Trebuie sa-ti faci un program pentru mancat ca altfel nu merge. Incearca sa mananci si cand nu iti este foame. Cu cat mai des si cu cat mai mult. Intr-o luna, o sa se vada diferentele. De mancat, nu prea stiu ce sa mananci, insa te poti informa cu alte raspunsuri. Eu doar asta am vrut sa-ti zic. ca trebuie sa ai un program stabil.
Incearca si sa consumi vitamine din complex B fiindca iti da pofta de mancare multa.Si mananca multe alimente care contin carbohidrati.
Sanatate!
Pai daca vrei sa te ingrasi trebuie sa mananci ca lumea.N-o sa te ingrasi din ciugulit,sau mancat pe fuga, sau mai stiu eu ce mese fara valoare nutritiva.Tu poti manca orce iti place, dulciuri, fructe, nu ai nici o restrictie.Dar trebuie sa te ridici super satula de la masa.Altfel nu se depune nimic.La orce ora poti manca, nici restrictii de ora mesei nu ai.Dar macar incearca si lichide(supe, ciorbe), felul 2 si un mic desert.Succes.
Tocmai ciugulitul si mâncatul pe fuga îngrașă
Depinde.Eu ma ingras cand mananc foarte bine si ma ridic super satula de la masa.Iar de slabit, slabesc rapid de la stres, ganduri, probleme... fara diete.
Ești norocoasă!
Da da. Stiu.
Andrei67y5 întreabă: