Mama ta e clar, depashita de problemele cotidiene. somnul este modul ei de a se recupera /refugia. nu stiu
tu nu cred ca ai depresie, omul activ care este constient de ce-i in jurul lui NU are depresie. atat timp cat vei muncii si vei face lucruri utile (si sa stii ca nu-i usor sa tii o casa ) depresia va sta departe de tine
asa ca stai calm, considera munca pe care o faci pe de o parte un ajutor dat familiei tale si un antrenament bun pentru viata...
mi-a placut sfatul tau cu mamele de fete, foarte util
p.s. nu dispera, nu te lasa de scoala, fa-ti un viitor mai bun si o famile si tot tacamul si sunt sigura ca vei fi o mama excelenta pentru copiii tai. mult succes in viata!
Pai muta-te singura, plateste-ti singura totul si nu mai ai probleme de genul asta. dar acum repede cat inca le stii pe toate.
Niste sfaturi? Ei bine, intelege-o,iar ea la randul ei ar trebui sa faca la fel. Alege-ti o zi,cand te simti calma si pregatita sa incepi o discutie cu mama ta,ca de la femeie la femeie. Nu tipa, nu te enerva, nu face mofturi,arata-i ca esti matura. Spune-i ca ai nevoie de ea,ii intelegi oboseala si crezi ca nu-i e usor,dar ai nevoie de mai mult timp alaturi de ea. Sigur te suporta si te iubeste mai mult decat orice pe lumea asta,esti copilul ei. Prostiile astea ti le bagi tu in cap. Poate trece printr-o perioada mai proasta si nu are pe nimeni alaturi cu care sa vorbeasca, sa-i spuna ce simte.
Problemele tale sunt minore, iar in ziua de astazi suntem prea egoisti ca sa vedem si problemele altora, ne axam doar pe ale noastre si consideram ca toate micile dezamagiri, din viata noastra, sunt fatale. Vorbeste-i frumos, incearca sa porti un dialog cu ea, sa-i spui ce te nemultumeste, ascult-o, respect-o si iubeste-o pentru ca va veni ziua cand iti va fi dor ca cineva sa te certe.
CelCareRamaneInUrma întreabă: