura raspunsului
Altu care se crede inteligent... da nu este
Banuesc ca tu si Ancuta sunteti de varste si mentaliatati diferite.E normal ca la saisprezece sa=si doreasca sa fie alaturi de prieteni.
Lasa rautatile pentru(viitorii tai) copii.O zi buna si tie!
Am 2 copii cam de varsta Pisicelll-ei.
Sa-ti traiasca! Tocmai de aia ar trebui sa fii mai tolerant!
Saracuta de rine, imi pare tare rau.
La multi ani! multa fericire si sanatate!
https://www.youtube.com/watch?v=-hyJsoPosCE
De ziua mea m-am căsătorit la cununia civilă cu damigeana de bere. Sâc sâc party hard.
Gandeste-te ca altii nu au un acoperis deasupra capului si o sa te simti mai bine :3.
Prietenii, familia, rudele te pot consola cel mai bine. Aici iti ineci amarul degeaba.
Probabil parintii tai sunt mult prea ocupati cu lucrul si nu mai au timp de chestiuni din acestea sau nu au o situatie financiara foarte buna. Trebuie sa vezi lucrurile in asamblu.
Te pup! si La multi ani! :*