anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei!
Vreau sa ma ajutati, fara raspunsuri banale, va rog.
Pai, o sa incep direct.
Eram prietena foarte buna cu un baiat, ne intelegeam atat de bine, dar la un moment dat, am simtit ca ma indragostesc de el.La sfarsitul anului scolar m-a intrebat daca il plac, eu am incercat sa il conving ca raspunsul este "nu", dar nu stiu cat de credibila am fost, ma rog.El mi-a spus ca ma place putin, cred ca l-am intimidat spunandu-i "serios?" si apoi a zis ca "doar putin, 10 %". Dupa ne-am comportat ca doi indragostiti, bineinteles, dar nu pentru prea mult timp.Vacanta asta nu prea am vorbit. Cand am inceput scoala, nu prea am vorbit, si acum nici nu ma mai baga in seama. Si eu il plac atat de mult, mai mult ca niciodata. sad Intrebarea mea este, mai am vreo sansa sa fiu cu el?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E greu cand esti refuzat sa mai incerci ceva. Daca tu i-ai spus ca nu il placi, el probabil ca incearca sa uite, sa treaca peste, nu vrea sa insiste din moment ce tu ai fost clara cu el.
Ar trebui sa incerci sa te apropii de el, dar poate acum nu te ma place el.

| andreeadenisa22 a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta cred ca inseamna ca ar trebui sa il uit si eu pe el.

| anonim_4396 explică (pentru andreeadenisa22):

Nu neaparat. Incearca sa te apropii de el, sa vorbiti mai des si urmareste-i comportamentul. Incearca sa vezi daca el tine suparare pe tine pentru ca l-ai refuzat sau e bucuros ca incepi sa discuti din nou cu el.

| andreeadenisa22 a răspuns:

Plus ca astazi e ziua mea si nu mi-a zis nimic sad

| Miyha a răspuns:

Ai gresit cand i-ai spus ca nu il placi, trebuia sa-i zici fix ceea ce ai simtit atunci!
Cat despre sanse, incearca sa vorbesti cu el din nou.