| Monet a întrebat:

Hei happy
voua cum va place sa fie o fata din punct de vedere fizic?
parerea mea este ca nici prea slaba nu trebuie sa fii, sa ai si tu niste forme acolo laughingwinking
am vazut ca multe fete de 14-15 ani fac sex pentru a avea abdomenul plat straight face mi se pare cea mai mare idiotenie posibila
astept raspunsuri, sunt chiar curioasa

12 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

Nu!

Majoritatea fetelor de 14, 15 anișor fac sex pentru a fi în pas cu moda și ele.
Dar habar n-au la riscuri se expun, când își încep viața sexuală la 14, 15 ani.

Să ai grijă de tine.

| Monet explică (pentru Dariusuu):

Sunt chiar tampite si nici nu sunt pregatite, am vazut pustoaice de 12 ani care postau pe facebook:esti un fraier daca nu ai facut sex la 11-12 ani, fara suparare.

WTF IS THIS SHIT?! idioate de mici

| Dariusuu a răspuns (pentru Monet):

Asta mai trebuia să văd și îmi închideam facebook-ul.

Ce e cu generația asta?

Chiar nu stiu, eu nici prieten nu am si nici nu vreau si nu am avut(am 14 ani) si fata de ele ma mandresc cu asta, sunt tampite rau

Ai toată admirația mea și respectul meu.

Îmi place cum gândești, bravo!

Gandesc bine pentru ca mi se pare o prostie sa ai prieten de la varsta asta si sa iti mai si incepi si viata sexuala, o mare prostie, isi distrug viata...

Așa e.

Îți doresc numai bine. Noapte bună.

| PopândăuIRătăcit a răspuns:

Ă...pentru mine sportul e raspunsul la toate intrebarile pe tema asta. Prin sex arzi niste calorii dar nu merita sa incepi asa ceva doar pentru fizic cand te poti usor si alerga prin vreun parc.

| DunkelheitBu a răspuns:

Par lung, si da, sa aiba forme smug

| andreeamihele a răspuns:

Sunt de acord cu tine, acest lucru chiar este o ipocrizie. straight face

| AlexBpm a răspuns:

Eu zic ca degeaba arati tu perfect si daca ai deschis gura omori omul.Nu fiecare persoana are aceleasi criterii cand vine vorba de ai place o persoana. Se intampla sa fi fascinat de una mai plinuta de ex dar se intampla uneori sa intalnesti o persoana sa zicem mica de statura dar care prin felul sau de a fi sa te faca sa crezi ca e perfecta. Ca final consider ca nu e relevanta partea cu fizicul. Si nu sexului la varste fragede. Generatia de azi ma inspaimanta rau

| AdrianIonut100 a răspuns:

O mare prostie sa iti incepi viata sexuala de la o varsta frageda.Din pacate sunt multe cazuri din astea.sad