| IngerasIngeras2013 a întrebat:

Hei! Vreau sa va intreb ceva mai comic! M-am certat putin cu o prietena foarte buna de-a mea din cauza unor persoane..Si ne-am impacat repede in 10 minute, dar ca sa ne demonstram regretul pentru acea cearta si ca sa fim sigure ca nu se va mai repeta la slujba de diseara vrem sa ne legam de o mana cu o ata! (stiu ca acum va apucat rasul), dar credeti ca o sa se uite ciudat lumea la noi? Poate ar fi bine sa renuntam la idee? Astept parerile voastre despre aceasta idee!

Răspuns Câştigător
| livethislife a răspuns:

Lasati oamenii sa creada ce vor. Asa veti demonstra ca prietenia voastra e mai importanta decat parerea lor.

5 răspunsuri:
| Iubibilăă a răspuns:

Daca esti sigura ca va avea efect?

| ayosmdk a răspuns:

Nu m-a apucat rasul... dar m-ai facut curioasa.

| KenVyQ a răspuns:

Ce va intereseaza pe voi ce cred ceilalti? Pe voi sa va intereseze doar prietenia voastra si lasati comentariile sa zboare in vant si faceti tot ce simtiti ca e bine pentru voi doua. Funda?:X

| Smiley77 a răspuns:

Eu zic ca e ok ca v-ati impacat si ca mai bine ramaneti asa, dar daca chiar vreti sa faceti chestia cu ata, de ce nu?

| Micutzaaa a răspuns:

Cred ca nu conteaza ce spun oamenii. Daca aceasta ata va vor aminti ca sunteti prietene si ca nu mai trebuie sa va certati, puteti sa incercati.Bafta!