Stai mai mult in preajma lui,zambeste-i fa-l sa inteleaga ca ti la el, dar nu ii spune asta, comporta-te in asa fel incat el sa inteleaga asta fara ca tu sa i-o spui, daca e inteligent sigur isi va da seama, daca nu nici nu.merita sa te mai stresezi! Bafta!
Apropiete de el. Comporta-te normal, decent. Daca simti ca iti da indicii vorbeste cu el. Explicai ce simti iar daca nu simte la fel nu te supara. Peste cateva luni sau chiar saptamani cand nu va mai fii cu fata aia o sa se intoarca la tine. Daca simte la fel ca tine nu mai sta si fii impreuna cu el, profita de timpul petrecut cu el.
Sper ca te-am ajutat.
E dificila situatia. Gandeste asa, ca ai avut ocazia sa faci ceva, deci o sa mai fie si alte ocazii. Eu unul pe asta ma bazez deocamdata
Adica, acum nu prea poti sa faci prea multe. Dar, daca zici ca ar da ceva indicii... atunci poate mai exista speranta. Poate ca e cazut la i dai de inteles ca il placeai, si inca il mai placi.
Date pe langa el. Incearca sa stai mereu pe langa el, si vezi cam de ce ar avea nevoie ca tu sa ii oferi intr-un anumit moment. Creeaza tu un mement, in care cand crezi ca e timpul, poti sa vorbesti cu el despre ce crezi cu adevarat.
Pai eu nu cred ca e tîrziu, ba din contra eu cred ca acum tu poți vedea dacă te place și el pe tine. Dacă el ti-a dat indicii poate să te placă șau poate doar subconștientul tău te face să crezi acest lucru.Și ti-as sfătui să îi spui totuși ce zimți însă mai intii să îl întrebi deschis dacă îi place de ține, dacă da spune-i și tu sentimentele tale, dar dacă nu te place fă și tu să pară ca a fost o glumă sau ceva de genul acesta.Nu trebuie să îi spui tu prima de sentimentele tale fără să știi ce simtimente are el pentru tine, căci altfel le poți strica relația și dacă ei chiar se plac ar fi mare păcat și chiar ar începe să nu mai prietenească cu tine.Mult succes.
Buna, eu zic sa renunti, ai zis ca au trecut ani de cand esti indragostita si ai mai spus ca ai copilarit cu el, acum are pe altcineva si e fericit, gandeste.te cat de greu ar fi si pentru tine daca cineva s.ar baga in relatia ta. Sincer, si eu am fost in aceiasi situatie acum cativa ani, dar am lasat.o balta, tu nu reusesti sa il uiti pentru ca doar spre el iti indrepti privirea, lasa.l deoparte, cunoaste oameni noi, lasa trecutul sa vindece tot. Si acele "indicii " poate au fost amicale, nu stiu. Nu asculta acele sfaturi gen: " Zambeste.i". "stai pe langa el " pentru ca daca nu esti subtila va crede ca esti nebuna ca deodata te.a cuprins dragul pentru el.
Asta este parerea mea.
Buna! Site-ul asta nu e doar pentru a ajuta si a primi o funda, este si pentru a-ti spune opinia, parerea. Eu cred ca trebuia de mult sa-i spui ceea ce simti pentru el, la ce folos ca au trecut atatia ani? Oare ne trebuie anii ca sa-i spunem persoane-i de care suntem indragostiti ca avem sentimente pentru ea? Nu! Indiferent ca nu avea aceleasi sentimente sau le avea, trebuia sa incerci de mult, sigur ca ai fi putut si acum sa incerci, macar acum daca ai curajul, dar daca zici ca este cu altcineva, e ceva foarte urat sa te bagi intre ei, eu zic sa astepti, daca nu se inteleg bine sau din potriva se inteleg bine, tu nu te poti baga intre ei in nici una dintre situatiile astea, findca le strici relatia tu, automat ai un rol important in despartirea lor. Sfatul meu este sa vezi cum se inteleg, daca se iubesc, daca decat unul iubeste sau amandoi sau nici unul, daca el nu tine la ea sau ea nu tine la el, atunci da, te poti implica! Poti deveni mai apropiata decat esti cu el si sa afli lucruri, sa-ti dai seama, dupa aia actionezi. Multa bafta!
In orice caz, sunt constienta ca nu e momentul potrivit, si daca am evitat sa ii spun atat de mult timp pentru ca imi era frica sa nu pierd prietenia lui, imi este clar ca daca i.as spune acum si ar afla si ea ar fi sigura pierderea asta.
Abordeaza-l dupa ce va fi singur, cam la o saptamana dupa, eu asa zic ca e bine, dar acum depinde daca se va mai desparti de fata aia...