| marian123 a întrebat:

Hei. vreau cateva idei pentru un cadou de majoratul unei fete big grin, cel mai bun raspuns va fi rasplatit cu stiti voi ce happy tongue ...asptept

Răspuns Câştigător
| ciufuliiciii a răspuns:

Ar fi frumos sa-i cumperi o rochita sau ceva de genul asta, dar e posibil ca fetei sa nu-i placa gusturile tale asa ca mai bine cumpara-i o bijuterie, ceva nu foarte scump dar unic, ceva care sa-i aminteasca de tine. Sper ca te-am ajutat eu una asta mi-as dori de ziua mea, oricum nu te gandi ca daca ii iei ceva nu ii va placea, un cadou nu se refuza si oricum ar fi el este bine primis si sunt sigura ca-i va placea orice.
P.S : poti sa vorbesti cu o prietena de-a ei si sa o intrebi cam ce gusturi are, asa vei fi sigur ca nu o vei da in bara. Succes, sper ca te-am ajutat, funda daca vrei :*

8 răspunsuri:
| marian123 explică:

F bune raspunsurile...mai vreau ca sa pot decide cine primeste funda big grin

| marian123 explică:

Ma gandeam sa ii iau o Trusa de machiaj de la flormar cu 180 de culori...ce ziceti fetelor? Voua v-ar placea? happy

| ღDiissyღ a răspuns:

Un parfum, ceva accesorii...

| Kennziiie a răspuns:

Depinde cum este fata, daca este mai populara cv, ia-i o rochie neagra -daca-i slaba- stramta, sau niste tocuri cu tinte. un parfum. Daca e mai cuminte: o carte, o bluza, o rochie sau niste ghetutebig grin Bafta!

| byeddy a răspuns:

Un ceas frumosthinking, un parfum

| EternalVampire a răspuns:

Cel mai sigur ar fi ceva cei place...de exemplu incearca cu o jucarie de plus care sa zica ceva de genu "I love you" sau "love you"

| SunnyLady a răspuns:

Daca nu sti ce sa ii cumpereri da i o suma de bani cum se face de obicei pentru ca asa nu dai gres si un superb buchet de flori(ne plc enorm) plus te va ajuta florareasa sa le alegi Bafta!

| Steffy19 a răspuns:

Helo happy
Afla-i gusturile, ce ii place. Ar fi frumos sa ii cumperi un buchet de trandafiri cu chololata prin el, ai putea sa ii cumperi o rochita sau ceva pentru fete, dai ceva ce crezi tu ca e un special, un colier, de ex. big grin. fetele sunt topite dupa ciocolata alba, si bijuteriile.
Cadoul nu consta in cat de frumos e [ in unele cazuri chiar consta laughing ]
fiecare cadou, orice cadou ar fi, si daca ar fi unul mic, e bine primit :*!
E iubita ta cumva?
Daca da, i-ai un trandafir si cantai ceva big grin daca stii canta :d sau scrie-i o poezie. asta e cel mai preferabil si frumos cadou venit de la un baiat big grin
Distractie maxima! \m/
Funda? tongue tongue tongue