De multe ori, familia din care provine o persoana nu este reprezentativa pentru aceasta si nici nu o defineste (sau nu in totalitate). Nu e corect sa il bagi in aceeasi categorie cu tatal sau pana nu il cunosti cu adevarat (asta presupune cel putin cateva saptamani sau luni). Dupa ce ajungi sa ii cunosti toate laturile personalitatii si caracterului sau, abia atunci poti emite o judecata referitor la ce fel de persoana este si iti poti da seama daca vrei sau nu sa ai de-a face cu el.
Intrebarea nu e ce fel de persoana e tatal lui, ci ce fel de persoana e el. Exista oameni formidabili care au parinti alcoolici sau cu mai stiu eu ce defecte.
Nu trebuie sa il judeci pe el din cauza familiei lui. Tu vrei sa fii impreuna cu tatal lui sau cu el?
Parerea mea e ca daca chiar iti place de acest baiat poti trece peste comportamentul tatalui lui.
Succes, sper ca ti-am dat un sfat bun
Probabil ai ideea asta in cap " Asa tata, asa fiu ". Hai sa-ti spun ceva, de obicei baieti ca el ajung undeva sus, baietasi de bani gata duc viata buna pana ii mor "sponsorii" apoi ajung pe la parnaie in 2, 3 ani. Baiatu asta iti garantez eu ca este de viitor, in sensul ala de tata si sot perfect. Spun asta din propria experienta, stie ce-s alea certuri, ce-i ala alcol si cunoaste raul, ba chiar mai mult se fereste de el si o face bine de tot. Si nu inteleg ce legatura ai tu cu parintii lui, daca iti place baiatul, lasa-ti "amici" care probabil iti spun "- Cu ala stai? taicaso e un alcolist!" spune-le pe taicaso vi-l dau voua si gata
misauratcuviata întreabă: